« Bijzonder 2016 | Home | Warm he... »

Heerlijk 2016

Donderdag 07 April 2016 at 4:48 pm.

Okee, het was geen bijzondere winter, maar mijn god, ik heb lekker genoten. Het was tussen koud en frisjes, het was mooi zonnig (dus geen brandende zon) en het was tussen herfstachtig en winter in. Ik vond het fijn, er was ruimte genoeg om lekker te wandelen, te klussen in de tuin en 's avonds met een warme kop thee in de huiskamer naar buiten te kijken. En toen hadden we de wind ook nog eens mee waarmee maart buitengewoon koud was, dus al met al een heerlijke tijd waarin ik van november tot maart heerlijk heb kunnen opladen. Het klinkt raar, maar kom maar op met de lente... en als ik mag, graag een paar graden te koud ;) Gewoon omdat dat het extra lekker maakt!

410 reacties

Lieve

Blij dat je ervan genoten hebt, Prozac!
Voor mij waren de voorbije seizoenen daarentegen een echte ontgoocheling. Nu hopen op een frisse, bewolkte zomer, een vroege herfst en een ijskoude winter :-)

Lieve - 09-04-’16 13:45
erica

Mee eens Lieve! Vandaag is het helblauw met felle zon en in huis al 20 graden. Morgen nog een tikkie meer zon en onbewolkt. Zonneklep op dus. Daarna wordt het voor ons weer iets beter.

erica - 10-04-’16 14:17
Smoke

Nou het was gewoon frisjes vandaag, niet voor mij, maar dat getetter wat ik de hele dag hoor over twintig graden, bbq weer, rokjesdag enz. Belachelijk toch want wie zit wie nu voor de gek te houden?! Ik blijf me erover verbazen dat er altijd zwaar overdreven wordt en dat het altijd veel mooier wordt voorgesteld dan het werkelijk is. Dat het kost wat kost nu gewoon zomer moet zijn en anders zijn we niet gelukkig. Gevoelstemperatuur in noord Overijssel nu 11 graden, geen korte rokjes zie ik, wel dikke winterjassen.
Gerrit Hiemstra heeft weer wat uit te leggen al wist hij het gisteren al wel. Hij zei dat het prachtig zonnig zou zijn, maar wel met een stevige oostenwind. En dat was toch niet zo fijn om tegenin te fietsen voegde hij er nog krampachtig aan toe. Wat hij bedoelde te zeggen was echter: die wind maakt het gewoon erg fris, maar hij wilde nog niet de droom van driekwart Nederland wreed verstoren , haha

Smoke - 11-04-’16 17:24
Fratsje

Daar erger ik mij ook groen en geel aan, dat stomme zomerse hosannagezanik op de media. Gelukkig is het nu weer minder warm. :-)
.
Gister heb ik hier weer de eerste cabrio-ramp voorbij zien rijden in de straat. Lawaaipapegaaien die iedere zomer weer massaal door de straten krijsen.

Fratsje - 12-04-’16 19:43
Fratsje

Er is hier net een overheerlijk wolkenbreuk-onweertje losgebarsten. Zalig dit!! :-D
(Frats geniet)

Fratsje - 12-04-’16 20:18
Jozef 1965

De voorspellingen voor de komende 14 dagen zijn goed; op sommige dagen wel veel zon, maar dan wordt dat gecompenseerd door aangename temperaturen.

Jozef 1965 - 14-04-’16 12:41
annelies

tja: de sfeer is er: het moet NU zomer.
dat moet drie maanden vooraf en drie maanden achteraf- zomer.
Ik zou ook wel eens willen dat dit jaar per direct op 21 september lekker overdreevvveeeennnnn veel kou, mist bewolking, sneeuw en VOORWINTER kwam, vervolgens nog een NAWINTER tot 21 juni 2017… want dat is toch het precieze antoniem van hoe zomerliefhebbers per heden zijn..

annelies - 15-04-’16 09:49
henk

METAFOOR :
de één houdt van witte rijst(zomer), de ander van zilvervliesrijst(winter).

de mensen van de zilvervliesrijst moeten telkens inleveren en accepteren dat het merendeel van het jaar witte rijst op tafel komt… pffhhh en daar worden wij een beetje erg kriebel van.

Sterker nog- wij moeten steeds uitleggen waarom wij niet van de witte rijst houden.

Vroeger bestond er een afwisseld MENU !!!

henk - 15-04-’16 10:00
erica

Volgens nu.nl krijgen we nachtvorst!

erica - 17-04-’16 12:34
Zomaar iemand

Blegh, ik haat het dat de laatste paar dagen de zon weer volop schijtn! Waarom moet dat nou, en nee ik was niet tevreden met de winter, veel te veel zon en te weinig sneeuw en ijs.

Ik wil nou toch wel weer is een échte Winter, eentje die mij laat vernikkelen van de kou als ik maar één stap buiten zet.

Zo’n Winter waarbij je s’ochtends gewoon je auto een half uur moet laten warmdraaien omdat je anders het ijs niet van je raam afgekrabt krijgt.

Een Winter die alleen maar duisternis kent, en waar er 100% zeker een elfstedentocht komt.

Dat is de Winter die ik wil!!

Zomaar iemand - 20-04-’16 14:53
Smoke

Goed bericht op weer.nl
“Het is speculeren wat de uiteindelijke gevolgen van een stilvallende golfstroom zullen zijn voor ons weer en klimaat. Meest logische gevolg is dan, dat in een verder opwarmende wereld ons klimaat nauwelijks opwarmt of zelfs gaat afkoelen. Voorlopig kunnen we minstens tot half mei rekenen op koel en wisselvallig voorjaarsweer. Experimentele lange termijn voorspellingen voor de komende zomer wijzen zowaar ook op ‘relatief koel en nat’. Nu maar hard hopen dat deze experimentele verwachting de plank volkomen mis slaat…. en dat de AMOC ons ook de komende decennia trouw blijft”
Alleen die laatste zin vindt ik dan weer heel arrogant en irritant! Ik hoop dat die plank volkomen raak wordt geslagen en dat de amoc (iets van warme Golfstroom) ons niet trouw blijft!
Zo irritant dat alle weersbespiegelingen altijd vanuit een perspectief worden bekeken. Alsof het 100% zeker is dat iedereen van droge, warme, zonnige en kleffe omstandigheden houdt! NEE DUS!!
Ik verheug me nu al op de komende periode :-)

Smoke - 20-04-’16 17:49
annelies

13 uur per dag die fU&^%k zon bijna twee weken lang, …KOTS en dan die overdreven nl-tjes: of het AUGUSTUS is en of wij inderdaad een OERWINTER achter de rug hebben (hoe bedoel je winter – tot 31-12 zeer zacht 15 C)???!!!

annelies - 22-04-’16 08:53
annelies

GISTER WEERCIJFER 10 .. ZUCHT

annelies - 22-04-’16 08:55
misty

Oke, gister wat minder, maar de vooruitzichten zien er niet slecht uit de komende tijd. Het blijf beneden de 15 graden, geniet ervan!

misty - 22-04-’16 16:14
Ankie

Ik vind het lekker nu en vooruitzichten zien er idd ook goed uit :)

Ankie - 23-04-’16 20:59
erica

Ik geniet ook erg nu. Lekker fris. Op nu.nl las ik dat er vanmorgen, zondag dus, natte sneeuw en hagel in de randstad zou vallen. Ja dus, maar alleen Amsterdam en den Haag. Leiden is weer overgeslagen dus. Wel spatjes regen. En o,o,o….het is ongebruikelijk koud voor eind april! Huh? Aprilletje zoet….

erica - 24-04-’16 14:30
fif

afgelopen zaterdag een reactie van iemand welke riep- zielig heh nu hebben ze vakantie en geen mooi weer !!!!!

fif - 25-04-’16 09:13
Sophie

Heerlijk weer! Joepie!! Hier helaas geen sneeuw maar wel hagel en lekker fris! Net goed voor dat achterlijke ‘koningsdag.’ Of ben ik nu gemeen…?

Sophie - 26-04-’16 15:08
Smoke

Deze periode van guur en koud weer is in een woord GE-WEL-DIG, en dat allemaal nog eind april. Nou Sophie het is niet meteen gemeen, hooguit jammer voor de feestvierders maar er staan heel wat koninginne/koningsdagen tegenover die bloedheet waren, dus ja ik kies dan toch voor deze variant. (Weten we ook weer even dat Nederland toch niet in het Caribisch gebied ligt wat sommigen echt beginnen te geloven..)

Smoke - 26-04-’16 19:04
Fratsje

Heerlijk fris weertje dit.
Van mij mag het de hele lente en zomer zo blijven. Gisteren ruim 2 uur met een grote grijns door de regen onder Fratsje’s paraplu gewandeld.

Fratsje - 26-04-’16 20:24
erica

Ik ook Frats! Zelfs 2 1/2 uur.

Ik ook Frats, heerlijk! En vandaag ook, genieten!!!!!

erica - 27-04-’16 14:44
annelies

een hoop gejank gebrom en gekreun twee weken vooraf over wolkjes op koningdag en wat krijg je in midden nl? SONNNNNNNNEEEETTTJHUUUH

wat een gezeik !

annelies - 28-04-’16 09:03
Fratsje

Er zijn, naast de zomer en heet zomerweer buiten de zomerperiode om, 2 dagen in het jaar waar ik bloedhekel aan heb. Valentijnsdag en Koningsdag.
.
Ben blij dat dat laatste ook weer voorbij is. Rotdag!

Fratsje - 28-04-’16 09:19
Sophie

Ik heb ook de pest aan koningsdag Frats! :-D

Sophie - 28-04-’16 12:14
misty

Heerlijk weer. Lekker wandelingen met koele, zeg maar koude, wind. Geniet ervan zolang het zo blijft!

misty - 28-04-’16 21:23
Fratsje

Zucht.
Ik zie dat het binnenkort weer gedaan is met dit heerlijke, veilige koele weer.
Er komt weer vieze lauwe bagger deze kant op. :-( Dat betekent dus wéér ongemakkelijke kleding, jeuk en een opgefokt zomerstraatbeeld, bestaande uit overvolle terrassen, waarvan er ieder jaar in deze stad maar meer bijkomen (veel winkels verdwijnen hier en daarvoor in de plaats komt trendy hipsterhoreca), jankende cabrio’s e.a. herrie en muffe luchten.
.
Nu maar hopen dat de temperatuur lager gaat uitvallen dan voorspeld.

Fratsje - 01-05-’16 14:49
erica

Dat hoop ik ook Frats! Gister was al erg genoeg. Files van bootjes, overvolle terrassen. De temperatuur gaat morgen weer iets omlaag, maar o jee, donderdag en erna, ik hoop zo dat het niet uitkomt. Ruim boven de twintig graden. Dat is boven mijn grens.

erica - 02-05-’16 14:38
Marian

Het wordt warm dit weekend,helaas.

Marian - 04-05-’16 13:34
Fratsje

Daar is het weer, het straatbeeld t-shirtjes, topjes, shortjes en bermuda’s.
Ik heb regelmatig het gevoel dat we het 9 van de 10 keer de brandende zon op tafel krijgen en regendagen maar een schaarse hap zijn in de lente en zomerperiodes.
.
Wat een rotperiode. Kots!!

Fratsje - 05-05-’16 15:02
Smoke

Getver, daar gaan we weer! Nu alweer temperaturen ver boven normaal en die ellendige zomer moet nog beginnen. Hoewel mijn voorkeur naar bewolkte luchten uitgaat vind ik de zon nog niet eens het ergste. Als er dan tenminste maar een koele noordenwind is zoals vorige week. Erger vind ik die opgefokte sfeer en dat opgehemel alsof hier nooit de zon schijnt. Ook is 24 graden niet genoeg, nee het moet minstens + 30 zijn. Nog afgezien van het feit dat de norm nu is dat je ‘gezellig buiten’ moet zijn, het liefst tot het donker wordt, bah bah bah!

Smoke - 05-05-’16 21:29
Jozef 1965

Als de voorspellingen zullen uitkomen, dan vanaf volgende week dinsdag veel minder zon.

Jozef 1965 - 06-05-’16 06:24
Zomaar iemand

Vandaag zo heerlijk genoten van dit fijne weer, was heerlijk lekker buiten in mijn tuin gezeten met een tijdschriftje en een vers kopje koffie!!

Sarcasme mode uit.

De komende periode word er weer veel ellende voorspelt. Mag hopen dat het een goede tijd koud blijft zo ongeveer tot Augustus.

Zomaar iemand - 06-05-’16 18:02
<span class='registered'>Dima</span>

Zo weer terug van weggeweest. Wegens persoonlijke omstandigheden heb ik een wel heel lange tijd het blog niet gevolgd. Plus niet gereageerd op aardige reacties, waarvoor alsnog excuus.

mei 2016 is inderdaad een kadootje. En ik las net dat er op langere termijn toch weer een koudere periode wordt voorspeld.
Ik ben tegenwoordig met yoga bezig,maar baal er soms best van dat sommige denken dat dit samen gaat met een voorkeur voor warmte, veel yoga vakantie bestemmingen zijn ook altijd in warme landen…….en dan ben ik ook nog een man ( ha, ha,ha). Op naar een yoga resort in Siberie of zoiets. Misschien heeft er iemand zin in nacht Yoga….vooral in de zomer.
En zijn er nog leuke tips om de zon te ontvluchten, binnen activiteiten voor in de zomer? Wordt gek van dat gezeur over BBQ festijnen als de zon even schijnt.

Dima - 06-05-’16 19:08
Jozef 1965

Voor volgend weekend veel beter weer voorspeld dan dit weekend.

Jozef 1965 - 07-05-’16 11:11
Franca

Ja het is weer zover. Ik ben er ook weer. In de winter voel ik me fijn en kom weer terug als die tering hitte er weer is. Waar ik woon 27 graden de warmste plek van Europa, jippie, maar niet heus. Als het heel erg heet is krijg ik paniekaanvallen omdat ik denk dat ik het nergens meer koel ga krijgen. In de winter heb ik daar geen last van. Ik zie er zo tegenop tegen de zomer. Laat het aub de koelste zomer van de eeuw worden.

Franca - 07-05-’16 15:12
Jozef 1965

Voor wie nog meer uitspraken, reacties zoekt van mensen die geen warme zomer moeten hebben; je kan ook via Google op “ik ben absoluut geen zomermens “ zoeken.

Jozef 1965 - 07-05-’16 15:59
Esther

Bleh….Een paar dagen “mooi” weer en meteen al weer zo smerig warm in huis. Gelukkig voor ons zien de vooruitzichten er voor volgend weekend een stuk beter uit :-D

Esther - 08-05-’16 10:20
Smoke

Als het uitkomt vanaf zaterdag nog maar net boven de 10 graden, hoop het echt dat we de warmste periode van het jaar nu meteen gehad hebben!

Smoke - 08-05-’16 11:03
erica

Dat hoop ik ook! Gek wordt je van die massahysterie. En ik heb koel weer nodig na Pinksteren, collecte lopen. Ik hoorde gister een gesprek van een man die wilde gaan varen op de Kager Plassen. Twee uur niets kunnen doen als stilstaan. Helemaal bomvol met boten.
Het is toch krankzinnig en het lijkt ieder jaar gekker te worden.

erica - 08-05-’16 14:49
Fratsje

Ik hang al een aantal dagen met flinke koorts op de bank of in bed en dan de hele dag die vieze, vieze hitte en een continue brandende zon op je pui, die het ziek zijn alleen maar erger maakt. Getver! Voel mij in vlagen hondsberoerd. :-(
.
Ik snak zo naar een zwaar wolkendek, regen en een flinke afkoeling!

Fratsje - 08-05-’16 17:03
Dennis

De radio niet aanzetten, zo krijgen we nog benauwerder.

Is hier ook niet te harden, wat een rot weer.

Vanochtend scheen de zon al flink op de ramen, en de temperatuur staat nu op 25 graden.

Die hitte oke, maar hier lopen een veel kindjes in de straat daar erger ik me aan.
En die kindjes zijn niet blond.

Tot midden in de nacht gegil en maar schreeuwen.

Dennis - 08-05-’16 18:05
Zomaar iemand

Wat zou je doen met 10 miljoen (euro’s)

Nou wat dacht je van een mooi huis kopen in een duistere omgeving waar de zon vrijwel nooit je huis/tuin bereikt? Wat dacht je van dat dat betreffende huis de beste split-unit airco heeft in elke ruimte (Ja zelfs de garage ja!)En in het betreffende huis zul je bijna niets horen. Oohja en het huis heeft natuurlijk verduisterde ramen. En ik zou zo’n gaar bordje plaatsen op de poort met de tekst ‘de vrije wereld’ .

Een mens kan dromen, het zou echt leuk zijn, zo’n huis. Lekker ontspannen doen wat je leuk vind met aangename temperatuur van zo’n 18/20 graden terwijl het buiten 35 graden is.

Zomaar iemand - 08-05-’16 20:42
misty

Poe, wat warm. Gelukkig vanaf morgen iets betere temperaturen. Kalm blijven!

misty

misty - 09-05-’16 16:23
annelies

bleh- gisteravond bijna van mijn stokje toen ik vanuit Deen (supermarkt zeist) weer de kleffe warme verstikke ka u thee lucht in kon. zomaar even tegen muurtje gezeten en moeten bij komen met een blikje cola. dat is toch niet normaal meer tegenwoordig. twee maanden vooraf zomer en vier maanden nazomer kots. kots en kots en trouwens indien het dit jara warmer wordt dan 40 c en zonnetje, weet ik niet of ik 2016 overleef, ik voel me net een mossel die in zijn eigen sop word gaar gekookt. KOTSS

annelies - 10-05-’16 10:15
erica

Welkom terug Franca! En waar is Ankie gebleven?
Het is nu vreselijk benauwd hier, bah! Nog twee van die rotdagen. Daarna koeler. En dan zul je de mensen horen mopperen. Beterschap Frats en alle anderen sterkte.

erica - 10-05-’16 14:45
Zomaar iemand

Soms denk ik, waarom koop ik niet gewoon een mobiele airco? Maarja, geld houd me op een of andere manier toch tegen.

