« Rustig op straat... | Home | Winter!!!!! »

Zomerdepressie met nieuwe motor

Dinsdag 20 Juli 2010 at 12:56 am.

Vanavond heeft de website een nieuwe motor gekregen. Dus mochten jullie rare dingen zien, laat het me dan weten! Dan zal ik kijken wat er fout gaat! En verder kan een ieder hier weer reageren... zeker nu we toch binnen zitten! :(

61 reacties

Prozac

PS. En het reactiesysteem is ook vernieuwd… hopelijk werkt het weer voor iedereen!

Prozac - 20-07-’10 00:59
Karina

Ziet er goed uit hoor, Prozac! Het weerbericht trouwens ook, als je vandaag even niet meerekent. De komende dagen koeler, vooral in het weekend…. toch iets om naar uit te kijken.
Ik zag net beelden van de 4-daagse, waar zijn die mensen mee bezig zeg! Al kreeg ik er dik voor betaald zou ik het nog niet doen. Wandelen in 30+ graden. Vreselijk.

Karina - 20-07-’10 09:24
Vera

Prozac, het ziet er heerlijk fris uit. En dat kunnen we gebruiken met dit vreselijke weer. Heb anderhalve liter water voor me staan en een wapper boven mijn hoofd en ze kunnen hoog of laag springen, maar ik kom vandaag niet van mijn plek.
Allemaal sterkte met dit rotweer. Wat is het toch een opluchting om dat te kunnen zeggen hier. Gisteren was ik in gesprek met de caissiere van de super en uiteraard ging het over het weer. Ze merkte op dat het toch zo heerlijk was. Dus ik zei dat het me stierlijk ging vervelen, elke dag die zon. Ik geloof dat haar onderkaak van verbazing op de kassala zakte. Ik heb verder maar niks uitgelegd en ben grinnikend met mijn boodschappen naar huis gegaan.

Vera (E-mail ) - 20-07-’10 09:45
Nathalie

En dan te denken dat zwaar lichamelijk inspanning niet verantwoord is met hoge temperaturen!

Nathalie - 20-07-’10 10:46
Karina

Ja Vera, het is inderdaad heerlijk om het hier te kunnen zeggen dat dit vreselijk rot weer is en we er chagerijnig van worden, zonder dat iemand tegenspreekt of je probeert te overtuigen dat je toch vooral blij moet zijn met 30C! Ik voel me altijd echt gesteund door jullie op deze site. Gewoon te weten dat er nog zo veel meer mensen zijn die zich ook beroerd voelen…
Mijn activiteit voor vandaag bestaat uit Tour de France kijken en verder niks. Koken doen we ook niet, want dan moet het fornuis aan, dus salade maar weer! Sterkte iedereen.

Karina - 20-07-’10 12:00
Marije

Heerlijk, Karina: niets doen en Tour kijken! Met de gordijnen dicht, hoop ik? :) Ik ben aan het werk dus de Tour gaat vandaag aan me voorbij, maar het is hier wel beter dan buiten of in mijn eigen huis, dankzij de airco. De vooruitzichten zijn ook prima, zag zelfs ergens 20 graden met regen voorbij komen voor het weekend. Hou vol, mensen. Sterkte!

Marije - 20-07-’10 15:25
<span class='registered'>mieke</span>

HALLO iedereen

Wat een rotweer, niemand in mijn omgeving begrijpt me, want je hoort vrolijk te zijn en te genieten van deze temperaturen ;-(
Niks voor mij, ellendig, hoofdpijn, misselijk en vooral een humeur beneden alle peil,
Het is een troost te lezen dat ik toch niet de enige blijk te zijn die dit weer verschrikkelijk vind, ik ga hier nog wat lezen om wat steun te vinden en hoop dat de weermannen een beetje gelijk hebben dat de temperaturen flink zullen dalen de komende dagen. Hebben jullie dat ook al gehad dat je s morgens om 6 uur wanneer je die zon weeral tevoorschijn ziet komen hebt gehuild? ik had dat deze morgen, nog helemaal gaar van de hitte van gisteren en na een korte nacht was ze daar weer die rotte zon, ik zat te janken in men bed,, wetende dat het weer lange uren zouden zijn voor het donker wordt en afvraagend hoe deze dag weer door te komen,,, sorry voor mijn lange post, maar moest het even kwijt
Vriendelijk groeten
Mieke

mieke (E-mail ) - 20-07-’10 17:03
Eva

Ach Mieke.
Troost, hè, deze site? Was ook onze eerste gedachte.
Ja, ik maak grapjes in mijn berichtjes, maar heb het ook, vaak moeten huilen. Zelfs mijn broertje (woon met mijn tweelingbroer), die er nog meer last van heeft, dit weer.
‘t Is toch té rottig?!
Daarom ga ik er dan maar grapjes over maken, maar er is niets leuks aan.
Rotweer.
Leef 100 % met iedereen hier mee.

