Had ik al....

Zondag 25 Juli 2010 at 11:23 pm

... gezegt dat we vorig jaar ook nog in het ND hebben gestaan?!

Voornamelijk de opmerking dat eigenlijk alleen bejaarden er last van hadden heeft toendertijd mijn humor gekieteld... dus mogelijk heb ik het toen niet echt genoemd ;)

 

Valt dan de wereld om?

Zondag 25 Juli 2010 at 12:15 pm

Las net dat er op de Noordpool minder ijs ligt dan ooit (tenminste zolang we het bijhouden) en op de zuidpool meer... Omdat het op de Noordpool zomer is en op de Zuidpool winter. Nu kan ik me voorstellen dat het over een half jaar andersom is... Winter op de Noordpool en zomer op de Zuidpool... en als er dan teveel ijs komt op de Noordpool... valt de aarde dan om? ;)

Maar toch een beetje goed nieuws.... er is dus heeeeeeel veeeeel ijs in de wereld... ik noem dat goed nieuws!

 

Winter!!!!!

Vrijdag 23 Juli 2010 at 12:06 am

Om toch nog een beetje te genieten! Winterfoto's!

En deze is wel heeeeeeel lekker hoor!

 

Zomerdepressie met nieuwe motor

Dinsdag 20 Juli 2010 at 12:56 am

Vanavond heeft de website een nieuwe motor gekregen. Dus mochten jullie rare dingen zien, laat het me dan weten! Dan zal ik kijken wat er fout gaat! En verder kan een ieder hier weer reageren... zeker nu we toch binnen zitten! :(

 

Rustig op straat...

Maandag 19 Juli 2010 at 11:57 am

Ik dacht even dat het WK voetbal weer was begonnen. Ik kon gewoon parkeren, winkels inlopen zonder lastig gevallen te worden en meer wilde dingen... maar wat bleek... we houden minder mensen over met warm weer! Ik dacht dat alleen kraaien dood van het dak vallen!

PS. De verwachtingen verschillen nog wel wat zag ik net... voor mijn woonplaats wordt op weerplaza volgende week 29 graden verwacht, door de knmi 24 graden en via buienradar 'slechts' 22 graden... Blijkbaar is het meer een intuitie dan een kunst :P

 

... en slecht nieuws...

Zondag 04 Juli 2010 at 11:20 pm

Was ik vorige week nog voorzien van goed nieuws... nu alleen maar slecht nieuws!

Vanaf woensdag stijgt het kwik weer, met landinwaarts kans op tropische temperaturen. De kans is groot dat ook na volgend weekeinde het warme weertype aanhoudt.

Maar vooruit dan.... en klein beetje goed nieuws... het had erger kunnen aflopen!

Voorbijgangers hebben zaterdagmiddag bij een winkelcentrum in Assen een anderhalf jaar oud kind bevrijd uit een snikhete geparkeerde auto.

Ik dacht dat we dat vroeger alleen met hondjes deden... vond ik toen al niet kunnen!