Zomaar iemand - 11-05-’16 00:11
Karina

Nou, ik ben er ook weer hoor! Hallo iedereen.
Drie hele dagen heb ik het volgehouden, die “geweldige zomer temperaturen” maar sinds gistermiddag bonkt mijn hoofd en is het wazig voor mijn ogen. En na een slapeloze nacht is het nu nog een graadje erger.
Ik was echt van plan me niks aan te gaan trekken van warme dagen, zon en alle ellende die erbij hoort, maar… de lichamelijke klachten zijn niet te ontkennen.

@Zomaar iemand: ik dacht er hetzelfde over, maar heb een paar jaar terug toch de stap genomen en een mobiele airco gekocht. Ik gebruik hem misschien 3 weken in een jaar, maar zou hem toch niet willen missen, want precies als het tegen de 30C of meer is, ben je zooooo blij dat je er eentje hebt! Het geeft me juist rust te weten dat ik die airco heb en het scheelt mij in ieder geval een aantal paniekaanvallen per zomer. Het is maar of je het de investering waard vindt.

Karina - 11-05-’16 13:40
misty

Verdorie duren die warme dagen toch weer langer dan zondag voorspeld! Maar de voorspelling voor het weekend ziet er goed uit, dat wordt genieten! Kan ik eindelijk weer een lekkere wandeling maken.

misty - 11-05-’16 16:52
Franca

Niet normaal meer temperatuur in mijn appartement nu 25 graden binnen. Gewoon zoals in de hoogzomer dagen. Heb iemand hier gehad voor airco. Moet een stuk van de glaswand eruit van mijn huur appartement. Als ik eruit ga kan ik alle kosten vergoeden zegt de woningverhuurder. Heb vandaag maar even gehuild want ik werkte thuis en had het drukt. Het zweet gutste van mijn voorhoofd. Ik huilde vooral dat dit waarschijnlijk weer 4 maanden gaat duren voordat alles weer lekker koel is. Sta in dubio over de airco in de woonkamer, maar nu woon ik in kas met een grote glaswand. Heb screens maar helpen helemaal niets. Iedereen euforisch op het werk. Toen ik vertelde hoe ik me voelde bij dit weer keken er vreemde uitdrukkingen naar mij. Ik voel me soms echt een buitenbeentje. Wil als ik stop met werken wel Nederland verlaten voor een koeler klimaat. Mijn partner ziet dat ook wel zitten. Tot die tijd kan ik nog wat meer janken denk ik. Voel me doodongelukkig en ben altijd depressief in de zomer.

Franca - 11-05-’16 18:15
Karina

Franca, misschien is zo`n mobiele airco voor jou ook wel een idee. Dan is het in ieder geval op een paar plekken lekker koel in je flat en als je gaat verhuizen heb je geen kosten ook. Je neemt dat ding gewoon mee.
Ik las bij een eerdere post dat jij ook paniek hebt bij warm weer, vandaar dat ik al schreef dat het mij rust geeft en minder paniek omdat ik weet dat ik die mobiele airco kan aanzetten als ik het niet meer uithou. Ik kan het echt aanraden.

Karina - 11-05-’16 19:35
Fratsje

Als ik het geld had zou ik ook gelijk naar een kouder klimaat verhuisd zijn, want het Nederlandse klimaat bevalt mij totaal niet meer.
De dagen bestaan weer uit futloos op de bank hangen voor de ventilator en met de gordijnen toe.
.
De zomer is net een vervelend-opdringerig brullend kind wat zijn grote mond maar niet wil houden!

Fratsje - 11-05-’16 19:40
Castor

Jongens, ik kan wel janken … hier binnen ook alweer vijfentwintig graden en dan meteen ook weer zo’n vettige, wollige zuurstofarme lucht. En waarom koelt het ‘s avonds niet af? Het is $%^&&^%& pas begin mei! Kost weer minimaal een week om die baggertemperatuur eruit te krijgen. God zij dank zijn de vooruitzichten goed.
Op m’n werk hadden sommigen alweer een jas aan! Vanwege wat sluierbewolking! Snappen ze nou echt niet dat het door die ‘bewolking’ alleen nog maar broeieriger wordt?! Begrijp jij het? En dan dat voortdurende gejank erbij dat ‘het pinksterweekend zo verschrikkelijk slecht wordt’! Man, ik kan niet wachten!

Castor - 11-05-’16 19:47
Zomaar iemand

@Karina Dat het rust geeft kan ik mij heel goed voor stellen. Ik heb airco in mijn auto en dat geeft mij ook wel rust. Als het echt heel heet word, en ik eventjes wat rust wil van de hitte, ga ik eerst een stukje rijden met de airco op volle kracht. Dan zoek ik ff een rustig plekje, uiteraard in de schaduw en ga daar (uiteraard nog steeds met airco aan alleen dan de ventilator rustig blazend) rustig een sigaretje roken. Dat voelt zo heerlijk dan, ik wil dan eigelijk het liefst de hele dag in mijn auto zitten.

Het probleem met de aanschaf van een mobiele airco is vooral omdat ik nog thuis woon. En mijn ouders dan gaan ‘‘zeiken’‘ om de stroomrekening die volgens hun dan rap oploopt.

Ze hebben opzich wel een punt, ik ben het type dat dan de hele dag met de airco aan thuis zit. En ja, dat kost helaas stroom.

Ohja nog iets, waarom kan ik in godsnaam geen alinea’s maken hier? Het leest echt irritant zonder die enters tussen de lappen tekst.

Zomaar iemand - 11-05-’16 23:43
Zomaar iemand

Ohja nog even een ‘rant’

Als ik een koophuis zou hebben, dan zou ik er gelijk een split-unit airco inlaten bouwen.
Ook wil ik dan zonnepanelen op het dak,

Waarom? OMDAT DIE KKZON MAAR LEKKER MIJN ENERGIEREKENING MAG BETALEN VOOR DE AIRCO, HET IS DE ZON ZIJN SCHULD DAT IK DIE AIRCO MOET GEBRUIKEN SNAP JE?!

Zo einde rant, weltrusten allemaal ;)

Zomaar iemand - 11-05-’16 23:45
Karina

Even over de stroomverbruik… ik zet de airco alleen aan als het boven de 25C is, en dan een uur of 3 achter elkaar. Als het 30C of meer is, ja dan laat ik hem gewoon de hele dag aan. Ik merk er qua rekening op jaar basis niks van.
Vorige zomer heb ik hem best veel aangehad, vooral in Juli. Daarbij had ik in andere kamers nog 2 ventilatoren dag en nacht draaien.
Mijn katten hebben elk een eigen ventilator ;) Ze worden echt niet verwend hoor, haha. Ze houden ook helemaal niet van warm weer.

Karina - 12-05-’16 11:41
Franca

@Karina. De kosten blijven hetzelfde Karina. Hele voorpui van glas. Zal de afvoer er toch ergens uit moeten. Dus moet een raam onder eraan geloven, het is niet anders, hou het niet meer vol hier in het appartement. Het is nog erger dan een broeikas. Paniekmomenten word ik erg druk en zoek plek om af te koelen en die is er niet, dan gaat het mis. Hittestress wordt zoiets ook wel genoemd. Iedereen veel sterkte. En Fratsje ik denk echt voor mij dat het ervan gaat komen dat ik over een paar jaar vertrek. Ik kan niet meer, alles donker maken in de zomer en voor een ventilator hangen en slopende nachten. Iedereen heel veel sterkte, ben zo blij dat ik jullie heb. Voel me zo’n buitenbeentje hierin.

Franca - 12-05-’16 11:41
Karina

Ja, je hebt inderdaad wel ergens een opening of een raampje nodig om die pijp uit te steken. Dat is wel een nadeel.
Wat emigreren betreft, dat klinkt een stuk makkelijker dan het is. Ten eerste, waar moet je heen? En dan de rest: een baan, huisvesting, taal leren… Landen hebben steeds meer eisen voor je er kan gaan wonen. Ik heb nu spijt dat ik niet in de jaren 80 gegaan ben, toen het nog net even makkelijker was. :(

Karina - 12-05-’16 12:29
Zomaar iemand

@Karina en Franca, aan welke landen denken jullie dan betreft emigreren? Ik denk zelf altijd aan landen als Noorwegen,Finland. Als het maar Scandinavische landen zijn. Volgens mij ook lekker donker (ook in de zomer) en KOUD!! Vooral Finland valt me altijd op bij de europeesche kaart, temperaturen van -25 zijn daar heel normaal in de winter.

Zomaar iemand - 12-05-’16 22:18
Jozef 1965

Zomaar iemand, in Scandinavische landen lekker donker ook in de zomer ? Probeer dan het aantal zonuren opzoeken, bvb bij http://www.klimaatinfo.nl .

Jozef 1965 - 13-05-’16 06:54
Karina

Ik denk inderdaad aan het noorden van Noorwegen, ook gewoon omdat het een prachtig land is. Mooie natuur, lekker veel ruimte… heerlijk. Altijd sneeuw in de winter en lekker donker.
@Jozef, ja in de zomer maakt het qua temperatuur niet veel uit en in een deel van het land wordt het ook niet donker, dus… Het is ook nooit helemaal perfect hè!
Toch maar ergens anders heen om te overzomeren.

Karina - 13-05-’16 09:27
franca

Ik denk meer aan Ierland of Schotland of puntje van Bretagne. Taal is makkelijker. Nog Sterkte vandaag iedereen. Ik wil het niet alleen bij dromen laten.

franca - 13-05-’16 12:47
Ankie

Gelukkig vanaf morgen weer lekker weer :)

Ankie - 13-05-’16 13:34
erica

Ik heb ook een mobile airco aangeschaft een paar jaar geleden. Vorig jaar niet gebruikt, kon het nog net volhouden. Dit jaar nog niet.
Hij was 125 €, marktplaats. Was overcompleet door samenwonen. Die slurf naar buiten toe ia wel jammer. Je moet het open gedeelte vol proppen met isolatie. Schuimplastic en bubbeltjes plastic. Ik zet hem dan op 18 graden, maar dat wordt het niet. Maar het voelt wel lekker koud aan. En aan het stroomverbruik heb ik destijds ook niets gemerkt. Misschien opgeheven doordat de andere elektrische apparaten, die warmte afgeven, uitbleven staan.

erica - 13-05-’16 14:19
Fratsje

Die maar eindeloos doordreinende rotzon en de wolkeloze lucht. Ik krijg die vieze benauwde stinkhitte mijn woning maar niet uit, ook al staan de balkondeuren voor en achter de hele dag tegen elkaar open.
Ik word er hysterisch door.

Fratsje - 13-05-’16 15:42
Fratsje

Morgen eindelijk verandering, hoop ik.

Fratsje - 13-05-’16 15:44
Jozef 1965

In Noord-NL nu al beter weer ; in Leeuwarden temperatuur gezakt tot 13 ‘C .

Jozef 1965 - 13-05-’16 16:34
Dennis

Voorlopig is het nog bloed heet.

Ik kwam vanmorgen buiten, nou nou het is weer niet te harden.
Zo heet, ik viel bijna bewuseloos.

Morgen weer een “heerlijke” zomerdag of komt er regen?

Dennis - 13-05-’16 16:54
Fratsje

Wow, ik merk in de loop van de avond hoe de polaire lucht langzaam binnendringt in het land. Mijn huis koelt nu echt langzaam af, zelfs met de zon op mijn pui.
Heerlijk! Welkom, koudegolf. :-D

Fratsje - 13-05-’16 20:14
Karina

Nou, ik wilde het net zeggen Frats, het wordt ineens een heel stuk frisser buiten. Ik kom meteen weer tot leven, heerlijk! Fijn weekend allemaal, geniet ervan.

Karina - 13-05-’16 20:41
Esther

Eindelijk weer wat koelere lucht na een week afzien. Ben er al weer behoorlijk klaar mee met die pokkezon. Ik vond het vandaag nog behoorlijk tegenvallen. Zat er vanmiddag ook echt even doorheen. Heb even een lekker potje zitten huilen. Ik was ook gewoon helemaal in de war met de dagen. Voor mijn geval was het al juli of augustus. En dan te bedenken dat het nog maar begin mei is :-( En iedereen hoor je maar zeggen “Lekker hoor die warmte, mag van mij wel tot december zo blijven” Echt zo jammer dat er nog steeds weinig begrip is voor mensen die niet van die pokkezon houden en die niet tegen die vieze, smerige plakwarmte kunnen. Maar gelukkig kunnen we nu weer even op adem komen. Fijn weekend allemaal.

Esther - 13-05-’16 22:20
annelies

pffhh- dennis, het is toch steeds weer tussendoor zonnetje. vanmorgen al meteen bij het wakker worden, had de hoop ook dik pakket wolken. nu straks lekker regen, of althans dat schijnt hiervoor zeist klaar te staan, het zal wel een mini buitje worden, vervolgens zon. van de week ook ziek van het weer, hoofdpijn en misselijk, mensen wie dit nog trekt tot eind december is echt een dyhard

annelies - 14-05-’16 11:15
annelies

gelukkig is de temperatuur wel flink gezakt in een nachtje tijd, jipiie !

annelies - 14-05-’16 11:16
Dennis

Het is hier ook afgekoeld, ik zat er weer helemaal doorheen, ik kom weer tot leven.

Ik toch maar een airco aanschaffen.

Dennis - 14-05-’16 15:18
<span class='registered'>missvegas</span>

mhoewaha hallo hallo lieve fijne mensen. Ik ben zo blij blij blij vandaag. Lijd al jaren aan zomerdepressie en vanwege medicatie ook aan hyperhydrosis en zomaar sinds kort een kadootje; hooikoorts. Ik houd mijn stemming dmv cijfers bij; afgelopen weken merkte ik een giga keldering omdat men al begon te spreken over het heerlijke weer wat er aan zat te komen en de daarbij hysterische blijheid uiteraard. Tot overmaat van ramp een gedeeltelijke nieuwe baan met zomerliefhebbende collega’s die nergens iets van afweten. Ik geloof oprecht dat ik de zwaarste week ever achter de rug heb met een gemiddeld cijfer van een 3. Serieus suïcidaal geweest, door de hitte, de blijheid, de schreeuwende kinderen, de paniek inderdaad, mijn rusteloze benen die niet blij worden van de warmte, niet weten waar ik het zoeken moest en het eeuwige onbegrip. Even flink uitgehuild na mijn werk en mijn matras voorzien van koelelementen. Persoonlijk zie ik het er nog eens van komen dat ik een stoere houthakker uit Alaska aan de haak moet gaan slaan!! . Een fijn weekend allemaal haha

missvegas - 14-05-’16 19:07
Marian

Welkom Missvegas.Gelukkig is het nu weer zo koud dat ik zelfs de verwarming weer aan heb.

Marian - 14-05-’16 23:50
Luuk

Hallo mensen,

Ik heb een hekel aan de zomer.
Nu komt het ergste ik woon in een soort ronding op een flat. (1hoog) met een gallerij. Nu zaten de buren en de hele gallerij vorige week al de hele week buiten. Van 08;00 tot 23;30 ik overdrijf niet. Hun zijn knettergek, onder ons wonen ook mensen met verstanderlijke beperking die hebben een eigen tuin. jaja vorige zomer hele zomer hebben ze er aan lopen klussen geweldig (not) Hun zitten ook elke dag buiten als het 20+ of minder is zelfs.

Nu komt het, er woont ook een gek wijf die in de bijstand zit dus de hele dag niks te doen heeft en continue iedereen zit aan te spreken als de zon schijnt. Terwijl ik een hekel heb aan zon!! En ze heeft toch een heksen lach die hoor ik dus de hele avond middag (ochtend) als ik thuis ben ze houdt iedereen in de gaten als ze buiten zit, ze lokt iedereen naar buiten.

Hoe kom ik zo de zomer door met dit stelletje zomer mongolen. Vorige week en de week daarvoor was ik al depressief laat staan in de zomer . We willen ook verhuizen alleen de woningbouw schiet niet op. De wachttijd is 8 jaar….. Help hoe kom ik de zomer door?

Luuk - 15-05-’16 11:24
erica

De koudste Pinkster in 80 jaar!!
Hahaha…hebben wij ook een keer een record.
Overal heerlijk rustig. De kachel blijft uit, 2 dikke truien aan. Fijne dagen allemaal, het blijft nog even zo. Ik hoop natuurlijk tot aan de herfst!!!!!!!!!!

erica - 15-05-’16 12:44
Smoke

Voor de liefhebbers een link om even heerlijk weg te mijmeren.. Persoonlijk zou ik het noorden van Schotland (Aberdeen) een fijn klimaat vinden qua regen en temperatuur. Alleen ontbreekt daar ook een echte koude winter.

http://www.rondreis.nl/blog/algemeen/de-..

Smoke - 15-05-’16 13:24
Marian

Ik heb het al een hele middag koud,heerlijk

Marian - 15-05-’16 16:58
<span class='registered'>missvegas</span>

Oh en mensen wat een prachtige vooruitzichten haha.ik heb het zelfs met lezen en tv kijken dat ik het prettig vind als het daar “slecht “ weer is, kan ik heerlijk bij mijmeren, jullie ook?

missvegas - 15-05-’16 18:14
Esther

Ik ben ook meer een binnenmens, dan een buitenmens. Vind het heerlijk als het regent. Kan niet wachten als het straks weer om een uur of vijf donker is. Lekker de kachel aan, kaarsjes aan. Met een dekentje op de bank en m’n kat lekker op schoot :-D Nu maar hopen dat de zomer snel voorbij gaat.

