« Ver-adem-ing | Home | Goed nieuws... en sle… »

Oproep...

Donderdag 13 Mei 2010 at 4:13 pm.

Vandaag in de mail:

Ik ben een 26 jarige HvA-student en voor mijn radioprogramma op HvA Radio wil ik graag een audioreportage maken over iemand met een zomerdepressie. Er heerst een behoorlijk taboe op het niet prettig vinden van de zomer. Ik doorbreek die taboes graag en ik wil daarom graag met iemand praten over hoe iemand die er niet van houdt zich door de zomer heen worstelt. Ik ben op zoek die niet bang is erover te praten, die in de omgeving van Haarlem-Amsterdam-Utrecht woont en die komende maandagmiddag/avond of dinsdagmiddag tijd heeft. Ik kom dan bij je langs voor een interview en wellicht kun je me laten zien hoe je 'leeft' in de zomer. Uiteraard mag het anoniem als je je daar prettig bij voelt, het gaat mij om het verhaal. Ik ben te bereiken op dekoningsanne@gmail.com

drie reacties

erica

Ik heb Sanne net een mail gestuurd. Met de 2 scans. Dan kan ze alvast een aantal punten bestuderen. Voor haar werd ik nog door iemand benaderd, maar die heb ik ook afgewezen. Misschien wil iemand anders van het forum haar dit keer helpen?

erica - 14-05-’10 13:26
Sanne de Koning

Voor de duidelijkheid: het gaat hier om een audioreportage, een reportage voor de radio. Niet voor een tijdschrift dus.
Ik ben nog aan het twijfelen over de insteek, omdat ik zelf jullie verhalen heel erg herken. Graag hoor ik of er iemand is die maandag of dinsdag tijd heeft. De audioreportage zelf wordt niet langer dan 5 minuten, dus ik neem niet veel van je tijd in beslag!
groet, Sanne

Sanne de Koning (E-mail ) - 14-05-’10 13:48
Vera

Luitjes, ik heb nog een oproepje gekregen van iemand van de Telegraaf. Het gaat om een zomerbijlage op een zaterdag en daarin wil men een stukje over onze “kwaal”. Nou heb ik momenteel even heel weinig tijd en ben bijna niet thuis. Het interview moet uiterlijk dit weekend plaatsgevonden hebben, telefonisch of per mail.
Zoals gezegd heb ik het heel druk en heb echt geen tijd. Duurt een half uurtje. Erica heeft ook al verschillende interviews gegeven net als ik en het is echt goed als er verschillende mensen aan het woord komen denk ik. Anders denken de mensen, oh daar heb je haar ook weer.

Dus mensen, wie oh wie durft het aan? Mail me even dan krijg je van mij het mailadres van deze journaliste.
Wie wil zijn verhaal kwijt in de Telegraaf?

Kom op, doe eens gek.

groetjes en sterkte met die vieze “vlindertuin“weer.

Vera (E-mail ) - 10-06-’10 15:47


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.