Eva (E-mail ) - 20-07-’10 18:04
Karina

Mieke, ja hoor ook ik heb al heel wat traantjes gelaten. Het is zo n uitputtingsslag dat warme weer. En als het dan de volgende dag wéér zo warm is, heb je al geen kracht meer voor de nieuwe dag begint. Hoofdpijn, misselijk/overgeven, pijn in benen en voeten, gewoon uitgeput zowel mentaal als fysiek.
Het voordeel van deze site is dat je NIET net hoeft te doen of je vrolijk bent en dat iedereen heel goed begrijpt hoe je je voelt. Ik hoop dat jij ook steun vindt om deze periode door te komen.

Karina - 20-07-’10 18:32
william

Hoi,

Ik ben er klaar mee hoor wat een rot zomer bah, alles plakt, nergens zin in.

Er komt afkoeling, maar voor hoelang, paar dagen, in mijn huis is het nu 30 graden bahhhhhhhhhh.

Gisteren naar een kiosk geweest voor een krant, ik zeg wat is het heet, antwoord nou lekker toch, zijn maar een paar dagen, nou kon dat mens wel wel…..

vanaf 23 juni is het onafgebroken 28 graden geweest, en er zijn al meer dan 500 extra sterf gevallen geweest.

Maar tja ik las het AD, sommige werken in de keuken met 160 graden, of bij de vuilnis, of nog erger astfald storten.

Zo slecht hebben we het dan misschien dus ook niet. groet en sterkte allen

william (E-mail ) - 21-07-’10 01:29
Eva

Hoi allemaal,

Las zojuist het weerbericht, de komende dagen rond de 20 graden. Normaal zou ik zelfs dan al denken: best warm, 20 graden, maar na de afgelopen tijd is het een feest.
En het werd tijd ook.
Het is pas zes uur ‘s ochtends en nog steeds 27 graden in huis.
En gisteravond de hele avond misselijk geweest en mijn (ijdele) broer heeft de een of andere uitslag gekregen, lijkt net acné. Dus die is helemaal over de rooie.
Moet er eerlijk gezegd nu ik het zo opschrijf toch een beetje om lachen, gemeen hè. Maar moet denken aan hoe hij gisteren tekeer is gegaan. Dat was zielig, maar echt grappig. Zo mag ik niet praten, straks krijg ik het zelf ook nog.
En ja zeg, die arme koks en asfaltstorters. Kunnen die geen vrij krijgen dan? Er bestaat toch ook vorstverlet in de winter? Kan er boven 25 graden geen hitteverlof worden ingesteld?
Maar: het gaat dus beter weer worden. Hoera!
Tot dan alle “medelijders” sterkte gewenst!

Eva (E-mail ) - 21-07-’10 06:12
<span class='registered'>mieke</span>

Hoi iedereen,

Wat een hel van een nacht, buiten nog 25 graden deze nacht, dit moet stoppen ik trek het niet meer, de afgelopen weken zijn een ware uitputtingsslag, denk dat een zombie zich nog beter voelt dan ik,, ik ben zooooo moe, wat zeggen ze dan de mensen, ale de zon geeft je energie , ja me hoela, de zon zuigt je leeg, er zijn nu wat wolkjes maar dit rotzon komt er door piepen, ik hoop zo op een paar dagen grijs en grauw weer, dat ik dat stuk ongeluk van een zon een paar dagen niet te zien krijg,, ik ben er helemaal klaar mee, en over de rooie,, en ik heb zoveel zin voor als het moest regenen de komende dagen tegen iedereen te verkondigen oh wat een heerlijk weer he,, zalig die regen, ik ga wat genieten van de regen ga een wondelingetje maken. Dan bedenken dat het wanneer het zo als afgelopen zondag toen het regende bij ons en bewolkt was mensen durfde te klagen!!!!! omdat het eens een dagje goei weer was( naar mijn normen dan he ) bah bah bah, rottemperaturen,,,
sterkte voor iedereen

