Of aan... of uit!

Donderdag 26 Augustus 2010 at 6:29 pm

Blijkbaar kan het hier in het landje of droog of nat zijn...

Maar okee... Trouw vraagt zich af of we nu iets merken van de klimaatsverandering of van El Nino... dus?! Ik denk dat ik het wel weet...

Alle wetenschappers zijn het erover eens dat de gevolgen van de opwarming van de aarde moeilijk voorspelbaar zijn... Maar als het doorgaat zoals nu, dan zou het op termijn uit de hand kunnen lopen.”

 

Dan valt Nederland best mee... kijk uit Piet!

Maandag 09 Augustus 2010 at 10:27 pm

Stel je bent weerman... en voorspeld dat de tyfoon de hoofdstad met rust laat... dat kan dan verkeerd uitpakken!

Dus we hebben branden in Rusland, overstromingen in Polen en Duitsland, China en nog wat plekken op de wereld! Maar "De PVV ontkent de opwarming van de aarde", dus dan zullen het de kabouters het wel weer gedaan hebben!

 

Huishoudelijke mededeling!

Maandag 09 Augustus 2010 at 10:18 pm

WTF... kom net terug van een weekendje weg en vind wel heel veel berichten. En berichten waar ik zelfs een beetje van schrik. Eerst wordt ik aangevallen omdat ik berichten zou onderdrukken (ps. heb het even nagekeken, maar het heeft met je internetaansluiting te maken. Die heeft meerdere ip-adressen die gebruikt worden bij het achterlaten van een bericht, net als spammers! Dus de spambescherming houdt hem tegen). En daarna vallen mensen tegen elkaar uit!

Euh... ik wil geen regels gaan opleggen, maar voorlopig ga ik inderdaad berichten verwijderen die midden in de nacht (dus tussen 11 en 7 de volgende ochtend) worden geplaatst. Want de inhoud van die berichten is over het algemeen geschreven in een vlaag van woede, frustratie en mogelijke alcoholische versnaperingen! Dus dat wordt voorlopig even de regel!

PS. Integenstelling tot een democratie ga ik hier niet over in discussie en is er geen onderhandelingsruimte! Mijn smaak zal de scheidsrechter zijn!