Esther - 15-05-’16 19:47
annelies

sarcatisch aan :heeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlllijkkkkk die frisse regen als je wakker wordt- en waar je al weken op wacht en …sacratisch uit : toch lekker niet komt

KULAND !!!

annelies - 18-05-’16 12:15
annelies

KULAND is verkeerd moet zijn KA UU TEE land ..

annelies - 18-05-’16 12:15
annelies

pffh steun en zucht, ….

annelies - 18-05-’16 12:16
annelies (slot)

OMG en ^%##*%^CHK&&!!!!

http://nieuws.weeronline.nl/18-5-2016-le..

annelies (slot) - 18-05-’16 12:18
ed

ik lees jou link- en het is ook balen voor mij zeg de tekst :


Normaal gesproken staat de teller 17 mei op 405 zonuren en dit jaar op 519. Tot dusver beleven we dus een zeer zonnige lente. De lente van 2016 zal hoe dan ook als zonnig eindigen, want zelfs bij een zeer somber slot van mei zouden nog altijd enkele tientallen zonuren worden bijgeschreven.”

moeten we nog die hele zomer- EDDIE

ed - 18-05-’16 12:21
Luuk

Haha echt ik hoop dat het de hele zomer zo blijft hahaha.

Luuk - 19-05-’16 00:37
annelies

idem dito :) :)

sorry- sonnetjuh – en sssommertjuh- liefhebbers

annelies - 20-05-’16 09:39
Smoke

De VN maakt zich grote zorgen om de steeds maar weer verbroken hitterecords wereldwijd (India gisteren 51 graden!)
En dan zijn er ook nog lui die klagen als het een keer bewolkt is of niet die 28 graden wordt gehaald. Tjonge het is wat dat je een keer niet in je blote reet kunt BBQ’en HET IS VERDOMME NOG MAAR MEI HOOR!
Slaap allemaal maar lekker verder, wat interesseert dat de aarde om zeep wordt geholpen. Wij willen warmte, zon en droogte! Arghh!

Smoke - 21-05-’16 12:06
Zomaar iemand

@Luuk,1 Airco aanschaffen, 2 Vanaf je balkon naar beneden zeiken 3 Zelf kankergedrag gaan vertonen (barbequen, Hufterkorf aansteken (zodra het donker word) Muziekinstallatie keihard aanzetten met de deuren open (ook als je er niet bent)

Slechts wat tips, de 1ste de meest serieuze en waarschijnlijk de beste oplossing.

Zomaar iemand - 21-05-’16 14:59
Fratsje

Overbevolking en de eindeloze hebzucht van de grote kartels en hun stromannen, ten koste van deze planeet, gaat de mens (en veel andere diersoorten) fataal worden.
De zone rond de evenaar zal het eerste gebied worden wat door onhoudbare hitte en extreme droogte binnen afzienbare tijd onleefbaar wordt voor de meeste levensvormen. Er zal een enorme klimaatvluchtelingenstroom uit de tropen op gang komen naar het noorden en zuiden van de planeet, steeds verder terugdringend naar de polaire gebieden. Totdat het overal te warm gaat worden om in te leven.
.
Wanneer wordt de mens zich hier eindelijk van bewust. Waarschijnlijk als het al veel te laat is.
.
ZUCHT

Fratsje - 21-05-’16 16:18
<span class='registered'>missvegas</span>

Sta ik tijdje terug met warm weer bij het kopieerapparaat op mijn werk, komt een collega met zo’n smile; “ het is toch altijd allemaal leuker he als het zonnetje schijnt”. Aaaargh wanneer houden we daar nou eens mee op!! Ja hoor, behalve herrie, dwarrelende pollen in mijn ogen, zweten en niet slapen zijn al mijn problemen direct verdwenen als de zon schijnt.

missvegas - 21-05-’16 16:24
Fratsje

PS

Ik vergat de onwetendheid en ik wil het hele jaar warm zomerweer-egoïsme van een groot deel van de bevolking te melden.

Fratsje - 21-05-’16 16:25
Zomaar iemand

Fratsje, je hebt het toevallig toch niet over global warming toch? Want volgens mij is dat een bewezen mythe. Overbevolking is daarentegen wel een groeiend probleem (haha) Maarja wat doen we daar tegen? We kunnen moeilijk een grote groep (zeg 2/3 miljard) mensen uitmoorden.

Feit is inderdaad wel dat het erg waarschijnlijk is dat de mensheid zichzelf zal vernietigen, waarschijnlijk door overbevolking. Landbouw is leuk (daardoor is het mogelijk met zoveel mensen de aarde te delen) maar het houd vanzelf een keer op…

Zomaar iemand - 21-05-’16 17:11
Fratsje

Het feit dat er een hoop mensen denken dat het broeikaseffect een fabeltje is, maakt mij alleen maar moedelozer.
De olielobby en lobbyisten van andere vervuilende bedrijven zetten alles op alles om te zorgen dat de feiten rond het broeikaseffect zoveel mogelijk teniet worden gedaan, zodat men fijn verder kan vervuilen en plunderen. Ben blij dat ik geen kinderen heb.
Tja. Alles voor een dikke portemonnee.
.
De mens graaft zeker zijn eigen graf, hardleers als ze zijn.

Fratsje - 21-05-’16 20:15
Luuk

@Zomaariemand Nee dat heeft geen zin en daar krijg ik helemaal koppijn van. Hahaha ik negeer ze gewoon.

Luuk - 21-05-’16 20:28
Luuk

We krijgen gelukkig veel regen en onweer! Hahahaha!!

Luuk - 21-05-’16 23:06
Zomaar iemand

@Fratsje je laatste post zal deels waarschijnlijk wel kloppen. Maar ik zou niet willen leven in een wereld waar we amper nog technologie hebben. Anders zouden we nu niet zo communiceren zoals we nu doen. Hadden we geen goedkope voedsel, airco etc.

Dan heb ik liever dat ‘‘ze’‘ wij dus allemaal eigelijk. De boel vervuilen.

Nogmaals, de natuur lost het vanzelf wel op. Als wij te vervelend worden dan komt er wel een tsunami of aardbeving of wat dan ook.

Ook vind ik dat we niet alles op de mensheid moeten afschuifen, want de mens doet ook veel goeds voor dieren en natuurgebieden. Veel dieren die met uitsterven waren bedreigd zijn er nu weer genoeg van en dat blijft ook stabiel.

Zomaar iemand - 21-05-’16 23:54
Zomaar iemand

En Fratsje, de reden waarom ik persoonlijk denk dat het broeikaseffect een fabeltje vind, is omdat ik het wel héél veel eer vind voor de mens dat wij eigenhandig ons klimaat zouden kunnen veranderen.

Zomaar iemand - 21-05-’16 23:56
erica

Ik ben ook blij dat ik geen kinderen heb. Wat kun je ze nog bieden? En idd., als het te erg wordt, komt er een natuurramp.
Op nu.nl: zware buien. Waar dan? Niet in de randstad. Alleen bewolkt en vies klam weer.

erica - 22-05-’16 13:45
annelies

tjonge na een verstikke warme morgen eindelijk om 1545 uur de verfrissende bui… gelijk de mensen zielig, het lijkt wel of er tegenwoordig geen regen naar beneden komt maar azijn, ZO zielig wij zijn als sonnetjuh liefhebber… LAAT MAAR LEKKER FRISSE EN POLVRIJE REGEN KOMEN HOOR>>> eindelijk van de keel, hoofd en oorpijn af..( door die kutpollen) jippie

annelies - 22-05-’16 16:23
qnnelies

smoke: ik kan niet anders zeggen dan : O wat ben ik het met jou eens……….

qnnelies - 22-05-’16 16:23
annelies

met dat dat bbq -GEZEIK !!!!

annelies - 22-05-’16 16:24
Luuk

Denken jullie dat de aarde zich extreem gaat opwarmen? In India is het 50 graden. Zijn deze temperaturen mogelijk hier?

Luuk - 22-05-’16 18:15
Luuk

Zo irriant dat weermannen en vrouwen dit dramatisch weer vinden en dat ze allemaal hopen op zon. Bah bah het nieuws kijk ik ook niet meer voorlopig.

Luuk - 22-05-’16 20:07
annelies

23 mei 2016 : ( klik op link )

http://www.bing.com/images/search?q=heer..

annelies - 24-05-’16 10:54
annelies

tja tja- we hebben het maar over Zomerweer maar IS het dan al ZOMER ??!!! ik dacht 21.6 pas- zucht zucht en steun – wanneer is het december ? :
http://nieuws.weeronline.nl/24-5-2016-wa..

annelies - 24-05-’16 11:58
Zomaar iemand

Het mag nu ook best wel even afkoelen weer, het word weer te warm!! Bewaar dat vieze weer maar voor Juli ofzo, iniedergeval ver na 21 Juni, hoe minder lang het licht is, hoe beter. Ik wil dat het afkoelt snachts.

Zomaar iemand - 28-05-’16 18:05
erica

Gister, zaterdag, code geel, behalve zeeland.
Betekent code geel tegenwoordig “geel van zon?”

erica - 29-05-’16 15:31
Fratsje

Van mij mag het lekker gaan hozen nu. Het is hier de hele tijd benauwd in de stad en het waait ook niet.
Gelukkig geen zon vandaag.

Fratsje - 29-05-’16 21:01
annelies

een mini laagje regen en verder vanaf vrijdagmorgen zitten hopen het ging hozen maar zeist wordt standaard daarbij overgeslagen… het valt elders :( leuk voor die mensen in limburg maar arggghhhhhhhhhhhh !!! nog steeds pollen en drukkend maandagmorgen 30 06.

annelies - 30-05-’16 09:01
Zomaar iemand

Vieze, vieze warmte getverdemme.

Zomaar iemand - 31-05-’16 19:14
Zomaar iemand

Ik vond dit wel een mooi stukje.

IK HAAT DE ZOMER,

Vermoeid draai ik me nog een keer om. Ik druk mijn hoofd onder mijn kussen om me te verstoppen voor dat verschrikkelijk felle zonlicht, maar het heeft geen zin. Het zéér onchristelijke tijdstip is vijf uur ’s ochtends, de zon is al op en het saunagehalte van mijn slaapkamer stijgt sneller dan NASA’s nieuwste speeltje. Het belooft een prachtige zomerdag te worden. Joepie.

De zomer blijkt zowaar een voordeel te hebben: mijn zeer gebrekkige zomergarderobe maakt een kledingcrisis onmogelijk. Korte broek nummer één zit in de was, dus mijn keus is beperkt tot nummertje twee met een willekeurig T-shirt.
Zomerrampen

Maar mijn eerste kleine overwinning wordt meteen weer overschaduwd door de volgende onvermijdbare zomerramp. Het is vet, plakkerig en alles komt eronder te zetten. Jep, het is zonnebrandcrème. Ik heb echter geen diepgekoesterde ambities om als kreeftenkoningin met mijn nieuwe geleedpotige onderdanen de wereld over te nemen, en dus moeten ook mijn melkflessen eraan geloven. Jakkes.

Nu ik volledig zomerklaar ben, kan ik gelukkig mijn huis/bakoventje ontvluchten. Ik sprint van blijdschap naar de deur, gooi hem open en een warme windvlaag blaast al mijn hoop kapot. Zelfs in de schaduw is de warmte ondragelijk, en het is nog zo vroeg.
Kwaadaardige oogjes

Uiteindelijk lijk ik deze ellendige zomerdag nog best goed door te komen. Alles gaat prima. Totdat ik ze zie.

Daar vliegen ze, met hun lange, geel-zwarte lijfjes en kwaadaardige oogjes. Wespen! Er kruipt er één in het glas van mijn zojuist opgedronken verfrissing. Ik vlucht weer naar binnen. Mooi niet dat ik me laat steken door zo’n klein klootzakje.

Mooi is dat. Mijn perfecte zomerstekje is overgenomen door ongedierte en in huis zijn is door de hitte geen optie. Dan toch maar met mijn vrienden mee naar het strand. Zo erg kan het toch niet zijn?
Schreeuwende kinderen

Ik had het fout. Zodra ik het zand onder mijn voeten voel, herinner ik me weer waarom ik van alle zomerdingen aan het strand nog de grootste hekel heb. Overal zijn schreeuwende kinderen, de zon lijkt hier nog net iets feller te branden en door de plakkerige zonnebrandcrème krijg ik het zand nooit meer weg.

Maar zelfs de heetste zomerdag gaat voorbij. En als ik me door de hitte heen een weg naar dromenland geworsteld heb, droom ik maar over één ding: de winter.

Zomaar iemand - 31-05-’16 19:41
Fratsje

Na één dag bewolking en een te kort, maar heerlijk hevig onweertje ‘s avonds gisteren, moeten we nu het zeker weer met 6 tot 10 dagen pokkezon (met minimale bewolking) en vieze drukkende windstille warmte gaan doen? Als er al regen voorspeld wordt, is het nooit waar ik woon.
Ik vind het aardig oneerlijk verdeeld steeds.
Kots!

Fratsje - 01-06-’16 01:38
annelies

gelukkig:

er lopen nog meer graag-minder-zon en /of regen-fanatiekelingen rond:

http://www.grabbits.nl/artikel/ik-hou-we..

YES !!!! :) :) :)

annelies - 01-06-’16 10:32
annelies

http://www.grabbits.nl/artikel/ook-een-r..

annelies - 01-06-’16 10:32
Esther

Zucht…….de meteorologische zomer is nog maar net begonnen en ik voel me nu al ellendig :-( Gelukkig hebben we over 3 weken alweer de langste dag gehad. Hoorde Piet Paulusma vanochtend op radio 10 zeggen dat het een warme zomer met extremen wordt. Hopelijk zit ie er gigantisch naast.

Esther - 01-06-’16 17:17
Castor

Ik kan mijn diepe haat voor dit vieze kleffe broeierige pokkenweer met geen woorden beschrijven. En het lijkt met het jaar erger te worden. Kunnen we nu ook juni aan de meest gehate maanden toevoegen? Het begint er steeds meer op te lijken dat de zomers die ik van vroeger ken echt verleden tijd zijn. Wat een goor k..klimaat is dit geworden.

Castor - 01-06-’16 19:01
Castor

De vooruitzichten op accuweather zijn vreselijk. Ik kan wel janken.

Castor - 01-06-’16 19:08
Smoke

Naar dat gebral, alsof zijn valse tanden verkeerd om zitten, van Piet P. luister ik al jaren niet meer. Ik haat zijn altijd positieve halleluja hoera het wordt 32 graden geneuzel intens! En castor, accuwheater bekijken is net zo betrouwbaar als je vinger nat maken en in de lucht steken. Ik hou me maar bij het KNMI. Ook niet altijd even goed maar de verwachting is tenminste nog wel onderbouwd en specifiek gericht op de Nederlandse situatie

Smoke - 01-06-’16 21:57
Smoke

Ondertussen ben ik dit kleffe kloteweer al meer dan zat! Die buien trekken voornamelijk over een stukje Brabant en Limburg waar ik wil opmerken dat ik mezelf en ook een ander niet, wateroverlast of andere nare dingen gun.
Maar een dagje stevig regen lijkt wel verboden tegenwoordig en wat er nu wel overtrekt verdrijft die kolere benauwdheid niet. Gelukkig nog enig positief vooruitzicht, over 20 dagen weer de langste dag, oké dan merk je er nog een maand niks van, maar het idee..

Smoke - 01-06-’16 22:03
Zomaar iemand

Hier is het wel lekker weer nu, geen zon veel wind donkergrijze wolken en regen!

Begon gisteravond hier al beter te worden gelukkig toen het begon te waaien, was wel even positief verrast toen.

En die wateroverlast, ach ik zie dat gewoon als het genadeloos afstraffen van de zomerliefhebbers. Laat ze weten dat de zomer NIET leuk is! Maar het is natuurlijk wel jammer van de schade natuurlijk.

Zomaar iemand - 02-06-’16 10:40
Prozac

@Zomaar iemand:
Dus het verdrinken van mensen in Frankrijk en Duitsland is een terechte straf? Ik denk dat je dat wat wil nuanceren… gok ik!

Prozac - 02-06-’16 11:05
Luuk

@Prozaz wat doe jij hier ? Ga naar een zomerforum ofzo. Hij zegt toch niks over verdrinken of over Frankrijk en Duitsland. Beter lezen! Hij vind het gewoon leuk dat het hier hard regent zodat die mongolen lekker kunnen gaan klagen..

Nu snel naar een zomerforum.

Dwaas!

Luuk - 02-06-’16 14:36
Luuk

Zondag en Maandag 26 graden de hele dag helder.

tyfus zon.

Luuk - 02-06-’16 14:38
Prozac

@Luuk,

Ik ben de weinig tolerante beheerder en eigenaar van deze site.

Prozac - 02-06-’16 15:07
Zomaar iemand

Prozac, ik heb geen enkel woord getypt waar ik zei dat ik het leuk vind dat mensen verdrinken en hun huis kwijt zijn. Misschien dat ik het nog duidelijker moet maken.

Ik vind het dus leuk dat het zo keihard regend(e). De waterschade en andere ongein vind ik natuurlijk NIET leuk voor die mensen, ook al ben je zomerliefhebber, dat is wel een te erge straf.

Andersom zou ik het namelijk ook niet leuk vinden als mijn auto of huis beschadigd is geraakt.

MAAR het mag wat mij betreft nog flink gaan hozen, gewoon opgekankerd met die kankerhitte snap je?! Ik wil gewoon mijn frustratie uiten excusé moi.