mieke (E-mail ) - 21-07-’10 07:11
Eva

Goedemorgen iedereen,

“Dat stuk ongeluk van een zon”.
Wat een goeie, zo ga ik het ding ook noemen voortaan.
Heb gelukkig weer even kunnen lachen.
Ben nog misselijk (zie gisteravond) en maak me zorgen om mijn broer, omdat we niet weten wat hij heeft, hij gaat straks even langs de huisarts (misschien een acute zonne-allergie?)
Hij leest mee en zegt“Nee, je bent niet leuk! Als jij het had zou je niet zo dom grijnzen”.
Ja, is waar.
Hoop niet dat het besmettelijk is (haha).
En nu is hij echt zuur!
Oh, oh, wat een ellende, daar verschijnt ook die rotzon alweer.
Sterkte weer, mensen.

Nou, groetjes weer.

Eva - 21-07-’10 08:32
<span class='registered'>mieke</span>

Veel beterschap voor je broertje hoor, is echt wel erg zo afzien van die rothitte en dan nog uitslag krijgen op de koop toe,, hoop dat de huisarts hem kan helpen
sterkte

mieke (E-mail ) - 21-07-’10 09:07
Karina

Ik had zelf ook uitslag vorige week, door de warmte. Heel irritant, dus beterschap broer van Eva!
Het is nu al weer warm in huis, of moet ik zeggen dat het nogsteeds warm is. Het was een vreselijke nacht, weinig geslapen. Nu kreeg ik er nog een paniekaanval bij ook, dus het gaat weer lekker. Ik weet niet hoe ik deze dag moet doorkomen. Het wordt inderdaad koeler, dus daar hou ik me dan maar aan vast. Ik ben zo langzamerhand ook aan mijn eindje.

Karina - 21-07-’10 09:20
Karina

Nog even dit: ik vroeg me af waarom de vooruitzichten op langere termijn vaak zo verschillen per dag en hoe dat kan. Ik heb een mail gestuurd naar infoplaza en dit was hun antwoord:
Soms zijn de verschillen over een kleine afstand zeer groot. Kijk bijvoorbeeld naar vandaag met maxima van 23 graden in het westen en 31 in het oosten. Dus een groot verschil in temperaturen voor 1 locatie betekent op de weerkaart misschien maar een kleine verschuiving van waar de warmte zich/niet bevindt.
Maar er is ook een andere reden. Een storing, die koeler weer brengt, kan in de nieuwe modelberekening met 35 km/u bewegen in plaats van de eerder gedachte 40 km/u en na één dag zit er dan al een verschil in de verwachting van (5*24) 120km. Als die storing over 5 dagen bij ons zou zijn kan het verschil dus oplopen naar 600km. In plaats van regen bij ons betekent dat, dat de regen ten westen van Londen of ten zuiden van Parijs valt. Op deze wijze kunnen er bij elke nieuwe modelberekening dus zeer grote verschillen ontstaan.

Zie, zo leer je toch nog wat op zo n vreselijke dag als vandaag!

Karina - 21-07-’10 10:24
Eva

Hoi mensen,

Hartelijk bedankt voor het medeleven. Hij is net terug van de huisarts en die wist ook niet wat het was, waarschijnlijk een vorm van allergie (dus tóch zonne-allergie, hihi).
Lees zojuist Karina’s berichtje en ga egoïstisch zijn:
Hoera! Wij zitten in het Westen. Arme oosterlingen, nog zo’n dag.
Vreemd inderdaad, in zo’n klein landje zulke grote verschillen.
En maar hopen dan dat de buien de komende dagen op ons land gaan vallen.
Ik kom juist een beetje bij, er is een briesje hier en de lucht is lekker betrokken.
Wat een ellende trouwens, een paniekaanval. Was dat binnen of buitenshuis? En dan nog eens dat weer erbij.
Houd je maar kalm, hoor.
Sterkte allemaal.

