Dolfijntjes

Maandag 13 Juni 2005 at 6:09 pm

Als je ook zo kan genieten van dolfijnen... is je kamer beplakt met alle foto's van Flipper... goed nieuws! We gaan er binnenkort steeds meer zien in de noordzee... mooi toch? Euh... 1 nadeeltje: Door de opwarming van de Noordzee is het ecosysteem ernstig in de war.

Netwerk weet het fijne ervan!

 

Als je denkt... verdomt... het waait

Zondag 01 Mei 2005 at 11:27 am

Kijk dan even hier

 

Wat denken weerpresentatoren

Zondag 01 Mei 2005 at 11:11 am

Het is weer zover... de lente is in volle gang, de tranen staan in mijn ogen (geen ontroering, maar berken) en de temperatuur schiet weer omhoog. Maar ik heb met verbazing zitten kijken naar de presentatrice van het weer van RTL 5 van afgelopen donderdag. Bij de aankondiging van het 'zomerse' weer wat ons te wachten staat deze dagen gaf ze aan dat het helaas maar 2 dagen zou duren!!! Het gemiddelde van deze tijd ligt rond de 16 graden overdag... het is niet gezond (ook voor de natuur) als dat ineens naar de 30 graden schiet... wat nu helaas maar 2 dagen... het duurt 2 dagen... dat is al fout 1.

Je zou toch verwachten dat een metreoloog enig verstand zou hebben van de invloeden van het weer op de natuur... tenzij we natuurlijk Amerika achterna gaan met dat ooit een tijdelijke "Nude Weather Channel" heeft gehad... maar dan komen we met het tweede probleem... deze dame zou ik niet naakt willen zien... sorry!