« Winterslaap | Home | Lekker.... dus! »

Sneeuw

Vrijdag 26 November 2010 at 10:17 am.

Zo... de afgelopen 3 dagen was de pagina even op wit... foutje van mij, maar in ieder geval een veelbelovend uitzicht op de sneeuw ;)

En mocht je meer sneeuwplaatjes willen zien, klik dan hier!

vier reacties

Karina

Hey Prozac, ik dacht al dat je een winterslaap aan het houden was of zo. Het is hier al een beetje wit vanochtend. Heerlijk hé? Hopelijk komt er nog veel meer sneeuw de komende dagen. Daar worden we vrolijk van! De wereld ziet er zoveel vriendelijker uit onder een laagje sneeuw. Prachtig. Ik krijg al zin in oliebollen, haha.

Karina - 27-11-’10 10:33
Prozac

Geen winterslaap… wel heerlijk aan het genieten ;)

Prozac - 27-11-’10 12:08
Berry

iedereen ook zo aan het genieten?
stoor me nu toch wel echt aan het feit dat mensen gewoonweg niet snappen dat er ook mensen zijn die het heerlijk vinden.en waarom is het normaal dat je binnen een dikke trui aandoet,het is in het ov,in winkels,op kantoor een ‘‘normale’‘temperatuur.

Berry (E-mail ) - 29-11-’10 07:38
Karina

Ik geniet wel Berry, maar waar blijft het beloofde pak sneeuw nou? Behalve wat natte sneeuw op zaterdag heb ik geen vlok meer gezien. Hopelijk komt het nog. Het is wel lekker koud in ieder geval.

Karina (URL) - 29-11-’10 10:31


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.