Eva - 21-07-’10 11:09
Karina

Ja hoor, ik doe kalm aan, heb niet veel keus. De paniekaanval was gewoon thuis. Ik zat me te druk te maken over de warmte en ben natuurlijk al zo moe… dan krijg ik het. Afschuwelijk, maar het is nu weer gezakt.
Ik zit gelukkig ook niet in het oosten en wij hebben het briesje ook. Hoera!!! De binnen en buiten temperatuur is nu ongeveer hetzelfde, maar er mag nog wel 10 graden af hoor.
Eva, wat ik vorige week deed met mijn uitslag, gewoon blijven deppen met ijswater, dat hielp echt. Misschien kan je broer dat proberen? Ik had ook twee theedoeken nat in de vriezer gelegd. Als ze dan bijna helemaal bevroren zijn, leg je er een in je nek voor een half uurtje of zo. Daarna leg je hem terug in de vriezer en pak je de andere. Ja, je wordt creatief hoor met dit weer. Succes vandaag!
Vandaag over 6 weken is het 1 September, dus houdt de moed erin.

Karina - 21-07-’10 12:09
Eva

Hoi allemaal,

Karina, bedankt voor de tips, we zullen het proberen.
Een paniekaanval in je eigen huis?
Ik vind het zo naar; je thuis is juist de plek waar je je veilig voelt (of behoort te voelen). Daarom vroeg ik of het binnen of buiten was.
Gelukkig is het gezakt zeg je. En de temperatuur ook.
Misschien blijft het nu de rest van de zomer rond de 20 graden. Als we heel hard hopen met zijn allen?

Eva - 21-07-’10 14:07
berry

nog maar 6 weken maar?? appeltje/eitje….bovendien,het regent op dit moment!!!!!moge het flink afkoelen…

berry (E-mail ) - 21-07-’10 14:59
Eva

Berry, je bent er weer!
Vond jouw berichtjes altijd leuk.
Dacht dat je weg was, op vakantie in Lapland of zo.
Fijn om je weer te lezen.
En lekker hè, dat weer nu.
Bij ons regent het (nog) niet.
Hè? Jij was toch ook in Rotterdam?
Maar het is koeler, nu in huis 22 graden.

Groet.

Eva - 21-07-’10 15:21
berry

Nou Eva,hhier in het centrum is het nu ook droog….
en vakantie lapland zat er helaas niet in aangezien bijna alle collega’s al met vakantie zijn……ik heb echt niets met boodschappen doen,maar ik kijk er nu echt naar uit om straks even langs de AH te gaan…afkoelen en dan naar huis….

berry (E-mail ) - 21-07-’10 15:24
Karina

Ja, het begint al beter te worden hier ook. Nog geen regen, maar het dreigt wel. Als het komt, ga ik erin dansen!
Ja Berry, nog 6 weken, dus nu maar hopen dat het een beetje dragelijk zal worden qua temperatuur. Ik ben vanf 1 Juni al aan het aftellen, haha. Het kan me niet snel genoeg gaan. Maar eerlijk gezegd beginnen de depri gevoelens al veel eerder hoor. Meestal zo rond de tijd dat de klok vooruit wordt gezet. Dat vind ik echt een vreselijk moment. De klok weer terug zetten in het najaar is altijd feest. Heerlijk!

Karina - 21-07-’10 15:28
berry

Karina,ik tel al vanaf 1 juni met je mee hoor…..

berry (E-mail ) - 21-07-’10 15:30
<span class='registered'>mieke</span>

FIjn dat het bij sommige van jullie al wat koeler is, en al her en der heeft geregend, hier in Belgie, in Stabroek het noorden van Antwerpen is het nog bloedheet, buiten langs de schaduw nog 32 graden, zag op buienradar dat de regenzone ons flink links liet liggen,,,, ik tel ook mee af samen met jullie en hoop dat het hier morgen ook wat koeler wordt,,
en duim uiteraard mee voor koele temperaturen de rest van de zomer,

mieke (E-mail ) - 21-07-’10 15:39
Eva

Mieke, ik duim hard voor je mee dat het bij jullie koeler wordt, het is hier in Nederland redelijk te doen.(in het westen althans)
Zo zie je maar dat het berichtje van Karina helemaal klopt,
zo’n kleine afstand, maar zo’n temperatuursverschil.
En het terugzetten van de klok, oh ja ja! Helemaal mee eens!
Dan worden het weer gezellige avonden met kaarsjes en de kachel en vooruitzicht op de feestdagen.
Oh, heerlijk.

