« Raar weer... | Home | .... zucht... »

Nieuwe vormgeving...

Dinsdag 15 September 2009 at 8:57 pm. Nee... niet hier! Maar hier (al verandert het weinig aan het komende warme weer!)

drie reacties

Vera

Wel een lekker koel kleurtje, maar de temperaturen vind ik niks. Toch niet wéér dat weer he? Ik begon me net in mijn ware element te voelen. Gelukkig sprak ik vandaag een gelijkgestemde die ook gek is op herfst, met name op harde wind.
Overigens is het artikel in de Vriendin al een paar weken geleden verschenen. Via een vriendin, die plotseling mijn naam zag staan, kwam ik erachter. Ze zouden me een exemplaar gestuurd hebben, maar dat hadden ze dus niet gedaan. Ik heb gemaild dat ik dat nogal slordig vond, en kreeg met kerende post een exemplaar in de brievenbus, zonder briefje, zonder mailtje, zonder excuus. Overigens mist niemand daar wat aan. Hetzelfde gewauwel over dat je vooral naar buiten moet gaan en sociale contacten moet onderhouden. De oorzaak van een zomerdepressie zou gelegen zijn in eenzaamheid.
Waarom snappen die lui niet dat we WARM weer gewoon VIES EN SMERIG vinden!

Vera (E-mail ) - 15-09-’09 21:12
Karina

Het zal wel aan mij liggen, maar hoe leggen ze in hemelsnaam een link tussen een hekel aan vies klam warm zomerweer en een gebrek aan sociale contacten of eenzaamheid??? Hebben we in de winter vrienden en in de zomer opeens niet meer, of zo? Hahaha. Wat een onzin!
De eerstvolgende keer dat een zonaanbidder gaat zeuren over wind en regen zal ik zeggen: ga lekker naar buiten, onderhoud je sociale contacten, je bent gewoon eenzaam.

Karina - 16-09-’09 10:47
sietske

wat een geluk dat ik nu een site heb gevonden heb ook al jaren last van zomerdepressies het is zelfs erger geworden waardoor ik samen met de huisarts tot de conclusie ben gekomen dat ik niet meer met de anti depresiva kan stoppen waar ik in mei van dit jaar voor de vierde keer aan ben begonnen terwijl ik pas in januari van dit jaar was gestopt!!! dus ben ik maar ruim 3 mnd. “vrij“geweest van depressies. het is het felle zomerweer,de“vrolijke“mensen,het blij moeten zijn met zulk mooi weer omdat dat “normaal“is,ja ik denk zelfs dat er een zomergeur buiten hangt.al deze dingen irriteren me. in huis laat ik alle jaloezieen zakken en draai ze zo dicht mogelijk ,steek regelmatig een wierook stokje aan met de geur van herfstblaadjes en zet een ontspannings c.d. op. en verder ben ik vaak te vinden in onze grote garage (een gewezen geisoleerd fabriekje) ik ben niet gek ook al heb ik dat de mensen aan wie ik het vertelde vaak zien denken ,die kunst bezit niemand om zichtbaar echt begrip te tonen.en toch in de lente wanneer ik nog voor de zomer sta denk ik steeds weer “wat is er nou mis met mooi zomerweer?!“maar dat is mn verstand die dat zegt mijn gevoel begint er altijd weer omstreeks mei tegenin te schreewen“dit is absoluut niet leuheuk!! dan is de knop ongewild weer omgedraaid,helaas.maar zoals al eerder gezegt ik heb er nu vrede mee dat ik niet meer van de antidepresiva af kan

sietske - 01-11-’09 17:48


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.