Zomaar iemand - 02-06-’16 18:50
Prozac

Dat snap ik ;)
Ma na al eerder wat relifreaks van de site verwijderd te hebben die het hadden over “afstraffen van de zomerliefhebbers” en goddeloze bevrijding ben ik gewoon wat alerter!

Prozac - 02-06-’16 18:54
Zomaar iemand

Hoef je bij mij niet om druk te maken hoor Prozac ;) Ik ben verre van een relifreak.

Zomaar iemand - 02-06-’16 19:20
Luuk

Het is nu wel lekker buiten.

Lekker windje het koelt lekker af in huis.

Luuk - 02-06-’16 20:05
Zomaar iemand

Het was inderdaad een heerlijke dag vandaag Luuk. Ik heb geen zon gezien!!

Zomaar iemand - 02-06-’16 20:46
Luuk

@Zomaar iemand Maandag wordt het 27 graden en de hele dag helder (zon) bah

Luuk - 02-06-’16 21:03
Smoke

Btw, wat mij betreft wordt er hier iets minder met ernstige ziektes gestrooid, en frustraties uiten is nog geen vrijbrief om termen als mongolen te roepen. Vindt ik dan

Smoke - 02-06-’16 22:10
Luuk

Het is maar regen.

Luuk - 03-06-’16 00:24
erica

Nou, weer code geel, of oranje of rood of zelfs paars! Ik heb na al die meldingen nog niks meegemaakt. Klef en benauwd, wel bewolkt. Vanavond gaan we “weer” de genade krijgen van regen etc. Ik wil het wel eens meemaken. Alles is hier kurkdroog. De randstad wordt ook altijd overgeslagen. Op nu.nl van dinsdag werd gemeld dat dit voorjaar nu al 58 zonuren meer heeft gehad dan vorig jaar. Wel met extremen, en dat zien de zonliefhebbers niet. Die klagen over een buitje hagel in april. “Wat hebben we nu eigenlijk gehad?” zegen ze dan. Maar een zonliefhebber merkt niet of het 20 of 24 of 26 graden is, en of de zon tot 20.00 schijnt of later. Ze vinden het allemaal best. Maar owee, als het even regent! En het is nog niet eens zomer. Maar idd., dan gaat de zon eerder onder, kleine troost, maar ok.

erica - 03-06-’16 15:57
Fratsje

Morgenochtend vroeg maar weer hamsteren, want er komt weer een zooitje zomers-warme bagger deze kant op. Getver!
.
Het aftellen naar ‘ik durf het bijna niet meer te hopen, maar hopelijk dit keer wél een normale Hollandse herfst in september’is in Fratsland weer begonnen.

Fratsje - 03-06-’16 19:27
Marian

Voorlopig moet s avonds de verwarming nog aan hier,dus mij hoor je niet klagen

Marian - 03-06-’16 23:11
Luuk

@Marian je bent gek het is nu focking 18 graden buiten. Morgen om 05;00 word het al helder.

Luuk - 03-06-’16 23:15
Marian

Lees ook geen weersvoorspellingen,dat is zo n zelfkwelling en heb vorig jaar gemerkt dat de temperaturen in nederland soms 15 C kunnen verschillen met waar je woont.Laat mij maar lekker onwetend.

Marian - 03-06-’16 23:42
Marian

Nee Luuk ik ben niet gek, het is hier denk ik amper 13 C buiten.

Marian - 03-06-’16 23:48
Luuk

@Marian waar woon je dan? Dan wil ik daar ook wonen.

Luuk - 04-06-’16 17:57
Jozef 1965

Komt hier mijn reactie ?

Jozef 1965 - 04-06-’16 18:15
Jozef 1965

Oké dan ; maar mijn andere reactie van deze voormiddag is nog niet doorgekomen. Ik heb geschreven dat , zoals Marian zegt , op bepaalde dagen kunnen er binnen NL grote verschillen zijn .

Jozef 1965 - 04-06-’16 18:22
Marian

Luuk ik woon in Middelburg.Zeeland is toch het meest koel maar als je meer richting bergen op zoom gaat wordt het weer veel warmer.Walcheren is eigenlijk een schiereiland dus veel water rondom.Heb even op zeelandnet gekeken voor de temp de komende dagen en daar komen ze niet hoger dan 23C.Hier zijn ze gelukkig wat realistischer met de temperaturen,niet van die gilverhalen dat het 35 C gaat worden en in werkelijkheid 10 C koeler.

Marian - 04-06-’16 22:04
<span class='registered'>missvegas</span>

In provincie Utrecht ook blij gemaakt met dooie mus, al week geen spat regen gehad hier. Net twee donderklapjes dus ik begon al gezellig mijn lampjes aan te doen en te hopen dat het noodweer de blij voetballende hangbloedjes voor mijn deur zou verjagen, maar neen daar bleef het weer bij pffffff.

missvegas - 04-06-’16 22:06
Zomaar iemand

De zon maakt meer kapot dan je lief is.

Zomaar iemand - 05-06-’16 01:15
Luuk

Hmm hier in Den Bosch al 3 dagen 27 graden. @Marian

Luuk - 05-06-’16 02:02
Luuk

om 4 uur snachs al die kut vogels

Luuk - 05-06-’16 04:09
Marian

Het is hier nu vies warm,heb alles dicht zodat die vieze warme lucht niet binnen kan komen

Marian - 05-06-’16 14:52
erica

Marian, ik ook. Gedverdegedver!
Even doorbijten, einde van de week koeler. Gisteren gewerkt, nu binnen en alles dicht en geblindeerd. Vannacht gaat er een raam open.

erica - 05-06-’16 15:18
<span class='registered'>missvegas</span>

Eergisteren nacht getjilp tot 00.30 uur, moet niet gekker worden. Sterkte allemaal en vooral morgen met de blije eikels collega’s.

missvegas - 05-06-’16 20:30
Marian

Ik heb zwaar medelijden met iedereen die in Brabant,Limburg of het oosten woont.Hier is het vanavond gelukkig weer een eind afgekoeld

Marian - 05-06-’16 21:32
Luuk

@Marian weer een plaknacht hier, 20 graden nog steeds grrr.

Luuk - 05-06-’16 23:54
Jozef 1965

Als de voorspellingen zullen uitkomen, dan is het vanaf woensdag avond niet meer benauwd ,en vanaf vrijdag veel minder zon.

Jozef 1965 - 06-06-’16 12:21
<span class='registered'>missvegas</span>

Ik hoop dat je gelijk hebt Jozef, na dag op snikheet kantoor waarbij het water van mijn rug afliep nu thuis met knallende koppijn. En dan die mensen allemaal weer zó blij,krijg er moordneigingen van.

missvegas - 06-06-’16 17:01
Ankie

Wat is het verschrikkelijk. Mijn baby van 9 maanden oud is ook hangerig en kan niet tegen dit ***weer. Hoop dat het snel minder benauwd word.

Ankie - 06-06-’16 17:37
Ankie

Ik woon helaas ook nog in Limburg waar het altijd het warmste van nl is :(

Ankie - 06-06-’16 17:37
Fratsje

Een vieze windstille saunadag weer. Ik kook weg in mijn woning zo laat in de middag, zelfs met de gordijnen dicht en de ventilator aan.
.
Ik hoop zo dat de beloofde afkoeling door gaat zetten!

Fratsje - 06-06-’16 17:46
Zomaar iemand

Momenteel irriteer ik mij het meest aan die kkzon die de héle dag schijnt, toen ik s’ochtends wakker werd was het eerste word wat in mij opkwam ‘‘kkzon’‘. Gelukkig zijn de nachten wel koel, en is het vanaf Woensdag al eens stuk beter te harden als vandaag en morgen.

Ben zo blij als het 21 Juni is geweest, ik heb nu echt een overdosis aan daglicht, en dat vind ik echt niet fijn.

Zomaar iemand - 06-06-’16 20:42
Jozef 1965

Ik zie bij AccuWeather voor de volgende week voor mijn regio voor maandag ( 13 juni ) en dinsdag ( 14 juni ) minima 13 ‘C en maxima 17 ‘C , en overwegend bewolkt , maar dat zou te mooi zijn . .

Jozef 1965 - 07-06-’16 13:13
erica

Ik hoop het Jozef! Zucht…weer code geel, maar het westen blijft weer droog, zoals gewoonlijk. Ankie, Limburg krijgt toch steeds regen?
Dit weer legt je gewoon lam. Alleen het hoognodige wordt gedaan. Weg energie en inspiratie.

erica - 07-06-’16 14:48
Esther

Wat een vieze plakdag weer vandaag. De vooruitzichten zien er voor ons wel gunsig uit. Maar ja, eerst zien en dan geloven. Het veranderd toch met de dag. Ik woon ook in het westen en daar lijkt de regen altijd wel over te waaien. Alleen vorige week maandag een flinke plensbui, maar de rest van de week geen druppel gezien.

Esther - 07-06-’16 16:50
Fratsje

Het enige wat ik nu kan met dit vieze saunaweer is suf op de bank voor de ventilator hangen in onprettig kleine fladderzomerkleding. Alles is teveel. :’(
.
Ik wou dat ik dit seizoen kon door kon spoelen, meteen naar de herfst!

Fratsje - 07-06-’16 18:23
Fratsje

Gatver. Wéér een typefout. Dat krijg je als je tig keer je tekst loopt te veranderen :-P

Moest zijn; Ik wou dat ik dit seizoen door kon spoelen, meteen naar de herfst!

Fratsje - 07-06-’16 18:25
<span class='registered'>missvegas</span>

Oh wat is het leven mooi als de zon schijnt. Kots reclame van jumbo.

missvegas - 07-06-’16 21:30
annelies

het is niet alleen de jumbo die over die klotezomer zannikt, het is 8 van die 10 jengel en jammer reclamespotjes hier in nederland die schreeuwen over SOMMMMMEEERRRR en ZOOONNEJJEE, NAZONNNEJE (?) EN LENTE GEWEEST< DAN BINIKINIWEERTJE … en dan de kleding 2016- korte broekjes en slippertjes tot 1-1-2017, kots kots kots en jammer en de zinnetjes “gelukkig weer niet geregend“of “regen goed voor de tuin en auto” en “ik heb geen hooikoorts, moet er niet aan denken, lekker hoor die zon !” DIE KOMEN MIJN STROT UIT< maar goed, iedereen zijn mening. pffhhhh wanneer komt er een echte winter zucht zucht

annelies - 08-06-’16 11:34
annelies

ow jah- mensen _ dit was somertje 1 (voorsomer) en na 21-6 somertje 2, na 21-9 somertje 3? KNOR

annelies - 08-06-’16 11:35
annelies (slot)

en trouwens – die vent van de JUMBO kan ik kloppen, iedere keer ik hem zie, gauw op een ander net.

annelies (slot) - 08-06-’16 11:37
Zomaar iemand

Ach gelukkig zien de komende dagen er beter uit. Het blijft als het goed is onder de 21 graden, en er is zowaar regen voorspeld!! Heerlijk voor mijn tuin en mijn auto ;)

Zomaar iemand - 08-06-’16 16:02
Franca

Ja hoor weer 26 graden in mijn appartement. Klotezomer is weer begonnen. Inderdaad die zeurmensen die altijd warm weer moeten hebben. Paar dagen regen en ze zijn bereid om naar de grootste dictatorlanden af te reizen, als er maar zon is. Zomer in Nederland is ook een dictatuur vind ik. Je bent afwijkend als je het totaal niet zit zitten. De shit die ik afgelopen jaren over me heen heb gehad. Over een paar jaar goodby Nederland, heb het helemaal gehad met dit klotenweer. Zo dat lucht op.

Franca - 08-06-’16 17:57
Luuk

Na 3 weken is het eindelijk een koele avond in den bosch !!! geen rot nacht eindelijk yeahhh

Luuk - 08-06-’16 22:16
Fratsje

Ben op zich wel blij dat het nu eindelijk wat koeler is, maar als de temperatuur weer echt onder de 16 graden is en blijft, hang ik de vlag uit! Dit is al de zoveelste nacht dat ik bar slecht geslapen heb wegens benauwde warmte in huis (ik kan gewoon niet zonder de ventilator nu). Die klamme warmte is ook niet 1 2 3 je huis uitgelucht. Zeker niet als die pokkezon maar niet opdondert hier in het westen en het steeds zo windstil blijft. Bah!
De dagen duren ook eeeeuwig lang nu. Ik haat het.

Fratsje - 09-06-’16 08:48
Fratsje

Zucht … klamme warmte moet ‘kleffe warmte’ zijn.
:-P

Fratsje - 09-06-’16 08:56
Zomaar iemand

Ik haat het eeuwige licht ook, s’ochtendsvroeg schijt de zon al bleghhh…. Ik wacht dan ook elke dag met smart tot de zon neerdaalt, ook al kan ik maar heel eventjes genieten van de duisternis.

Zomaar iemand - 09-06-’16 09:58
Luuk

@Zomaar iemand jaaa echt om 5 uur al al facking licht !!!

Luuk - 09-06-’16 17:03
Luuk

Overdag is het kut maar het word al beter in de avond 10 graden ;)

Luuk - 10-06-’16 02:49
Jozef 1965

Hier voor de zoveelste keer op rij “ flink wat zon “ , grrr .

Jozef 1965 - 10-06-’16 07:12
Zomaar iemand

Als het goed is word het van het weekend en de paar dagen erna al wat beter, het regent nu zelfs een klein beetje hier, iets wat ik al tijden niet gezien of gevoelt heb. Ach, nog 10 dagen tot 21 Juni, daarna word het kwa donker alleen maar weer beter :D en dat laat mij weer lachen.

Ik hoop maar dat ik komende dagen weer een beetje kan genieten van de duisternis, ik hoop op lekker veel donkergrijze wolken en een beetje regen. Het is nog steeds een enorme meevaller dat het snacht’s brij goed afkoelt :D.

Zomaar iemand - 10-06-’16 23:04
annelies

zucht zucht :
1- DE TESTOSTERONSFEER BLIJFT VOORLOPIG HOOG IN HET LAND, WANT NET ALS IN HUIS DE WARMTE BLIJFT HANGEN, IS DEZE OOK NIET ZOMAAR WEG.. (KORTE BROEKJES, SLIPPERTJES_)
2- HET OVERDREVEN GEJAMMER VAN TWEE MM REGEN, ALSOF ER ZOUTZUUR NAAR BENEDEN VALT..
3- HET ARME-WIJ SFEERTJE EN WIJ ZIJN ZIELIGER DAN DE REST VAN DE WERELD ALS ER EVEN MINDER MOOI KLOTENWEER (REFERENT AAN REACTIE V.FRANCA) WORDT AFGEGEVEN
4- EN DIE ZIELIGE GEZICHTEN ERBIJ..
5- MAAR BIJ IEDER ZONNESTRAALTJE LEVEN WE OP ALS EEN SOORT MUGGENVOLK
6- EN WE GAAN ER VANUIT WIJ (ZONNETJE-NL-TJES) VERWEND GAAN WORDEN TOT EN MET KERST MET TEMPERATUREN VAN PLUS 15 .. WANT DAT WAS 2015 OOK ZO .. FFF$$sx%$$#&CK !!!

GA OP DEN DUUR OOK MAAR IN GB WONEN, VOEL ME NIET MEER THUIS IN NL BLEH !!!!!!!!!!!!

MAAR IK VIND DIT LEKKER WEER EN MOCHT IK DIT VAN DE DAKEN GAAN SCHREEUWEN VANDAAG, DAN KOM IK OP NLD 3 BIJ DE WERELD DRAAIT DOOR…….

ZEIK NEDERLAND !!!

annelies - 11-06-’16 10:20
Ankie

Hier in Noord-Limburg schijnt de zon vandaag en is het gewoon nog 21 graden :*(

Ankie - 11-06-’16 13:23
Franca

Ja ik weet het niet wanneer het dan zou af moeten koelen. Heb vannacht de hele nacht de deur open gehad op balkon en het is nog steeds 25 graden in mijn appartement. Ik woon overigens in Zuid-Oost Nederland. Lauwe vieze natte lucht. Mijn god ik kan niet uitleggen hoeveel ik de zomer haat. Niemand zou het ooit kunnen begrijpen.

Franca - 11-06-’16 13:56
Fratsje

Wel lekker bewolkt nu, maar het feit dat er steeds geen enkel zuchtje wind staat, maakt dat ik die muffe warme lucht mijn huis maar niet uit krijg. Ik word er echt niet goed van.

Fratsje - 11-06-’16 17:36
Jozef 1965

Het weer gisteren was teleurstellend ; dikwijls vies warm en bijna windstil.

Jozef 1965 - 12-06-’16 08:15
annelies

zucht- ik moet ook terugkomen op gister, dachthet lekker fris werd maar gewoon – kots- meer KLEF – beetje jammer

annelies - 12-06-’16 10:37
erica

Hier ook nog steeds klef en klam. Maar vanmiddag zou het toch echt gaan regenen…eerst zien. En wat zag ik vanmorgenvroeg? ROOK uit een schoorsteen!!!
Wie spoort er nu niet?

erica - 12-06-’16 11:52
<span class='registered'>missvegas</span>

Hallelujah net voor het eerst in weken 10 minuten regen gezien, dat was het dan ook. Gisteravond bij vaste kaart club met uiteraard zomerliefhebbers buiten gekaart,ze spraken hun goddelijke bewondering uit voor het feit dat het nog zo heerlijk licht was om 22.30 uur. Het was genieten genieten genieten zo lekker buiten tussen het ongedierte en blaffende honden. Beter dan binnen met kaarsjes aan.

missvegas - 12-06-’16 17:37
<span class='registered'>missvegas</span>

Franca, ik begrijp je!

missvegas - 12-06-’16 17:39
Zomaar iemand

Ik begin nu toch echt wel te twijfelen aan het klimaat. Elke keer word er regen voorspeld, maar ik zie en voel geen druppel! Het is nog steeds vies warm en ik zie geen kans meer op regen. Ik hoop steeds op morgen, maar ik denk dat het nog wel een tijd duurt voordat het hier gaat regenen.