Eva - 21-07-’10 16:07
Karina

Oh Mieke wat een ellende, 32 graden! Ik duim ook voor je dat het snel koeler wordt hoor.
Nou mijn regendans was maar een heel kleintje, haha. Drie druppels en weg was het. Het is nu nog 22C, gek dat dat al koel voelt. Ik had vanmiddag weer “ventilator hoofdpijn” omdat dat ding de hele dag staat te draaien. Ik krijg er altijd een heel zwaar hoofd van en kijk niet helemaal zuiver meer uit mijn ogen, maar ik kan ook niet zonder. Als het nou vanacht maar een beetje koel is, want ik wil wel weer eens goed slapen.

Karina - 21-07-’10 18:59
berry

ik zie dat in rotterdam de komende dagen rond de 20 graden word….. HALLELUJAH!!! dan is het voorlopig nog wel enigzins uit te houden….zoals al eerder vermeld….nog 6 weken te gaan….

berry (E-mail ) - 21-07-’10 20:49
berry

en uiteraard voor de mensen die het minder hebben getroffen en ‘‘mooiere’‘(nee hoor,ik word niet sarcastisch van piet paulusma)temperaturen tegemoet mogen zien,veel sterkte….

berry (E-mail ) - 21-07-’10 20:53
Caroline

Ik zat vandaag overdag met de gordijnen dicht kerstfilm’s te kijken(ja ik weet het, ik begin echt lijp van het weer te worden).,We zijn wel toe aan een paar koelere dagen.Nou ja,nog ruim 2 maanden en dan is het weer oktober nog even uitzitten dus.Ik wens jullie allemaal veel sterkte de komende tijd.

Caroline (E-mail ) - 21-07-’10 22:53
yolanda

Ik ben nieuw,denk dat ik ook last heb van z depressie,verlang ernaar me lekker in een dikke trui te verstoppen niet ..nu moet alles zo bloot,en toch n vleeskeuring of niet..wil hier niet aan blootstellen,wil herfst,winter.blij te lezen dat meer mensen zich somber voelen,vond mezelf al raar,mens waar maak jeje druk om..,mensen hoop op een koele nacht en zit nu nog achter mn pc lekker van rust en koele briesjes die door mn raam komen te genieten en de rust in huis (heb vanavond gewerkt)truste

yolanda (E-mail ) - 22-07-’10 00:48
Eva

Goede morgen allemaal,

Is nu werkelijk een beetje goed, hè, met die gedaalde temperaturen.
Wij hebben vandaag klok rond geslapen. Van 7 tot 7.
Moet alweer om Berry lachen. In de AH: ja! Doe ik ook, en dan extra lang in de koeling blijven, gewoon voor de heerlijke koelte.
En arme Piet Paulusma. Al heeft hij dit weer niet veroorzaakt, we krijgen allemaal de zenuwen van hem. “Prachtig weer” “We gaan vandaag weer mooie temperaturen krijgen”.
Wij kijken op internet een programma, via “Programma Gemist” ofzo, en dan krijg je halverwege ineens Piet Paulusma tussendoor. Aaaaaaargh!
Moet wel zeggen, toen het afgelopen winter lekker koud was, was hij daar ook enthousiast over.

Groetjes

Eva - 22-07-’10 09:13
Karina

Het is nu zo n 18-20 graden hier. Als het zo blijft tot september, hoor je mij niet meer klagen. Ik had wel nog even de gele ploert in de kamer, maar nu zitten er prachtige wolken voor. Weg met dat kreng! Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik voel me al beter nu en wetende dat het voorlopig zo lijkt te blijven, krijg ik meteen meer energie en ben niet meer zo depri. Om me echt goed te voelen moet er nog wel 10 graden af hoor!

