Op TV

Donderdag 30 Juli 2009 at 10:19 pm

Wow... we waren op TV... tenminste... Vera was op TV! En nog wel bij Editie NL, u weet wel dat programma dat altijd een vrolijke noot weet te brengen te koste van de mensen die zo vriendelijk zijn om mee te werken! Want dat is wat goede journalisten doen! Echt! :(

En ineens werd het druk... ruim 900 bezoekers... en maar eentje die zich misdroeg (en daarmee verwijderd). En dat wil niet zeggen oneens, want dat vind ik altijd goed!

 

Nieuw nieuws...

Maandag 27 Juli 2009 at 11:48 pm

Het is weer bijna zover... 29 juli:

Bij het KNMI in De Bilt wordt op a.s. woensdag 29 juli een presentatie gegeven over de klimaatverandering in Nederland. Aanleiding is de verschijning van een nieuwe brochure met aanvullingen op de klimaatscenario's uit 2006.

Als ik mag raden... het wordt warmer gedurende de lente, het gaat harder regenen in de zomer en er komt geen elfstedentocht meer tot de ijstijd in 2150 uitbreekt? Toch?!

Ben blij dat Editie NL ons via de Erica en Vera hebben ontdekt... kunnen ze gelijk wat kritische vragen stellen! Want vertegenwoordigers van de media zijn van harte welkom bij de presentatie... misschien ontvang ik de uitnodiging nog! Maar nog niets gehad!

 

Gevonden...

Dinsdag 21 Juli 2009 at 09:47 am We worden steeds meer gevonden... nu zelfs bij de viva! En nog beter, niet iedereen is het met ons eens! En dat is goed :D
 

Knippen en scheren!

Maandag 20 Juli 2009 at 3:20 pm

Wh0000t! Lees ik net in de reacties van Vera:

Mogelijk willen ze een verhaal over zomerdepressie maken voor Editie NL.

Dus Prozac is hard op zoek naar de barbier... haartjes kammen, gelaat scheren... We komen op TV!
Euh... ze zullen toch wel airco hebben?!

 

Te nat?

Zaterdag 18 Juli 2009 at 10:14 am Voor een ieder die het nu buiten te nat vind... we komen nog 112 mm (112 liter per vierkante meter) water te kort om het land goed nat te houden... echt!
 

Te rustig?

Vrijdag 17 Juli 2009 at 3:56 pm

Sorry... sorry! Maar na alle publiciteit moest de webserver (die nog gewoon op een stoommachine draait) even bijkomen! Het werd gewoon wereldschokkend druk! Van 9 dagelijkse bozoekers moest de server een tandje bijzetten voor 93 (waarna het rond de 40 bleef hangen) bezoekers op de record dag! Dus... het bos is gesloopt en de stoommachine draait nog op volle toeren! Wat nou fossiele brandstoffen!

Maar het feit dat ik druk bezig ben geweest is niet belangrijk! Maar dat Vera en Erica druk bezig zijn is veel leuker! Ze zijn hard contact aan het zoeken met de weermannen/vrouwen die roepen dat het 'mooie' weer eraan komt! Go Vera... Go Erica! We hebben een V... We hebben... het is te warm! Maar we staan achter jullie! (in de schaduw!)