« Witte kerst... | Home | Interviewen... »

Witte kerst... II

Donderdag 11 Februari 2010 at 09:58 am.

Sorry dat het een beetje stil is, maar ik zit dagenlang uit mijn raam te kijken, te genieten van een witte maagdelijke en naieve wereld. Of loop lekker te wandelen door die rust... heerlijk! Eens kijken of we het volhouden tot de volgende kerst! :D

zeven reacties

erica

…ik vrees van niet. Het is goed als het stil is op het forum, dat betekent dat we het naar de zin hebben. Maar bij mij ging het alweer kriebelen toen mensen al gingen meuten over dat ze de winter zat zijn, sja…dan MOET ik ff stoom afblazen.
Heb net vanmorgen 2 rolgordijnen voor de tuimelramen besteld boven…MET zonwering! Kost wat, maar dan heb je ook iets. Ik zal koperen kobus krijgen. je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!!!

erica - 12-02-’10 16:00
Nathalie

En jawel hoor! Vanmorgen een artikel in de Spits over dat men het winterse weer zat is,en dat men mailtjes ging sturen naar Piet Paulusma “waneer wordt het voorjaar! Wanneer stopt het? En dat er veel vraag naar lichtterapie is,want men wordt somber van dat winterse weer,en relatief weinig zonuren.Af en toe zal je ze wel wat aan kunnen doen1 Get a life! Stelletje stakkers!

Nathalie - 17-02-’10 18:09
Prozac

Ach… zoals wij in de zomer gek worden worden zij dat in de winter… dus nu mogen zij even vloeken… wij over een half jaartje ;)

Prozac - 17-02-’10 20:43
erica

en ook openlijk ben ik van plan, dat doen zij immers ook. gister nog, een regenbui. buuroma en oppasoma gaat de deur uit met kleinkind en legt meteen heel opvoedkundig uit dat dit VIES weer is! Nee oma, fout. dit is heerlijk. Hoe kun je de meute het eigenlijk kwalijk nemen? het wordt er van kleins af aan al met de paplepel ingegoten: zon is lekker en regen is vies.
en dat ga ik haar nog een keer uitleggen als ik haar tegenkom. ik kan ook opvoeden hoor!

erica - 18-02-’10 09:04
<span class='registered'>voorbijgegaan</span>

Zit ik dan, het is nog winter, maar het zonnetje begint weer een beetje te fanatiek te schijnen. Ik voel me rot, en waarom? Ik mis de sneeuw….

voorbijgegaan - 04-03-’10 13:31
erica

ja, de zon is er alweer veel te vaak. het is gelukkig nog wel koud. maar het is zo’n wintersportlucht, veel te blauw…en op 2 maart…jawel….de terrassen orden alweer uitgewoond….we verdienen toch zeker een berg regen nog!!

erica - 06-03-’10 08:52
maddy

Voor een artikel in ELLE ben ik op zoek naar mensen die als een berg opzien tegen de zomer, de eerste zonnestralen vrezen Рen lijden aan een zomerdepressie. Wie wil in een (kort) interview uit de doeken doen hoe het voelt om g̩̩n zin te hebben in stijgend kwik en zonnestralen?

maddy - 11-03-’10 12:51


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.