Karina - 22-07-’10 09:39
berry

tis niet alleen Piet,maar bijna alle weermannen en vrouwen…wat je zegt,dat ‘‘lekker weer’‘ en ‘‘betere temperaturen’‘,dat irriteert mateloos…

berry (E-mail ) - 22-07-’10 09:46
<span class='registered'>mieke</span>

Goeiemorgen

Dat kreng is hier ook af en toe onzichtbaar en wat vind ik dat heerlijk,, ik ben al beetje positiever,voor morgen verwachten ze buien hier,,,hoop hoop hoop, ik wil dat kreng(prachtig woord voor die zon) zo weinig mogelijk zien. Mijn humeur is beetje beter hoop dat augustus voor ons een prachtige zomer wordt(lees bewolking,koele temperaturen en af en toe regen) de zonnekloppers hebben hun zomer gehad, nu is het aan ons!!!!

mieke (E-mail ) - 22-07-’10 09:48
<span class='registered'>mieke</span>

en dan staan die weermannen en weervrouwen daar ook nog met zo een verschrikkelijke smile op hun gezicht dat Mooie warme weer te verkondigen,, ik zou ze arghhhhhhhhh !!!!!

mieke (E-mail ) - 22-07-’10 09:51
berry

tja,we blijven in de minderheid he….

berry (E-mail ) - 22-07-’10 10:04
Karina

Niet alleen zijn we in de minderheid Berry, er wordt zelfs ontkent dat zomerdepressie bestaat! Naar mijn mening alleen omdat het de theorie over de winterdepressie onderuit haalt (gebrek aan zonlicht en vitamine D) en die wordt wel algemeen geaccepteerd, ook door de “wetenschap”. Nou, die lui moeten maar eens een tijdje in onze schoenen/teenslippers lopen, dan praten ze wel anders!

Karina - 22-07-’10 10:52
berry

joh,zijn veelal mensen die weinig inlevingsvermogen hebben en niet verder kijken dan hun eigen problemen……zo van,ik heb het niet dus is het raar als een ander het wel heeft…en je ziet maar hoe ingeprogrammeert het zit bij de mensen,gek he,als je alsmaar tijdens de weerberichten hoort hoe heerlijk het warme weer is…en hoe vies het koel en natte weer is….

berry (E-mail ) - 22-07-’10 11:00
Karina

Ja dat is zo, Berry, warm weer moet je maar geweldig vinden en oh heerlijk dat zweten en half blote mensen met vetrollen in te kleine shirtjes…. Ook als je in de supermarkt of in de bus naast iemand staat/zit die nog nooit van deodorant heeft gehoord…… hé lekker. Nee hoor, ik kan echt bijna niks goeds zeggen over de zomer, behalve de mooie natuur en heerlijk vers fruit, maar dat heb je in andere jaargetijden ook.

Karina - 22-07-’10 12:08
berry

inderdaad,zit dagelijk in de metro..en sommigen hebben echt nog nooit van deo gehoord….maar ik geef je ook weer gelijk met dat fruit….maar ik prefereer toch het ‘‘wild’‘seizoen…

berry (E-mail ) - 22-07-’10 12:22
berry

en vergeet overigens het ongedierte niet in de zomer…..

berry (E-mail ) - 22-07-’10 12:30
<span class='registered'>mieke</span>

Gloeiende gloeiende,, waar zitten ze met hun zogezegde max 25 graden,, het is hier verdorie buiten 30!! graden,, vanmorgen was de temperatuur binnen eindelijk beetje gezakt naar 25 en het stijgt weeral,, 26.50 inmiddels en blauwe lucht en walgelijke warm aanvoelend windje,,,, ik heb zin om heel heel hard te vloeken, en ik voel me opgejaagd erdoor,,, ik denk dat ik wat dr vogel pasieflora ga nemen ventilator op men bed, gordijnen dicht en die ellende ga proberen weg te slapen, hoop morgen echt op koeler weer, wil zo graag eens gaan shoppen in Rotterdam,, heb vakantie zucht,, vakantie waar je niks aan hebt met deze temperaturen,,, pffffff,,
bah bah bah,,

mieke (E-mail ) - 22-07-’10 14:07
berry

Hey Mieke,

is hier in rotterdam centrum een graag of 21 nu,word morgen 20 geloof ik met een bui…..is nog wel enigzins te doen…
in ieder geval een prettige vakantie….

berry (E-mail ) - 22-07-’10 14:11
<span class='registered'>mieke</span>

Dank je Berry,
Dan ga ik het er morgen toch maar op wagen, want zie hier in Noorden van Antwerpen niks veel goeds in kwa temperaturen ,, hopelijk heb ik een trein met airco,,

mieke (E-mail ) - 22-07-’10 14:14
berry

ik wilde binnenkort nog naar Antwerpen,maar gezien jouw berichtjes wacht ik daar nog wel een tijdje mee….

