Gelukkig zijn...

Zondag 01 September 2013 at 9:00 pm

Terwijl het eerste 'frisse' weekend zich heeft voltrokken kijk ik weer vooruit naar de herfst en winter van 2013. Hier praten mensen zichzelf nog wat moed in omdat de komende dagen wat warm gaat worden. Of mensen praten zichzelf een depressie in door te ver vooruit te kijken en te vrezen voor het onvermijdelijke! Beide werken niet... want het gaat over de balans die je in je hoofd weet te handhaven!

Als er 1 land is waar ik dacht dat de balans in het leven goed onderwezen en ingevuld was was het India... blijkt daar buitengewoon veel mensen met een zomerdepressie te leven... wist ik veel?!

 

Geen stijl

Donderdag 01 Augustus 2013 at 1:30 pm

Het moet toch niet gekker worden. Dankzij Caroline weten we nu dat zelf geenstijl het weer geen stijl vind!

"We kunnen het gewoon niet he, met ons allen. Mooi weer + vrije tijd = tokkietoestanden. [...] Ons advies is tegenstrijdig met het Hitteplan, maar: houd ramen en deuren gesloten, kom zo min mogelijk buiten en wacht tot het kwik gaat dalen."

 

Ze smelten de kazen...

Maandag 17 Juni 2013 at 1:50 pm

In vroeger dagen kon je je nog bij een aanval van de tegenstander slim terugtrekken... maar wat te doen aan een invasie van hitte uit Spanje? De spanjaarden kon je nog zeker goed stoppen door de boel onder water te zetten, maar daar trekt weer en wind zich weinig van aan. Dus proberen alle verstandige mensen zich in te bunkeren om de vlaag uit Spanje over te laten trekken, terwijl de zongenieters richting de stranden rennen om zich in het te koude water onder te dompen om vervolgens levend te verbranden... het zijn rare tijden als zelfs weerplaza gaat waarschuwen:

"De zeer hoge temperaturen zijn volgens Weerplaza zorgwekkend. 'Met name voor de wat zwakkeren in de samenleving. De extreme warmte gaat samen met een toenemende luchtvochtigheid waardoor hittestress kan ontstaan, vooral bij ouderen en bij personen die ondanks het warme weer toch zeer actief bezig zijn."

 

Overvallen...

Woensdag 10 April 2013 at 1:36 pm

Kijk eens aan... de pers staat weer aan het begin van een lente en we hebben we alweer twee verzoeken in de pocket voor interviews en foto's. Fijn om te zien dat we ook de pers kunnen helpen :D

Ondertussen is het bijzonder om te zien dat niemand zich zorgen maakt over het feit dat we straks in 5 dagen zo'n 20 graden in temperatuur omhoog gaan! En ondertussen gaat de opwarming rustig door...

 

Door...

Zondag 27 Januari 2013 at 11:49 pm

Zo, nu de eerste sneeuwval van het jaar (en ja, ik ga ervanuit dat er nog wel meer komt! Het kan tenslotte tot half maart gewoon vriezen) is weggetrokken kan ik maar 1 ding zeggen: Gelukkig hebben we de foto's nog!