Het lijkt er op dat ons zeeklimaat langzaamaan verandert in een mediteraans klimaat, hoe dat mogelijk is, geen idee, ons land zit immers nog steeds aan zee.

Ik bid op god, alstublieft geef ons deze winter een ijskoude winter waar temperaturen van -1 tot -20 normaal zijn. Waar er bijna het hele seizoen sneeuw valt, waar het nauwelijks licht word. Alstublieft, ik en vele mensen met mij hebben het nodig. Wij willen geen kk zonlicht en geen kk hitte.

Zomaar iemand - 12-06-’16 18:54
Zomaar iemand

Het was vandaag zowaar een lekker weertje hier, amper zon en zelfs wat regen! En de temperatuur bleef onder de 20 graden.

Zomaar iemand - 13-06-’16 19:28
Luuk

Ook zo iets het regent een keer.

en de media schrijft weer over wateroverlast

Luuk - 13-06-’16 20:39
annelies

hehe, ook dan eindelijk in midden nl eens wakker worden met een flinke hoosbui:

http://straatkaart.nl/9711HX-Brugstraat/..

mag vaker,

sorry – aan de sonnuthjuuuuhhhh, sommeruuttjjuuh en de ikke-super-lekker-klef-zomerweer-mensjes

annelies - 14-06-’16 09:35
Marian

De eerstkomende dagen ziet het er goed uit.

Marian - 14-06-’16 23:08
Fratsje

Prima te doen nu, dit weer. Als het de hele zomer zo blijft, is het prima uit te houden.
Laat het maar gauw herfst worden!

Fratsje - 15-06-’16 12:51
Marian

Over 6 dagen hebben we de langste dag gehad,dus we gaan weer richting winter :-)

Marian - 15-06-’16 14:42
Zomaar iemand

Ik werd vanochtend wakker met dat kk zonlicht, gelukkig werd dat snel verdrongen door donkere wolken en zelfs een beetje regen. Heb zelfs nog even door de regen kunnen lopen, helaas schijnt de zon wel zo af en toe maar hey, beter dan dat vieze vuile kleefweer van een paar dagen geleden.

Zomaar iemand - 15-06-’16 15:40
erica

De weermensen: Na het weekend een weersverbetering. Weersverandering zullen ze bedoelen. Maar een verbetering is altijd hogere temperaturen, droog en zon. Een verslechtering is dan de regen en kou. Hoezo eenzijdig? Het wordt de mensen met de paplepel ingegoten.

erica - 15-06-’16 15:56
Luuk

@Zomaar iemand, en dan die vogels om half 4 al. Volgende wordt het weer 24 graden en zonnig.

Luuk - 16-06-’16 05:18
annelies

nog 4 dagen…

heerlijk die zon over een tijdje om 2100 uur al weer weg..

annelies - 17-06-’16 10:03
Erik Z !

weet je wat je nu krijgt? die snauwen van mensen van jij vindt dit wel lekker heh, ow die is echt Eriks weer….

people : grow up !!!!

IN AFRIKA GAAN ZE DOOD VAN DE HONGER, WIJ VAN EEN WEEKJE REGEN……….

Erik Z ! - 17-06-’16 10:04
annelies

schuifpui gesprongen door warmte en spanning of zon.. zucht- mag geen gordijnen dicht overdag van glasman bij nieuwe ruit :( :( maar die gordijnen zijn voor de KK zon

annelies - 17-06-’16 22:26
Zomaar iemand

@ Erik, ik ben blij dat ik dan mensen om mij heen heb die mij (hekel aan zomer) goed begrijpen. Ik begrijp hun namelijk ook wel een beetje (bij temp van 25

Zomaar iemand - 18-06-’16 17:38
Zomaar iemand

Sorry maar mijn reactie hoort veel langer te zijn, beetje jammer weer :(

Zomaar iemand - 18-06-’16 17:38
erica

owwww….vanaf woensdag wordt het weer hel!!!
Heb net m’n huis op 18 graden….grrrrrrrr.

erica - 19-06-’16 14:16
Esther

Lees net een weerbericht: morgen wordt het natte dag, maar later is de week volgt goed nieuws, het wordt tropisch warm. Bleh, waarom kunnen ze het weerbericht niet gewoon neutraal houden. Sinds wanneer is tropisch warm goed nieuws. #%$* zomer :-(

Esther - 19-06-’16 17:11
Fratsje

Morgen er maar zoveel mogelijk van genieten, want dat vieze tropische gedrocht, compleet met opgenaaide buitensfeer en overvolle schijtterrassen op elke hoek, zal wel weer heel veel energie bij mij weg gaan vreten.
Wat een rotperiode is dit toch. Bah!
Voor die tijd maar weer even goed hamsteren.
.
Ik wou dat er een ommekeer kwam en dat de winters juist weer kouder en langer worden. :°-(

Fratsje - 19-06-’16 19:22
Jozef 1965

Voor de komende donderdag voor Limburg inderdaad 30 ‘C voorspeld , maar dan voor vrijdag 25 ‘C en voor zaterdag 22 ‘C ; en op geen van de komende dagen volop zon.

Jozef 1965 - 20-06-’16 07:26
Luuk

Donderdag 30 graden in Brabant .

Luuk - 20-06-’16 11:43
Luuk

@Fratsje bij ons zitten ze 24/7 op de gallerij

Luuk - 20-06-’16 11:45
erica

Vandaag heerlijk in de regen gelopen, opladen dus. En overal de echo: Vanaf morgen wordt het beter…
Ik moet er donderdag vaak uit, juist op die dag. Ben ook al aan het hamsteren. De langste dag is morgen, maar daarna begint de ellende pas.

erica - 20-06-’16 14:51
missvegas

Tenenkrommende interviews editie nl

missvegas - 20-06-’16 18:25
missvegas

Oh die kleine kabouter van het weerbericht heeft goed nieuws jaja goed nieuws mensen, het weer wordt beter.zum kotsen

missvegas - 20-06-’16 18:29
Luuk

En op NOS ia het wereld nieuws als het een keer regent.

Luuk - 20-06-’16 20:32
Smoke

Bijna de hele dag al onophoudelijk regen, wat een prachtige dag toch! Geen quasi zogenaamde gezelligheid bij mij in de straat vandaag want iedereen zit chagrijnig te wezen binnen hahaha. Heerlijk, meer van dagen hope so

Smoke - 20-06-’16 20:36
Hedgehog

Verrukkelijke kilte vanmiddag in mijn huis. Heb de openhaard aangestoken. Dat is genieten!

Hedgehog - 20-06-’16 21:54
Marian

IK heb vanavond met een dekentje op de bank gezeten :-)

Marian - 20-06-’16 22:40
annelies

voorlopig weer een tropenrooster in midden nederland de tv wordt er ook niet beter op, voor dat het irritante nieuws of rtl editie komt eerst nog 8 minuten summer time reclames… bleh en dan onze laatste KOTSS reclame- 538 SUPER zomer hypnotiserend en opdrammerig. luister je al geen radio meer voor dat gejank over summertime, komen ze even van 538 ook op tv staan schreeuwen GATVER GAT EN KOTS

wat een land tegenwoordig

annelies - 21-06-’16 09:35
Ankie

Er komt weer rotweer aan, donderdag zelfs 31 graden in Limburg :(

Ankie - 21-06-’16 10:27
Luuk

Ik heb eindelijk een week goed kunnen slapen. Waarschijnlijk gaat dat anders worden binnenkort grrr.

Luuk - 21-06-’16 11:50
Fratsje

Ik kijk zelden nog tv. En ja, het aanbod lijkt in de zomermaanden nóg beroerder te zijn dan normaal (ook al niet om blij van te worden). Voornamelijk suffe spelletjes, sport en heel veel tenenkrommende realitybagger over koken, daten, kleffe en trouwlustige stellen, fotomodellen en verbouwen. Bah!
Als er wel een film draait is dat vaak een romantische komedie en zo nu en dan een misdaadfilm, wat gewoon mijn ding niet is. Als ik de tv-gids doorlees, hoef ik dus al niet meer.
.
Ik zit er daarom ook hard aan te denken om mijn radio (ik luister toch alleen internetradio) en tv-abonnement op te zeggen. Voor die prut, en een enkele leuke sciencefiction-film (vaak voor de zoveelste keer) om de zoveel tijd wil ik niet meer betalen.

Nieuws en actualiteitenprogramma’s kan ik ook prima online zien (uitzending gemist) of lezen.

Fratsje - 21-06-’16 13:35
Zomaar iemand

@Fratsje, tv en radio zou niemand meer moeten willen kijken en/of luisteren. Het internet is vrij van al deze rotzooi, als je maar adblock installeert in je browser.

Zo kun je gewoon zelf bepalen wanneer je wat kijkt en je kunt natuurlijk lekker films downloaden.

Zomaar iemand - 21-06-’16 17:04
misty

Zo, de langste dag van het jaar en hier de hele dag geen zon gezien! Ik vier een privaat feestje vanavond. Vanaf morgen korten de dagen weer!

Gisterochtend een heerlijk wandeling gemaakt door de regen en ‘s middags kletsnat geworden toen ik boodschappen deed, heerlijk!

Nu weer even een paar dagen flink afzien maar daarna ziet het er weer beter uit.

misty - 21-06-’16 17:21
Luuk

Deze dag was heerlijk,

Iedereen zat binnen hahahaha.
Lekker rustig op straat hahaha

Geweldig.

Luuk - 21-06-’16 23:30
Luuk

Het is weer verschrikkelijk bah

Luuk - 22-06-’16 13:26
missvegas

Ik vraag mij af hoe jullie het dagelijks leven ervaren, heb wel beetje een idee maar toch, its hard! Bijvoorbeeld op werksituaties of in het sociale leven. Ik heb nu inderdaad ochtends al de eerste irritatie bij 538 helaas, daarna op fiets die blije eikels, en dan bloedheet aangekomen op werk ongeveer 100 tenenkrommende opmerkingen incasseren. Daarna snikhete sportschool met een helaas even zo snikhete douche. S’avonds op tv komen helaas ook de nodige irritante mededelingen of situaties voorbij. Ik voel mij een alien! !!! Gisteravond lekker filmpje gekeken Everest,gewoon om even weg te zwijmelen bij al die kou in de film,lekker met luxaflex dicht.

missvegas - 22-06-’16 22:26
missvegas

Oh en natuurlijk de nachten niet te vergeten, gruwelijk gewoon die geluiden van mensen kinderen en dieren, kan ze allemaal wel afschieten.

missvegas - 22-06-’16 22:29
Luuk

Misvegas,

ik herken het vooral op het werk heb je van die mensen die zeggen “mooi weer he??
Straks lekker in de zon zitten..

De sportschool die ineens met “warm” weer vol zit met paupers die normaal nooit gaan sporten.

Luuk - 23-06-’16 01:36
Zomaar iemand

Het is nu heerlijk weer, het stortregende flink vanochtend en nu regent het weer best hard. Was wel leuk s’ochtends lekker met de auto door de plassen heen rijden.

Zomaar iemand - 23-06-’16 11:18
Fratsje

Onweer. Het enige wat ik wél leuk vind aan de zomer. Ik heb vannacht dan ook volop genoten. Heerlijk! Glaasje wijn erbij en genieten van de donder en bliksem. De harde regen erbij was super. Ik heb ook een tijd in de regen op het balkon gestaan.

Fratsje - 23-06-’16 12:44
Fratsje

PS
En het was ook zo heerlijk uitgestorven op straat. :-D

Fratsje - 23-06-’16 12:46
Zomaar iemand

De rust op straat… dat was ik alweer helemaal vergeten, zo lekker als er niemand op straat is.
Het is helaas wel gestopt met regenen hier en ik zie alweer het zonlicht :(

Zomaar iemand - 23-06-’16 13:22
erica

Heerlijke donder en bliksem vannacht. Vanmorgen een paar uur moeten fietsen, straal verzopen, heerlijk! En die rust…
Code oranje, nou, hier niet. Gewoon veel regen. Voor vanmiddag voorspellen ze ook weer noodweer. Nou, de zon schijnt volop en het is klef. Brrrrr….en niet van de kou helaas.

erica - 23-06-’16 14:13
Luuk

Pff de hele dag geen onweer of regen gezien. oneerlijk.

Luuk - 23-06-’16 15:14
Annelies

heerlijk heh Frats, ik herken mijzelf super in jou… :) heerlijk hoor dit jaar. de afgelopen jaren zijn wij gewoon op en tot verwend en op onze wenken bediend in nl, door nazomer tot en met 31,12 veel zon en weinig winter. nu is het afzien.. voor de sunlovers,

Annelies - 24-06-’16 08:51
annelies

en dan bij rtl4 nieuws, deze week een foto van een buurt waar men een bord had gemaakt- “wij willen zomer in de zomer”

annelies - 24-06-’16 08:52
annelies (slot)

ja- wij ( de antizonners) willen herfst in DE HERFST en niet nachten van nog steeds 15 graden (2015) en winter in DE WINTER en – niet een miniwinter met toppen van 15 plus graden – graag !!!!!!

zucht ..

annelies (slot) - 24-06-’16 08:53
annelies

@ luuk- luuk de regen komt toch meestal s nachts hier, ….

annelies - 24-06-’16 08:54
annelies

mensen- jullie zien mij voorlopig niet maar ik kan het niet laten onderstaande website aan te kaarten: 141 pagina’s erkenning, want nog meer zomerhaters:

http://forum.viva.nl/forum/psyche/ik-hou..

annelies - 24-06-’16 09:25
Fratsje

De vooruitzichten zijn prima te doen. Op de lange termijnvoorspelling (ik hoop dat hij echt uitkomt) op mijn weer-app een langdurige periode met regen en rond de 18°C. Zo kom ik de zomertijd wel door.

Fratsje - 24-06-’16 13:53
Zomaar iemand

Zekers Fratsje :D Hoe langer het fris blijft, hoe beter. Het liefst tot diep in Juli, ik zeg dat vooral vanwege het feit dat het dan alweer een stukje eerder donker word=meer tijd om af te koelen :D .

Zomaar iemand - 24-06-’16 17:22
erica

Gistermiddag, zaterdag, op nu.nl een regengebied gezien en jawel, weer van zuidwest naar noordoost. Randstad niks, alleen felle zon en blauwe lucht. Vandaag weer code geel, weer oost en noord en zuid. Zucht…
Maar de koelte is goed. Houden zo voorlopig.

erica - 26-06-’16 12:58
Marian

Lees op zeelandnet dat het tot donderdag niet warmer wordt dan 19 C.Op een vieze plakdag of wat na nog goed vol te houden hier

Marian - 26-06-’16 21:32
Marian

Heerlijk weer nu :-)

Marian - 28-06-’16 23:44
Franca

oh en nu maar hopen dat dit blijft tot aan de herfst. Zo fijn en zo rustig.

Franca - 29-06-’16 14:29
Luuk

Zo de eerste zomer / buren ruzie is alweer opkomst. Mevrouw zit 24/7 buiten in de zomer en irriteerd zich mateloos aan mij omdat ik geen “hoi” zeg.

Luuk - 30-06-’16 05:08
Fratsje

Prima zomerweer nu. Heerlijk (relatief) koel en regenachtig. Ga zo door.
Op naar de herfst! :-)

Fratsje - 30-06-’16 23:05
Esther

De vooruitzichten zien er nog steeds gunstig uit voor ons :-D En m’n collega’s maar klagen, hahaha Hopelijk blijft het zo tot de herfst

Esther - 01-07-’16 06:22
zweetje

heb het idee we een vroege winterdepressie hebben in nl, moet je die over ongelukkige koppen zien

zweetje - 01-07-’16 09:33
annelies

nou- ik stond te kletsen met iemand bij ah, en die had een zinnetje waar ze meteen namens mij sprak, klaarblijkelijk- “WE MOETEN NU NOG SON !!! “
nou mevrouw, ik loop maar weer eens verder zeg ik.
het zinnetje “ikke dit weer lekker” wat altijd wordt geroepen bij mooi weer, heb ik maar ingeslikt

zucht zucht

annelies - 01-07-’16 11:04
annelies

leuk:

http://speld.nl/2015/06/30/zaterdag-moge..

annelies - 01-07-’16 11:41
anoniem

hier gelukkig al paddestoelen op kerkhof

anoniem - 01-07-’16 14:16
erica

Ik heb vanmorgen ook paddestoelen gezien!!
En de echo gaat weer rond hoor. Wat een weer he, krijgen we nog zomer, etc, etc. Bij de derde viel ik wel uit. “Kunnen jullie het nog ergens anders over hebben?” Dat was snel uitgepraat dus.

erica - 01-07-’16 14:54
Jozef 1965

Hier is de lucht iets aangenamer dan de voorbije dagen.

Jozef 1965 - 01-07-’16 16:08
Zomaar iemand

Lekker genieten van het mooie weer van de afgelopen en komende (!) dagen :). Hopelijk blijft het inderdaad koel tot de overgang naar de Herfst :D. Nog eventjes een paar dagen volhouden en het word ook eindelijk weer een beetje bijtijds donker. Dat lange licht ben ik meer dan zat.