berry (E-mail ) - 22-07-’10 14:35
Eva

Mieke,
Wij nemen ook steeds Dr. Vogel Passiflora. Die hele vies-smakende druppels in flesje bedoel je toch?
Dat helpt wel hoor (niet tegen de warmte, maar tegen dat je compleet over de rooie gaat).
En Rotterdam is echt niet mis (of juist wél mis), gisteren was het lekkerder. Het is nu binnenshuis alweer 26 graden.
Oh, was het maar Kerst.

Eva - 22-07-’10 14:54
Karina

Het valt in huis toch nog wel tegen vandaag. Hoewel, vergeleken met Mieke mogen we niet klagen natuurlijk. Ik neem zelf Valeriaan, dat werkt ook wel goed. Ik heb de hele tijd Tour de France gekeken. Maar, de vooruitzichten zijn in ieder geval positief dus er is hoop.
Sterkte Mieke, ik hoop dat voor jou ook snel de verkoeling komt.

Karina - 22-07-’10 17:34
Eva

Weet niet of ik jullie hiermee moet lastig vallen.
Maar doe het toch.
Het is hier weer stervensheet. (binnen)
Heb nu net zo’n giga-ruzie gehad.
Dat kreng van een bitch van een broer.
Hele dag op zijn nest gelegen, heb hem steeds verzorgd,
met zijn verd… uitslag. “Heb je iets nodig?” “Wil je dit of dat?” “Kan ik iets voor je doen?”
En nu had hij het te warm. En begon tegen mij te bitchen. Alsof ik het niet warm heb. Nee, maar HIJ heeft uitslag en is het patientje.
Heb hem volkomen de huid teruggescholden en moet nu heel héél erg huilen. Alsof alle narigheid van de afgelopen maand eruit kwam. (vraag me af of de buren denken dat hier iemand op sterven ligt).
Of vermoord wordt???
Waarom altijd grapjes maken, als het helemaal niet grappig is?
Moet zo flink huilen, lijk wel een klein kind.
Binnen nu 27 graden.

Eva - 22-07-’10 18:27
<span class='registered'>mieke</span>

Eva goed dat je het van je afschrijft, ik kan het me heel goed voorstellen, je bent zelf helemaal op van de hitte, je kan dan nergens meer tegen, je moet nu dan voor je broer zorgen. Heel normaal dat het je allemaal te veel wordt he,, hier ist ook weeral 27.50 binnen die tering zon schijnt al onafgebroken hier van de middag aan :-( het huilen dat heb ik ook, dat komt omdat we zo oververmoeid en uitgeput zijn van die walgelijk hitte van de afgelopen weken al, en we krijgen gewoon geen ademruimte het blijft heet heet. Schrijf het hier gerust allemaal van je af WIJ begrijpen wat je doormaakt.
Sterkte meis,, en duim heel hard op verkoeling, ik voel met je mee

mieke (E-mail ) - 22-07-’10 18:30
Karina

Eva, hoe vervelend ook, het schelden en huilen zal wel opluchten. Die stress moest er gewoon even uit. Je broer moet natuurlijk ook niet zo zeuren, want wat je zegt, jij hebt het net zo warm en voelt je net zo rot. Mannen hé, zo kleinzielig ( excusez alle mannen die dit lezen haha), één keer hoesten en ze liggen al op bed, bij wijze van spreken. Laat hem voortaan zijn eigen eten en drinken maar halen!
Het komt allemaal wel weer goed, sterkte hoor!

Karina - 22-07-’10 19:04
Eva

Hoi iedereen,

Mieke, heb gelukkig door de tranen heen weer kunnen lachen. Want wat jij schreef “die t….g zon”, was precies wat ik dacht. Durfde het niet te zeggen.
En ook nog eens “dat t….g jong. (moge duidelijk zijn over wie).
We hebben het nog niet goedgemaakt, dat komt zo wel weer.
Vind alle mensen hier grappig en lief. Bedankt.
Hè hè, even uitgehuild.
Wou dat ik voor iedereen hier regen en sneeuw en donkere avonden kon maken.