Zomaar iemand - 01-07-’16 18:39
Karina

Heerlijk zomertje. En die zonaanbidders mogen niet zeuren. Als wij geen sneeuw krijgen, doen zij het maar zonder 30C. Wel zo eerlijk.
Prettige bijkomstigheid is ook dat er weinig dode beestenlucht (BBQ) is en veel minder herrie. Van mij mag het zo doorgaan tot September. :)

Karina - 02-07-’16 09:46
Zomaar iemand

Heb eindelijk een mobiele airco gekocht :D Nu als het heet is heb ik tenminste een beetje verkoeling. Moet alleen nog iets verzinnen voor de slang uit het raam (warme lucht komt ook weer binnen) Ik had gelezen van een Airlock 100 een vrij simpel iets wat je voor je raam kan plakken en de slang erdoorsteken en dmv een rits afsluiten. Een mobiele airco is zeker niet perfect en ik zie het ook meer als ‘‘noodoplossing’‘ beter is een splitunit plaatsen kost wat (ong 1500/2000 euro) maar dan heb je ook wat weinig geluid, veel koelvermogen. Anyway ik lijk wel een aircoverkoper dat ben ik echter neit ik wou alleen even met jullie delen.

Zomaar iemand - 02-07-’16 16:56
Marian

Ik zit ook altijd te klooien met die slang,hang m uit het bovenraampje en stop er dan nog een kussen tussen zodat er niet te veel warme lucht binnen komt.

Marian - 02-07-’16 21:36
Zomaar iemand

https://www.trotec24.nl/machines/airconditioning/airlock-100-raamafdichting.html Ik wil dit dus hebben, maar ik denk dat mijn raamomtrek te groot is :(. Ik wil hem eigelijk niet door mijn dakraam hebben omdat 1 er dan teveel licht binnenkomt en dat haat ik. 2 dan moet ik de airco op een voor mij slechte plek neerzetten, (hij staat nu zo mooi in een hoekje) Anders staat hij letterlijk midden in mijn kamer (grr)

Zomaar iemand - 03-07-’16 00:40
Zomaar iemand

Ik heb ook dingen gezien zoals een soort horconstructie. Dwz een houten plaat of een doorzichtig plastic plaat met een gat voor de afvoerslang erin die precies in het kozijn past. (als een soort hor dus). Jammer dat ik geen schuifraam heb, dan is het zoveel makkelijker. Stukje hout ertussen raampje dicht klaar.

Zomaar iemand - 03-07-’16 00:41
Karina

Zo`n slang uit het raam is wel een ding, maar toch, ik zou mijn airco niet kwijt willen. Als het 30C of meer is, heb ik de herrie en het ongemak van die slang wel voor over. Het geeft me rust te weten dat als het echt niet te houden is, ik toch ergens verkoeling kan vinden.
Ik vul de ruimte in het raam op met stukken piepschuim. Ideaal is het niet, maar het werkt wel.

Karina - 03-07-’16 09:48
erica

Ik gebruik ook piepschuim en bubbeltjesplastic en schuimplastic. gewoon volproppen. Ik heb een tuimelraan, dus onder en boven en de zijkanten volstoppen. Ik vind het ook een gedoe en doe hem niet snel aan, maar als het te heet wordt ben ik blij dat ik dit wapen achter de hand heb. Het weekend gaat de temperatuur omhoog. Afwachten maar.

erica - 04-07-’16 13:53
Zomaar iemand

Ik heb nu de airlock 100 besteld ben benieuwd of het zo goed werkt als ik denk. Heb alleen gelezen dat bij wind het kan gaan wapperen. Misschien dat ik het raam op een manier strak kan houden zonder de airlock te ‘‘ontkoppelen’‘

Zomaar iemand - 04-07-’16 16:43
annelies

Karina- volkomen met je eens, je toelichting op 02 juli. die overdreven zomer hebben we vorige jaar al gehad hoor nederland, nu eens minder na zo warme F%$&*(Ck herfst en winter !

annelies - 05-07-’16 09:15
misty

Heerlijke dag gehad vandaag. Twee heerlijke lange wandelingen gemaakt met bijna geen zon en veel wind. Nauwelijks mensen tegen gekomen, heerlijk! En de zon schijn alweer 9 minuten minder lang per dag!

misty - 05-07-’16 17:22
Zomaar iemand

Oh wat is het leven fijn als de zon niet schijnt! :) Ik hoop echt dat dit weer zoals we vandaag hadden (vooral kwa temperatuur) zo doorblijft gaan en lekker overloopt in de herfst. En graag een ijskoude winter aub!!

Zomaar iemand - 06-07-’16 00:09
Fratsje

Ik mag niet klagen tot nu toe. De temperaturen zijn steeds prima uit te houden voor mij. Ga zo door tot september. Dan mag de herfst (graag op tijd dit keer, of een vroege intrede zou nóg leuker zijn) zijn intrede doen. :-)

Fratsje - 06-07-’16 18:36
Karina

Alleen dit weekend lijkt warmer te worden, maar daarna daalt de temperatuur weer. De 14 dagen vooruitzichten zijn ook goed, dus dan houden we nog een maand of zo over waarin het echt warm zou kunnen worden. Dat overleven we wel. :)

Karina - 06-07-’16 22:58
missvegas

Op de een of andere domme manier heb ik afgelopen week voor het eerst een plafondventilator gekocht. Pffff dat ik daar niet eerder aan heb gedacht ongelofelijk gewoon. Mobiele airco werd ik gestoord van de warme lucht die net zo hard weer binnenkwam. En als het zo warm is trek ik het niet om binnen nog enige activiteit te ondernemen om mijn deur dicht te plakken. Denk dat een kattenluikje de beste oplossing is.

missvegas - 07-07-’16 20:10
erica

Heerlijk een paar uur in de regen gefietst vanmorgen en genoten van alle verbeten gezichten. Zondag wordt binnenblijven. Wil niets met de warmte te maken hebben. En mijn plavondventilator mag als eerst weer aan.

erica - 08-07-’16 14:30
Zomaar iemand

Je moet ook die slang aan de achterkant van de airco koppelen missvegas en dan vervolgens de slang uit een raam hangen. :P (ik maak grapje met je) Mijne werkt gelukkig wel goed (staat op slaapkamer en is 9000btu) Ik heb nu mijn airlock binnen waardoor de lucht die van buiten naar binnen kan geminimaliseerd is.

Zomaar iemand - 08-07-’16 15:58
Bert

Volgens KNMI:

vrijdag 15 juli tot en met vrijdag 22 juli
Vanaf het weekend een vrij grote kans op een overgang naar een vrij warm weertype met zonnige perioden en slechts een enkele bui. Er is een kleine kans dat er na een warmer weekend een terugkeer plaatsvindt naar vrij koel en wisselvallig weer

Bert - 08-07-’16 16:24
misty

Vanmiddag nog een wandeling gemaakt. Het was bewolkt en enigszins dreigend. Gezien de voorspellingen dit weekend wilde ik graag nog even naar buiten. Ik vond het te warm om een regenpak mee te nemen. Halverwege kletsnat geworden en bijna geen mens gezien, heerlijk. Mogen en zondag maar binnen schuilen.

misty - 08-07-’16 17:17
Zomaar iemand

Getverdemme Bert, dat weer willen wij helemaal niet! Gelukkig heb ik vanaf 15 Juli vakantie.

Zomaar iemand - 09-07-’16 17:15
Luuk

Pffff vandaag weer 30 graden.

Dat wordt de hele dag depressief in bed liggen en rond 6 uur savond’s eruit.
Tussendoor wat eten, verder niks!

De vooruitzichten zien er slecht uit voor ons.

14 dagen,
Temperaturen tussen de.
21-27 graden.

Wat heb ik een schijt hekel aan al dat volk wat boven de 20 graden buiten gaat zitten. Kansloze figuren, muziek aan in de voortuin. Kinderen die schreeuwen op straat. Veel ruzie en vechtpartijen die je ziet in de zomer. Stink BBQ’s ieder weekend.

Ik hoop dat het snel herfst is want aan deze benauwde temperaturen kan ik nooit wennnen.

Mensen die dit leuk / geweldig vinden zijn gek.

Ook als de zon maar een beetje schijnt hoor je dit we waren boodschappen aan het aferekenen zegt die oude mevrouw achter kassa, Lekker weertje buiten he “Genieten”!

Man man man sterf kut zomer.

Luuk - 10-07-’16 05:37
Fratsje

Ik sla deze vieze prutdag fijn over. Ik hoef gelukkig toch nergens heen of naar buiten.

Fratsje - 10-07-’16 15:33
missvegas

Ik dacht dat het komende tijd wel meevalt met temperatuur Luuk, graad of 20 maximaal was net op nieuws.
@ zomaar iemand, bedankt voor de tip, begreep al niet wat ik met die slang aan moest.

missvegas - 10-07-’16 22:16
missvegas

Ik stel voor, met zijn allen naar Alaska. Gezellig met zijn allen in mooie chalets midden in de natuur. Zucht

missvegas - 10-07-’16 22:19
Marian

Heb vandaag alles zoveel mogelijk dicht gehouden en tegen de avond werd het weer lekker fris.

Marian - 10-07-’16 22:27
annelies

“lekker szwooooeeeeeellllll weer heh? Vind je niet……??!!!” hierzo bij de abn amro.. krijg een flinke herfst en winter denk ik dan,

annelies - 11-07-’16 10:40
annelies

een ander nl.

we hopen vanaf 2106 zo snnneeeellll mogelijk op een fikse mega winter

we praten met een speciaal hoog stemmetje als het even lekker waait en regent, we hebben een hahahahah hiihihi mentaliteit dan, want als het regent zijn WIJ ZO vrolijk

we scheuren er wat op los met auto en motors in de sneeuwbui, we hebben de autoraampjes open om te laten horen middels hakkende muzien wij in een fikse winter mood zijn..

we springen in de sneeuw en roepen : “heerlijk” en “wat een weertje heeh”

wanneer de zon komt lopen we met een oorwormkop en zuchten- “wat een kutwinter, niet eens us genoeg wolken en sneeuw”

we roepen dan ook de standaardkreet “ikke lekker“maar dan aangevuld met “ – ikke regen en sneeuw.. “

we tellen het aantal wolkenuren per jaar in plaats van zonne-uurtjes door knmi de bilt

op rlt vier weer laten we tien plaatjes per weerbericht zien van de mooie wolkenluchten en roepen we : wat een mooie dag door de speakers van de tv

annelies - 11-07-’16 10:47
Zomaar iemand

@ Annelies, dat rondscheuren in de auto doe ik zeer zeker vaker in de Winter dan in de zomer, dus dat moet goed komen. Ook laat ik duidelijk merken dat ik een hekel heb aan zonlicht en geniet van donker weer en kou. Ik zeg soms voor de gein als het lekker regent nu vooral ‘‘lekker weertje’‘.

Zomaar iemand - 11-07-’16 21:49
Jozef 1965

Hier is de dag begonnen met veel zon , grrrr .

Jozef 1965 - 12-07-’16 07:34
annelies

kots kots: http://nieuws.weeronline.nl/11-7-2016-la..

annelies - 12-07-’16 09:18
annelies

voor de vrouwelijke anti-zomers :}

tja-

http://www.ditisderks.nl/schrijf/femail-..

annelies - 12-07-’16 09:46
Esther

Helaas voor ons beginnen de voorspellingen er steeds ongunstiger uit te zien. Ik had zo gehoopt dat wij ook een keer mazzel zouden hebben. Maar hopelijk veranderd het nog. Ik vind het nog wel aardig uit te houden tot nu toe. Nog 50 nachtjes slapen en dan zitten we weer in september….

Esther - 12-07-’16 16:51
Zomaar iemand

Ligt het nou aan mij? Of is de zon laatste tijd echt achterlijk fel? Getverdemme, de heledag schijnt dat ding en nog scherp als een mes ook.

Zomaar iemand - 12-07-’16 19:27
Zomaar iemand

Ben ook nog verkouden geworden (GRRR) Kwam vooral door dat achterlijke weer van Zondag, ughhh ik hoop dat het snel gaat regenen.

Ik wil me airco nu best aan doen, maar lees dat de droge lucht niet bevorderlijk is voor de genezing van je verkoudheid :( . Hopelijk is die verkoudheid wel vóór Maandag weg, want ik MOET airco aan dan.

Zomaar iemand - 12-07-’16 19:56
Jozef 1965

Hier gisteren avond na een onweer eindelijk aangename lucht , in de loop van de nacht afgekoeld tot 11 ‘C.
Zomaar iemand , hoe fel je de zon vindt is volgens mij ook afhankelijk van de luchtkwaliteit ; hoe benauwder hoe erger .

Jozef 1965 - 13-07-’16 07:27
erica

Nou, gister ook weer een regengebied over nederland.
Uit het zuidwesten, en ja, dan weer via net noordoosten weg. leiden weer overgeslagen dus.
En als het uit het noordwesten komt, gaat het via het zuidoosten weer weg. Ik woon op een soort van aardscheur volgens mij..
Verder dan zaterdag kijk ik niet vwb het weer.

erica - 13-07-’16 15:57
Marian

Hier in zeeland goed vol te houden ,tot nu toe 1 keer dat het 23 C werd binnen.

Marian - 13-07-’16 16:35
Fratsje

Waar ik mij echt kapot aan erger, is dat er gisteren, langs de stad waar ik in woon, ten oosten en aan de kust onweersgebieden voorbij trokken in de verte. Hier natuurlijk weer niks. Vandaag moet ik weer knarsetandend aanzien dat dat vieze zomer-zonnige gebied uit de verte wél recht op mij afstevent en nu onderhand mijn plaats bereikt. Wéér die kutzon op mijn pui de hele avond.
Schijtweer!
.
Mijn huid jeukt ook weer omdat het zo benauwd muf is hier. :-(

Fratsje - 13-07-’16 17:15
Karina

Tot nu toe deze zomer twee keer hoofdpijn gehad, toen het 27C was. Voor de rest heb ik nergens last van. Van mij mag elke zomer zo zijn. Ga zo door tot September en dan een vroege inval van de herfst graag en nu ook eens een keer een hele lange ECHTE winter. :)

Karina - 13-07-’16 20:29
Luuk

Voor iedereen die een hekel heeft aan zomer.

Ga op vakantie naar Landal Green Parks in Reuver.
Echt serieus, je krijgt een vakantie huisje in de bossen.
Wij zijn hier nou bijna een week. Helaas moeten we Vrijdag weer naar huis.

Het is hier maar 17 graden binnen!! Zelfs als het buiten warm is is het binnen lekker koel. Volgend jaar gaan we zeker weer.

Tip voor iedereen.

Luuk - 13-07-’16 22:34
Marian

Nog 10 weken tot de herfst weer begint :-)

Marian - 14-07-’16 16:21
erica

Ow….woensdag, donderdag vies heet. We ontkomen er helaas niet aan. Jammer, jammer.
Verder in het weerbeeld kijk ik maar niet. Onweer en regen vallen toch ergens anders.

erica - 15-07-’16 15:10
Luuk

Hitte golf volgende week?

Woensdag 33 graden..

Luuk - 15-07-’16 16:08
Luuk

Hahahaha precies Annelies.

Nog 10 weken.

Luuk - 15-07-’16 17:41
Jozef 1965

Momenteel is het hier niet slecht : geheel bewolkt en zelfs af en toe paar druppels regen .

Jozef 1965 - 16-07-’16 09:50
annelies

BLEH lekker benauwd vanaf 0500 uur en de glimlachende nls want: deze week boven 30 en natuurlijk die FUCK zon.

annelies - 16-07-’16 10:15
Zomaar iemand

Ok vanaf Maandag word het dus binnenzit tijd, alles compleet verduisteren en airco op standje vriezer. Eens even kijken of ik nog wat leuke games kan spelen op die trieste dagen. Mensen, succes drink veel water blijf uit de zon.

Zomaar iemand - 16-07-’16 15:17
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

Ik stoor me zooo erg aan die zomerperiode ieder jaar weer opnieuw! En ik had al eerder in de krant gezien dat er ook zomerhaters bestaan, dus ben ik wat gaan googelen en toen kwam ik achter deze site. Eerst dacht ik echt dat ik de enigste was want ik heb namelijk ook ALLEEN maar van die kots zomerliefhebbers om me heen!

Over de beste plek waar je kan leven gesproken: het perfecte klimaat is ijsland of spitsbergen. In ijsland word het in de zomer nooit warmer dan 14 graden, echt hoe ideaal! Jammer dat ik daar niet geboren ben. In spitsbergen is het nog kouder dan in ijsland. En ja in siberie is het wel de koudste plek op aarde in de winter maar in de zomer word het daar juist warm heb k gelezen. Dus waar het echt altijd goed weer is dan moet je aan spitsbergen en ijsland denken. En groenland kan ook. Ik ben ook aan het aftellen tot dit “enige” uhhumm seizoen weer voorbij is. Ik tel alleen tot oktober omdat september ook gewoon een fucking zomermaand is.

IemandUitDeRandstad - 16-07-’16 17:16
Fratsje

Vandaag is een cadeautje. Het is lekker heel zwaar bewolkt nu (helaas zonder regen nog).
Tot nu toe was de zomer redelijk uit te houden voor mij. Maar dat lijkt nu te gaan verslechteren, aan de weersvoorspellingen te zien. Daar gaan we dus weer. Over naar beroerd op de bank liggen en een opgenaaide zomersfeer op straat.
.
Bah!

Fratsje - 16-07-’16 18:03
Fratsje

Na♫
Nou, dat was het dan voor de bewolking. De zon is er weer als vanouds, om mijn woonkamer weer muf te maken. :-(
De gordijnen kunnen weer dicht.

Fratsje - 16-07-’16 18:53
Luuk

Dinsdag 31 graden en helder. ;(

Luuk - 17-07-’16 00:54
Karina

Geen fijne week voor de boeg met die temperaturen. Dat wordt sneeuw en ijs filmpjes kijken. Sterkte iedereen.

Karina - 17-07-’16 07:54
Fratsje

Ik heb al gehamsterd, wel met enige problemen in de AH. Klotebuurt.
Ik hoop dat ik binnen afzienbare tijd genoeg geld bijeen kan harken om te te kunnen verhuizen. Want ik ben deze stad spuug en spuugzat!

Fratsje - 17-07-’16 14:12
Franca

Ohhh shit daar komt hij weer. Ik krijg de temperatuur in mijn appartement niet koeler dan 24 graden, zelfs nu. Wel zonder zon kan ik de deur met hor openzetten. Dat haat ik ook aan de zomer die vieze prikbeesten. Ook luidruchtige zomerende Nederlanders, met hun geschreeuw luidruchtig op straat. Mijn familie uit ander Europees land kijkt echt met een wazige blik naar mij en vraagt me waarom Nederlanders zo luidruchtig zijn ? Weet jij het, ze gaan helemaal los als het warm weer is met hun zweetlijven. Wat haat ik de zomer, oh wat haat ik de zomer. Volgende week echt afzien weer. Nou groetjes dan aan die geweldige zomerliefhebbers die zijn afgereisd naar een geweldig dictoriaal land waar het nu 40 graden is. Kom aub nooit meer terug. Zo dat lucht op.

Franca - 17-07-’16 14:18
erica

Afspraken verzet en vrijgenomen voor woensdag en donderdag. Helaas. Onder de ventilator dus. Koelelementen uit de vriezer op tafel, ijskoude theedoek in m’n nek. En dan koelt het af na donderdag. HUH? Het blijft gewoon 25 graden! Ik wil gewoon een echte herfst! Het vorjaar is 7 weken te vroeg begonnen en ik zie sommige bomen al verkleuren. Gelukkig! Een goed voorteken.
Sterkte allemaal.

erica - 17-07-’16 15:29
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

Pff dit is echt niet leefbaar meer die zomer in nederland! Vorig weekend was het alweer warm en het zou 1 week leefbaar zijn met temperaturen onder de 20 graden en bewolkt. Nou ik heb toch iedere dag die klerezon zien en voelen branden. Die hitte van vorige week heb ik niet eruit gekregen. Want iedere keer als ik savonds alles open had gezet kwam het de volgende dag weer even hard terug door die akelige rotzon die de hele dag stond te branden op het raam. En dat durven zij een zomerdip te noemen. Rot toch op met je zomerdip en ga allemaal in de oven liggen zomermensen die 19 graden koud vinden! Ik krijg er wat van van dat soort mensen!

Bij mij is het nu al 24 graden binnen en ik ben nu al dingen zoals strijken en stofzuigen etc aan het doen want ik ga me echt niet bewegen hoor met 32 graden! Dat is niet goed voor je gezondheid. Dus dat word weer koppijn krijgen en extreem zweten komende week jippie maar niet heus. Ik heb wel 1 troost want de meeste mensen die ik ken zeggen dat zij 30 graden ook te warm vinden. Maar 25 graden vinden zij weer wel lekker die idioten, nou daar krijg ik dus ook koppijn van. Het is nu al vreselijk buiten met die hoge luchtvochtigheid. Ik voel me nu al vies ervan

IemandUitDeRandstad - 17-07-’16 16:20
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

http://www.weer.nl/nieuws/detail/2016-07..

Pff dat laatste kopje van die tekst wat zij “ook plezier!” noemen. Oow wat kan ik me daar woedend over maken zeg. Ze denken echt dat ze voor iedereen praten en doen alsof dat een feit is dat het fijn en plezier is zo’n tropische dag. Zijn ze compleet gestoord ofzo? Ja dat moet wel want ieder normaal mens gaat zweten met dat soort temperaturen. Dus zij houden kennelijk heel erg van zweten, nou dan moeten zij zichzelf ook nooit meer wassen als ze zooo erg van zweten houden. Ik zeg dat ook echt hoor tegen mensen die dat soort uitspraken doen. Dan hebben ze ook nooit wat terug te zeggen omdat ik gewoon gelijk heb.

IemandUitDeRandstad - 17-07-’16 17:40
missvegas

Sterkte iedereen komende horror. Merk dat mijn humeur weer aan het dalen is en de depressie op de loer ligt, zie het gewoon niet zitten. Heb woensdag vrij kunnen nemen en ga in saunacomplex hele dag in het koude bad liggen. Rest zal op alle fronten afzien worden. Helaas is mijn vriezer erg klein anders zou ik daarin gaan liggen. Succes allemaal

missvegas - 17-07-’16 17:42
missvegas

On ja Randstad hoe durven ze dit zo te schrijven kan daar ook zo woest om worden. Wil ook graag iedereen die nog een keer het woord genieten gebruikt graag op zijn domme smoel slaan, maar ja zal morgen niet anders te horen krijgen van mijn collega’s grrrr. Kan ook iemand mij uitleggen wat zo goddeloos fantastisch is aan lekker lang in de tuin zitten s’avonds? Oh nee gelukkig kunnen jullie dat waarschijnlijk niet haha, verkeerde forum, zal het eens op het winterdepressie forum vragen .

missvegas - 17-07-’16 17:50
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

Jeetje dit bericht maakt me helemaal super woedend: http://www.weeronline.nl/weerbericht-ned..

De eerste zin van dat bericht. We moeten nog eventjes geduld hebben op de zomer. Ja hallo het is al zomer hoor supermongolen! Die mensen zouden echt een enkele reis met een rakket naar de zon moeten krijgen! Kijken of ze het dan nog zo leuk vinden die zomer, dan leren ze het misschien af. Ik wou alleen maar even kijken hoeveel dagen het nou precies zo extreem word en dan krijg ik ook nog is dat soort teksten te zien. En ik ga de komende dagen de hele dag door zeggen: pffff wat is het toch warm! Want in de winter hoor ik hun de hele dag zeggen: brrr wat is het toch koud. Ik heb ook het recht om juist nu te klagen en dat ga ik doen ook. Iedereen die me tegenkomt zal m’n geklaag lekker aan moeten horen haha

IemandUitDeRandstad - 17-07-’16 18:14
Luuk

Hahaha ja weeronline is zozo irritant.

Luuk - 17-07-’16 19:58
Esther

Ik vind het weerbericht bij weeronline ook zo irritant. Staat er een zin als “de temperatuur kan wel op lopen tot 30C!” Waarom een uitroepteken erachter. Grrrr…..ik had zo gehoopt dat wij ook is een keer mazzel zouden hebben. Maar nee, het moet meteen maar weer overdreven warm worden. Heb het tot nu toe nog redelijk kunnen uithouden. In huis werd het ook niet warmer dan 22C. Zal komende week wel weer oplopen met smerige vieze slapeloze plaknachten als gevolg. En dan je collega’s die overdreven blij gaan doen en zeggen dat het tot december zo moet blijven. Ik wou dit ik naar IJsland kon emigreren, daar wordt het niet warmer dan 15C graden in de zomer. Alleen wel het nadeel dat het dan ook nauwelijks donker wordt. Sterkte allemaal komende week.

Esther - 17-07-’16 20:24
Luuk

Esther ik had ze een keer een facebookbericht gestuurd waarom ze zo doen. Ik kreeg als reactie dat ze zo doen omdat de meeste mensen ‘wel’ van zon houden. Daarom maken ze geen objectieve weersvoorspellingen.

Pfff alles voor het geld he..

Luuk - 17-07-’16 20:39
Marian

Ik kijk altijd op zeelandnet voor het weer en niks geen gelul alleen hoe het die dag is en de temperaturen voor de volgende dagen en kijk nooit naar het weerbericht op tv,zoals doe maar( dacht ik tenminste) al in de jaren 80 zong er zit een knop op de tv geld dat nu nog steeds.Scheelt een berg ergernis en geeft een hoop rust.Volgens zeelandnet wordt het dinsdag en woensdag echt kut en daarna weer wat koeler.

Marian - 17-07-’16 22:10
Ankie

Wat ben ik jaloers op de mensen die niet hoeven te werken. Ik kan er veel beter tegen als ik me thuis kan opsluiten. Actief in die kutwarmte zijn is pas kut.

Ankie - 18-07-’16 13:37
Luuk

@Ankie kom pas net mijn bed uit (16:30 Sla deze dag en morgen enzo wel over

Luuk - 18-07-’16 17:17
Esther

Jakkiebah, temperatuur in huis loopt alweer aardig op. En dan te bedenken dat het nog niet eens de warmste dag is vandaag :-(

Esther - 18-07-’16 18:01
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

Ja echt he. De temperatuur is binnen al 25 graden geworden. En ik heb nu al lichte hoofdpijn ervan gekregen. Wat moet dat de komende dagen wel niet gaan worden!!

@Luuk Ja ik zou ook wel de hele dag in m’n bed willen blijven liggen maar het probleem is dat ik nieteens kan slapen met die hitte. Ik word zelfs veel eerder wakker dan normaal. Pff en het is nu buiten minder warm dan binnen zelfs.

IemandUitDeRandstad - 18-07-’16 20:35
Marian

Een of andere achterlijke dj op 3 fm zei vanmiddag dat we vooral niet moeten gaan klagen dat het zo warm is nu.Dus ik denk dat de meeste mensen deze warmte helemaal niet lekker vinden maar ja je moet het lekker vinden helaas.

Marian - 18-07-’16 22:45
Zomaar iemand

Ik vond vandaag toch wel meevallen, heb de hele dag geen airco aangehad, toegegeven, op dit moment staat hij wel aan nog even afkoelen voordat ik naar bed ga. En niet werken is ook niet alles hoor Ankie, je hersens (mijne iig) zijn dan alleen maar bezig met pfff wat is het warm, en, in mijn geval dan, ‘‘zal ik de airco aanzetten?’‘ ‘‘Nee, het is pas 11:00 uur beter bewaren voor vanavond’‘ En dat soort dingen meer.
Ik kijk het Dinsdag nog even aan, maar ik heb mezelf al beloofd, Woensdag opstaan=Airco aan. 33 graden is mij echt te gek op mijn zolderkamertje >.

Zomaar iemand - 18-07-’16 23:42
Luuk

Plak nacht, vandaag in de middag 32 graden (Helder) verschrikkijk. Morgen zelfs 34 Graden helder.

Luuk - 19-07-’16 02:08
Jon

Sterkte iedereen – tegen donderdag zou het tenminste weer iets normaler moeten worden… en dan hopen op een vroege herfst.

Als je kán ga naar de kust, daar tempert de Noordzee stroming tenminste die pleurishitte…

Jon - 19-07-’16 11:17
Zomaar iemand

De ellende is dat het vanaf Donderdag helaas nauwelijks afkoelt, ik zie t/m volgende week Dinsdag temperaturen staan van gemiddeld 25 graden >.

Zomaar iemand - 19-07-’16 12:00
Jon

Ja typisch voor die weerberichten v de zomer – die temp voorspellingen worden elke dag weer aangepast – naar omhoog… nooit eens nr omlaag.
Dus als er voor drie dagen verder 24° staat kun je er van uitgaan dat dat iets later wel 27° ofzo wordt… ellendig.

Jon - 19-07-’16 12:40
Marian

Hier in zeeland wordt het donderdag weer koeler,heb de airco een paar uur aan gehad maar nu even uit,wordt gek van die herrie,maar het wordt wel een stuk aangenamer binnen.

Marian - 19-07-’16 16:09
erica

Hier in huis ook 24 graden. En dat is aan de Noordzeekust. Twee ventilatoren aan, dat is aangenaam, maar dat koelt niet af. En vanavond blijft het nog lang warm. Morgen horror, woensdag. Vroeg op pad dus. Maar de regen zal geen verkoeling brengen. Het blijft gewoon 25 graden. Helaas…vette pech voor ons. En je weet niet wat je ziet hier in de grachten. Propvol met bootjes en joelende mensen.

erica - 19-07-’16 17:20
Zomaar iemand

Erica, het vreemde is dat het hier de hele dag rustig is geweest in de straat. Ik denk dat de irritante medemens hier het ook niet meer kan verdragen XD. Achja lekker rustig, en Marian, welke herrie? Ik hoor toch liever de lichte brom van mijn airco dan die kutmensen op straat.

En ik luister muziek op de pc vaak dus dan valt die geluid sowieso weg.

Zomaar iemand - 19-07-’16 17:33
Fratsje

Niet te harden dit!
Zit de hele dag futloos voor de ventilator met de gordijnen dicht en de uren kruipen voorbij. :°-(

Fratsje - 19-07-’16 18:48
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

Ik heb vandaag echt letterlijk iedereen die wat zei over het weer horen klagen dat ze het veel te heet vonden. Dus ik voelde me vandaag niet zo’n eenling zoals ik me normaal voel. Ik dacht vandaag wel echt toen ik nergens in de schaduw kon lopen dat ik flauw zou vallen. Onmenselijke temperaturen. Ik moest helaas wel naar buiten vandaag want anders was ik echt wel binnen gebleven.

Ik zit nu ook de hele tijd naast de ventilator binnen. En ik heb ook een mobiele airco maar daar heb ik alleen savonds profijt van want die slurf moet door het raam naar buiten en nu komt er dan natuurlijk hitte binnen tegelijkertijd. Dus de mobiele airco is alleen voor savonds.

En ja ik heb ook gvd gezien dat het tot volgende week woensdag veel te warm blijft. En de hitte blijft zich dan natuurlijk maar verder opstapelen binnen. Stop het ooit nog die hitte? Want ze passen het toch iedere dag weer negatief aan en dan krijg ik zeker morgen te zien dat het tot volgende week zaterdag ofzo duurt. Eerst zou het donderdag al normaal worden maar niks hoor.

IemandUitDeRandstad - 19-07-’16 19:23
Esther

Gadverdamme, wat een vieze smerige piepwarmte hangt er in m’n slaapkamer. Een dag hitte en ik heb nu al koppijn. Wordt dus niet slapen vannacht….l

Esther - 19-07-’16 21:47
Esther

Ik zie net op facebook een oproepje van Editie NL voorbij komen voor mensen die niet van dit weer houden. Die kunnen dan in de eerste week van augustus met twee presentatoren allerlei winterse activiteiten ondernemen :-) Het is omdat ik moet werken en niet met m’n kop op televisie wil, hahaha

Esther - 19-07-’16 21:56
Zomaar iemand

@Iemanduitderandstad, Koop een airlock 100, die heb ik ook werkt perfect, geen hete lucht die binnen kan komen. (google het even)

Zomaar iemand - 19-07-’16 22:41
Luuk

Erica hier is het 26 graden binnen.

Luuk - 20-07-’16 06:29
Karina

Nou, ik ben er helemaal klaar voor: airco ready to go, ventilatoren (2)aan, 4 flessen water in de koelkast, ijsblokken en pittenkussen in de vriezer, geen warm eten vandaag, bak water om de voetjes koel te houden en ijsblokjes in het water van de katten. Ben ik nog iets vergeten? Een schietgebedje dat het maar snel voorbij mag zijn. Pffffff sterkte iedereen!

Karina - 20-07-’16 11:32
erica

Karina: natte theedoek in de vriezer en dan in je nek leggen en ijselementen in een schaal op tafel en steeds weer opvriezen.

Aan de kust net zo warm als elders, boven de 30 graden. En buienradar: vanavond regen en onweer in zuiden, oosten en noorden. Het westen krijgt weer eens niets. En het koelt niet spectaculair af ook. Nog dagen na deze dag veeeeel te heet.

erica - 20-07-’16 14:03
Zomaar iemand

Ugh, ik moet iets vinden om mijn dakraam mee te slaan. Ik heb er een rolgordijn voor, maar de ruimte tussen het raam en gordijn (zo’n 60cm) word gigantisch heet! Het is alsof mijn airco tegen een hitteschild aanvecht, heeft iemand tips? Ik heb geprobeerd een doek tegen het raam te plakken, maar dat mocht niet helpen die viel er zo weer vanaf.
Het liefst zou ik de buitenkant van het dakraam betimmeren >.< met dik wit hout wel te verstaan. Gevolg door dat kutraam is dat het nu niet kouder word dan 27 graden.

Zomaar iemand - 20-07-’16 15:16
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

@zomaar iemand Inderdaad heel handig! Als ik dat had geweten had ik die wel genomen. Maar ik heb net veel geld uitgegeven voor de airco die ik nu heb. Kan je niet zo’n soort hoes los kopen ergens ofzo want voor de rest is die airco precies hetzelfde zo te zien.

Zoo ik moest net heel eventjes naar buiten en dat was niet normaal meer. En dan zie ik dat sommige mensen zelfs een warme spijkerbroek dragen en dichte schoenen. Hoe komen ze erbij. Ik heb gelukkig net wel op weerplaza actueel gezien dat het in het westen al flink aan het afkoelen is nu. Dus iedereen uit het westen heeft geluk.

IemandUitDeRandstad - 20-07-’16 15:44
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

http://www.weerplaza.nl/actueel/ Ik kijk hier ook altijd. Dan zie je hoe het alleen in het westen afgekoeld is al.

IemandUitDeRandstad - 20-07-’16 15:47
Marian

Hier in het westen inderdaad flink afgekoeld buiten,nu moet alleen die hitte nog me huis uit.

Marian - 20-07-’16 15:58
Karina

Het heeft hier bij Utrecht wel de hele dag al behoorlijk gewaaid (lauwe lucht) en nu is de zon weg. Hopelijk komen er verfrissende buien aan.
In huis bij mij is het 29C en dat met 2 ventilatoren. Zucht. Gelukkig is het alleen vandaag zo erg. Straks voelt 27C al koel.