Eva - 22-07-’10 19:41
berry

tja,dit is toch wel een beetje het afreageer forum….als je het hier niet kunt….maar ff naar de supermarkt?? kan erg prettig zijn…maarrrrr er is weer een dag voorbij…en weer een dag dichter bij de winter…overigens erg warm thuis,ik woon op de bovenste etage van een appartementen complex waar de zon de hele dag op het dak heeft staan schijnen…en afkoelen doet het nog niet,zelfs met de deur open en 2 ventilatoren aan…..

berry (E-mail ) - 22-07-’10 19:59
Karina

Het is hetzelfde hier Berry, dat gaat nog wel een paar dagen duren voor het echt is afgekoeld en morgenochtend staat dat kreng natuurlijk weer in mijn kamer te schijnen! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de irritatie!!!
Blij dat je weer kan lachen Eva.

Karina - 22-07-’10 21:13
berry

zon schijnt ‘s avonds bij mij naar binnen ipv ‘s ochtends…ook niet prettig….maar t word nu wel wat aangenamer al.Morgen ook niet veel warmer dan een graad of 20…is nog wel te doen.Eva,hoop voor je dat je de komende dagen wat beter doorkomt….en zo niet,gooi het er hier uit…

berry (E-mail ) - 22-07-’10 21:53
Prozac

Ben zelf nogal een nachtmens en ik kan me alle frustraties heel goed voorstellen. De uitdaging blijft erin dat je het voor jezelf regelmatig kan relativeren, en als deze site daarbij helpt, dan ben ik daar zeer blij om… dus kom maar op :D

Prozac - 23-07-’10 00:03
William

Hoi,

Ben het met jullie eens, het is nog niet genoeg afgekoeld, hier in huis is het ook nog 24 graden.

Maar buiten is de tropische warmte wel weg, gelukkig, windje van zee.

Nu augustus nog, ik vrees voor het ergste, de warmste maand.

William (E-mail ) - 23-07-’10 00:45
Eva

Het is hier in huis 26 graden.
En niet meer het woordje “tropisch” noemen, alsjeblieft, William, want we worden niet goed.
Zojuist pas de ruzie met broertje bijgelegd, na mijn berichtje hier had het nogmaals geknald. Er zijn nog een lamp en een kast gesneuveld.
En dan nog domme grapjes maken (ik, hij bitcht alleen maar).
Het is niet leuk, het is niet grappig.
Zo warm, die rótzomer, ga weg ga weg!
Regen, storm, sneeuw, ijs!

Eva - 23-07-’10 07:56
Eva

Ach nee, hij bitcht alleen maar als hij zich zo rottig voelt, en vlekken in zijn gezicht heeft, terwijl hij zo ijdel is.
Heb hem hier erg slecht afgeschilderd. Denk dat hij van ons tweeën het liefste karakter heeft.
Nee, denk het niet, weet het zeker.

Eva - 23-07-’10 08:12
<span class='registered'>mieke</span>

Goeiemorgen

ff zag het hier veelbelovend uit, donkere wolken er viel wel niets uit maar ale,, maar t is alweer weg, die lelijke blauwe hemel verschijnt weer, binnen nog 26 graden :-( Eva net wat jij doet zomer ga weg ga weg zo ga ik ook vaak tekeer,, t is gewoon vreselijk allemaal, ik trek het ook niet meer. kon ik maar een zomerslaap houden tot eind september of zo, zucht zucht zucht,, wat een ellende wat een rothitte. Sterkte aan iedereen die het vandaag weer zo moeilijk hebben. Ik wil een constante zonsverduistering!!!!!!!!!!!!!!!!!

mieke (E-mail ) - 23-07-’10 08:12
Eva

Mieke, jij kan me ook steeds aan het lachen krijgen (net als Berry), ondanks die ellendige rottige warmte.
Zomerslaap, ja! Daar heb ik ook vaak aan gedacht.
En een constante zonsverduistering. Man, wat een goed idee!
Ik moet lachen op deze site omdat er zoveel dingen herkenbaar zijn.
Wens iedereen een hoop koelte toe!
En als het weer gaat regenen en stormen moeten we zeggen: “Wat een lekker weer, hè?” “Oh, wat een heerlijke temperaturen” En dan zien hoe alle zonaanbidders kijken.
Geweldig.

Eva - 23-07-’10 08:35


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.