Karina - 20-07-’16 16:31
Zomaar iemand

Natuurlijk kun je die airlock los kopen, heb ik ook gedaan. https://www.bol.com/nl/p/trotec-raamafdichting-airlock-100-transparant-4m/9200000040782481/ Werkt voor elke mobiele airco met één slang. Als je een model heb met 2 slangen moet je de airlock 200 kopen.

Zomaar iemand - 20-07-’16 16:39
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

Ooh ok beter! Thanks voor de tip, daar ben ik echt heel erg mee geholpen. Ik blijf natuurlijk wel dat probleem houden dat de zon op m’n raam staat te branden. En natuurlijk heb ik wel alles geblindeerd met gordijnen dicht.

Ik zit nu buiten en alle ramen staan open. Want buiten is het nu veel beter dan binnen. Het is dan wel nog steeds 25 graden buiten en bewolkt maar binnen is het 27 graden.

IemandUitDeRandstad - 20-07-’16 18:02
Luuk

Radio 538 is nu ook klote om te luisteren.

Luuk - 20-07-’16 19:10
Bredanaar

Pfff, in Breda nog steeds 30 graden. Gelukkig is de ergste dag achter de rug.

Bredanaar - 20-07-’16 19:23
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

De zon is weer gaan schijnen en meteen is het weer voelbaar warmer buiten. Meteen alles weer dicht gedaan.

De vooruitzichten maken me echt depri want die zien er niet bepaald gunstig uit. Het blijft tot volgende week woensdag warm. Maar dan is het alleen woensdag en donderdag eventjes normaal en volgende week vrijdag gaat die ellende gewoon door. Ik zag daar alweer 24 graden staan en daarna ook weer 25 graden. Ik wil echt emigreren want dit is een veel te warm land. De winters zijn zeer zacht en lenteachtig en de zomers zijn warm tot heet. We leven echt in een mediterraans land. Wij hebben hier het weer gekregen wat ze vroeger in spanje hadden. En de klimaatinfo over ons land klopt allang niet meer dat we milde zomers hebben. De enigste reden dat ik nog steeds in nederland woon is dat niemand met me mee wil die me dierbaar is, anders was ik allang weg hier.

IemandUitDeRandstad - 20-07-’16 19:52
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

En ik zou ook alleen maar vanwege het klimaat in ijsland willen wonen. Maar voor de rest lijkt het me niks dat land. Er wonen heel weinig mensen dus iedereen kent elkaar dus dat vind ik sowieso maar niks. Ik zal het dus moeten doen met dit mediterraanse klimaat in nederland en alleen op vakantie gaan naar koudere gebieden om ooit nog sneeuw te kunnen zien in m’n leven. Maar de zomers hier zijn echt niet te harden dus ik moet misschien toch echt maar gaan overzomeren. Tenminste de julimaand ieder jaar ontvluchten en een deel van augustus.

IemandUitDeRandstad - 20-07-’16 19:56
Bredanaar

Overzomeren in IJsland… Dat zou echt geweldig zijn.

Misschien is een fatsoenlijke splitlevel airco goedkoper :)

Bredanaar - 20-07-’16 21:05
Luuk

Vee gewonden bij de Nijmeegse vierdaagse vind je het gek?

Wie gaat er nou met zo’n hitte zo ver lopen!!!

Luuk - 20-07-’16 21:26
Zomaar iemand

@ Luuk, ik heb ook geen enkele sympathie voor ze, ze kiezen er immers zelf voor. Als ik er voor had gekozen om tijdens de hitte van vandaag me uit te sloven dan is er niemand schuldig behalve ik.
In de tijd dat ik nog regelmatig in de sportschool kwam ging ik ook met 35 graden trainen XD. Ik had gewoon aan wat ik altijd aan had, een joggingbroek en een t-shirt. Het was lekker rustig die dag, dat wel.
Kijk, ik kan héél goed tegen hitte, (maar niet tegen zonlicht) Maar ik heb er gewoon een ontzettende hekel aan. Daarnaast ben ik zo’n persoon die vind dat het thuis en in de auto gewoon altijd aangenaam moet zijn. Want wat is je huis waard als het je geen bescherming bied?

Zomaar iemand - 20-07-’16 21:47
Franca

Moest vandaag werken met openbaar vervoer. Ik dacht echt dat ik van mijn stokje zou vallen nadat ik een kwartier naar het station moest lopen. Het was buiten toen 35 graden. Ik kwam aan in de trein en daar moet het wel 41 zijn geweest. Raakte compleet in paniek. Een collega moest op me inpraten om te blijven zitten. Het lijkt elk jaar erger te worden. Bovendien kampen we hier ook met een muggenplaag. Ik denk steeds wat zijn dat nou voor mensen die dit mooi weer vinden ?

Franca - 20-07-’16 22:01
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

@bredanaar Klopt het is veel goedkoper dan naar ijsland. Maar ik word gek van het binnen zitten de hele dag met de gordijnen dicht. En ik zal toch noodgedwongen naar buiten moeten dus word ik iedere keer geconfronteerd met die hitte. Als je het geld hebt, waarom zou je het niet doen? Naja naar de wadden kan ook dat is goedkoper en daar is het altijd een paar graden koeler dus beter uit te houden. Iedere keer als het te warm is naar texel gaan.

Ik heb ook totaal geen medelijden met de gewonden van de vierdaagse, eigen schuld.

IemandUitDeRandstad - 20-07-’16 22:26
Bredanaar

@Franca: ik geloof echt niet dat veel mensen dit 30++ graden weer lekker vinden. We worden geacht dit lekker te vinden (blame the media), maar in werkelijkheid vinden de meesten dit veel en veel te warm. Laat je vooral niet gek maken door de “heerlijk tropisch weer” berichten.

@IemandUitDeRandstad: Texel lijkt me ook wel een mooi tussentijds alternatief :)
Tja, zonder verplichtingen en gezin zou ik emigreren nog wel serieus overwegen…

Ik kan gelukkig redelijk goed relativeren en m’n hoofd leegmaken (dat vergt wat training), maar het is niet altijd makkelijk inderdaad. Ik stel altijd aan mensen die in de winter juist niet tegen kou kunnen: “stel nou dat de verwarming het niet doet en extra kleding ook niet helpt, je weet dat je het de komende dagen net zo koud hebt als nu”. Dat helpt in ieder geval een beetje begrip kweken.

Bredanaar - 20-07-’16 23:09
Fratsje

Het was echt niet te doen vandaag en ik had het in de namiddag/begin van de avond dan ook even te kwaad. Het was tijdelijk enigszins bewolkt hier, maar die zon kwam gewoon weer terug en de warmte dreef mij tot waanzin. Ik moet maar eens betonnen gordijnen aanschaffen of zo. :-P De regen valt zelden hier in het westen des lands, lijkt wel.
.
Vreselijk! Ik snak naar koeler weer.
.
Ik zou ook wel willen overzomeren in IJsland, Schotland of in Noord-Scandinavië. Dat was als kind al een wens van mij.

Fratsje - 21-07-’16 00:00
Luuk

@Zomaar iemand ik was gister ook wezen sporten. Het was super druk en dat om 08,30 al.

Luuk - 21-07-’16 10:29
Karina

Het is al weer 28C in huis. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ik weer normaal kan ademhalen en alle klachten verdwijnen. Met de warmte, geluid van ventilatoren en airco, schrreuwende kinderen buiten…. de hoofdpijn is niet te harden. Ik loop de meeste tijd met oordoppen in.
Dit is echt HSP hel en ik hoop dat het niet te lang duurt. Emoties gaan van huilen naar boos worden, kort lontje… echt all over the place. Dus als er dan iemand zegt dat het toch zulk aangenaam zomerweer is… sorry hoor, dat wil ik even niet horen! :(

Karina - 21-07-’16 11:14
annelies

OMG !! tijdje niet online geweest. denk dat jullie allemaal gelijk hebben maar ik kan beter even de tekst niet lezen want zzzzooooo superopgefokt uit bed gekomen, dan vrees ik alleen meer prikkels op mn dak te nemen. als het nog eens regent, ga ik rustig jullie mopper lezen, dan kan ik het beter hebben. dacht nl gister- heerlijk eind van de dag onweer, eind vd middag/ eind van de avond? s nachts? maakte allemaal niet uit-lekker in de regen fietsen, desnoods s nachts- nou geen druppel NATUURLIJK in dat KUT Zeist en vanmorgen die mongolen KUT^ZION rest van de 14 dagen blijkbaar ook volgens buienradar

nu wolkjes- voor hoelang… zucht zucht

annelies - 21-07-’16 12:38
nog eens zucht door Annelies

lekker vanmorgen 26C in het hele huis en iedereen vind het heerlijk – hihihhi hahaahahah – is er nog eens een IIIIIIIIJJJJJSSSSSStijd op komst dan ga IK overdreven in de sneeuw rollen

nog eens zucht door Annelies - 21-07-’16 12:39
erica

Nou, vanmorgen dus ziek geworden. Neiging tot flauwvallen en zweten als een otter. Ik had veel water gedronken en de mineralen bijgehouden, maar op een gegeven moment laat je jijf het toch afweten. Het is gewoon teveel en het duurt te lang. Ik probeer nu ‘s nachts wat op te staan en van de relatieve koelte te genieten. En die Vierdaagse? Zonde van het geld allemaal en al die arme vrijwilligers vand EHBO. IK heb ook geen medelijden met die lopers. Lijp!

erica - 21-07-’16 14:01
Luuk

@Erica inderdaad stomme idioten zijn het.

27.5 graden is het nu hier binnen.

;@

Luuk - 21-07-’16 15:26
Karina

Gisteren keek ik naar de Tour de France en zag de Mont Blanc bedekt met sneeuw… ik moest bijna huilen van verlangen.

Ik snap mensen die de Vierdaagse lopen ook niet. Het lijkt me wel leuk hoor, in de herfst, als de bladeren zo prachtig kleuren, maar niet nu in die plakhitte. Wat is daar nou fijn aan? Ik moet er niet aan denken.

En Erika, doe maar rustig aan hoor. Het is nu buiten nog beter dan binnen en de hitte kan bijna het huis niet uit. Ook de komende dagen niet, vrees ik. Buiten slapen is misschien een idee.

Karina - 21-07-’16 15:27
Ankie

Ik haat dit weer zo erg. Mijn baby zit onder de muggenbulten en slaapt erg slecht door de hitte. Het is 28,5 graden in mijn huis op dit moment. IK woon in Limburg waar het altijd het warmste van nl moet worden. Ik slaap slecht en functioneer gewoon niet. Heb me vandaag zelfs ziek gemeld van het werk. De vooruitzichten zien er ook echt niet goed uit, balen!

Ankie - 21-07-’16 15:31
Karina

Ik wilde nog even iedereen wijzen op Resque Remedy druppels van Bach. Echt heel goed als je je beroerd en slap voelt in dit weer. Je hebt het ook in spray. Het werkt heel snel.

Karina - 21-07-’16 15:59
Esther

Ik snap het ook niet hoe mensen dit volhouden. Ik begin er nu al aardig doorheen te zitten. Voel me de hele dag vies en bezweet. Alle kleding plakt aan m’n lijf. Voel me futloos en heb koppijn. Het is een sauna in huis en slaap slecht. :-(

Esther - 21-07-’16 16:41
misty

Buiten valt het hier nog wel te doen, aan de kust staat een lekker windje. Vorige herfst dubbele ramen gekregen, nu blijft het veel warmer in huis, niet lager dan 24 graden grrrr. Bij dit effect had ik niet stilgestaan. Ramen zoveel mogelijk open. Maar met krijsende kinderen en rookstank kan dat niet altijd. Een lichtpuntje, het is erg rustig in de buurt met de kinderen. Velen op vakantie. Hoop dat ze nog 1,5 week wegblijven en dat het daarna beter weer is.

misty - 21-07-’16 17:15
Fratsje

Iedere dag weer dat omhoog schroeven van de temperatuurwaarden. Ik word er niet goed van! Alsof er geen einde aan deze sauna komt.
Deuren tegen elkaar open zetten helpt wel iets en het is gelukkig nu niet windstil.

Fratsje - 21-07-’16 18:07
Franca

Esther en Fratsje. Heb net een potje zitten janken. Hier weer een lokale hittegolf. Heb hoofdpijn en voel me moe en emotioneel. Vanbinnen lijkt het of ik lava heb ingeslikt. In huis een complete sauna en daar moet ik in leven en werken. Ik kijk naar de vooruitzichten volgende week en ik barstte voluit in snikken uit. Voel me zo klote nu, kan het niet eens meer omschrijven.

Franca - 21-07-’16 18:36
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

Franca en esther ik voel me precies hetzelfde als jullie. Dit is toch niet normaal meer dat ik de hele dag bezweet ben, ik plak overal. En de temperatuur is binnen hoger dan gisteren terwijl het toen nog veel warmer was buiten. Als dit weer maar aan blijft houden word het dalijk 30 graden binnen. Ik heb ook nog is een extra depri gevoel gekregen van de vooruitzichten van 14 dagen vooruit. Het is steeds maar 1 of 2 dagen net even 22 of 23 graden en voor de rest allemaal 24,25 of 26 graden.

IemandUitDeRandstad - 21-07-’16 18:57
Luuk

@Ankie Den Bosch is ook een vsn de warmste steden. 29 graden binnen.

Luuk - 21-07-’16 20:14
missvegas

Iedereen die ik ooit hoog had zitten heeft het voorgoed bij mij gedaan door dit lekker weer te vinden. Ik voel zo’n afstand met die mensen. Kan er gewoon niet over uit dat iemand hiervan geniet dan ben je echt gewoon niet goed bij je hoofd. Ik ben hoogsensitief en heb hyperhydrosis en dit is gewoon hel. Morgen hele dag in snikheet kantoor, raak gewoon in paniek als ik er aan denk.

missvegas - 21-07-’16 20:58
Esther

Ik ben blij dat ik eindelijk een groep mensen heb gevonden die me begrijpen en me geen aansteller vinden :-) Ik was vanavond een serie aan het kijken en er was een kerstaflevering. Ik werd gewoon weer eventjes blij en vergat voor heel even dat het snikheet is hier.

Esther - 21-07-’16 22:14
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

De mensen met wie ik het heel goed kan vinden en wat goeie vrienden zijn daar kan ik het op 1 vlak niet mee vinden, rara wat zal dat zijn? Ja het weer natuurlijk. Ik klaagde ook over het weer tegen ze en ze zeiden dat ze het ook te warm vonden maar dat ze het beter vonden dan de winter en het beter vonden dan al die regen van weken geleden. Op zo’n moment mag ik hun ook even een heel stuk minder. Ik praat met hun ook niet graag over het weer want ik word alleen maar boos ervan

IemandUitDeRandstad - 21-07-’16 22:38
erica

Bijna 05.00 vrijdagmorgen. Heb even wat relatief koele lucht lopen snuiven voor het open raam. Je zou bijna de tijd stil willen zetten. Rust en stilte buiten en donker. Even opladen voordat die ploert weer gaat schijnen. Juli en augustus zijn gewoon rotmaanden. O, ik hoor de eerste meeuwen alweer. Het gaat straks weer los.

erica - 22-07-’16 04:44
Karina

Wow, 7 uur geslapen en geen zon die alles meteen weer opwarmt deze ochtend. Wat een verschil zeg!
Misschien krijgen we de warmte een klein beetje meer het huis uit vandaag en kunnen we weer wat energie opbouwen, want je gaat hier echt kapot aan. Ik hoop echt dat we het ergste hebben gehad.

Karina - 22-07-’16 08:11
Luuk

@Karina volgende week wordt het weer 28 graden.

Luuk - 22-07-’16 08:42
Luuk

Ik kan geen raam open zetten.

Veel muggen hier.

Luuk - 22-07-’16 08:49
Karina

@Luuk, dat zie ik, maar ik leef vandaag. Dat scheelt een hoop (anticipatie)stress. :)

Karina - 22-07-’16 08:51
Franca

@ Karina, dat is inderdaad beter om niet te lang vooruit te kijken. Mijn lukt dat niet altijd, en kan me inderdaad anticipatie stress geven omdat het oneindig lijkt. Juli en Augustus zijn twee zware maanden voor mij, een echte overleving. Tel de dagen dat we in september zijn. Alhoewel september vorig jaar ook heet was. Maar je kunt beter koelen omdat de dagen korter zijn. Ik vind het fijn om hier te zijn, geeft me een vertrouwd gevoel dat je er niet alleen voor staat. Ik heb dat ook dat ik me erger aan mensen die dit heerlijk vinden. Zo wie zo geeft dit weer me een korter lontje. Ik probeer die mensen dan maar te zien dat dit één onderdeel is waar ik het niet mee eens ben, namelijk hun kijk op het weer.

Franca - 22-07-’16 11:39
Karina

@Ed, katten worden niet loops, maar het beeld is duidelijk, haha. :)

@Franca, ja deze twee maanden zijn het ergst en het lukt me niet altijd om niet te ver vooruit te kijken, maar het is wel het beste. De temperaturen worden zo vaak nog bijgesteld en het gebeurde regelmatig dat ik me al helemaal paniekerig voelde omdat het dan over 4 dagen heet zou worden… en dan gebeurde het niet. Had ik me voor niks druk gemaakt.
Toen dacht ik okee, dit is verloren energie, dat moet ik niet doen.
Andersom is trouwens nog erger, als het lijkt af te koelen en het wordt juist warmer. Dan ben je van te voren al zo wanhopig dat je al opgebrand bent voor het begint. Dus ik probeer dat te voorkomen en alleen naar het weer voor vandaag en morgen te kijken. Dat is redelijk betrouwbaar, de rest veel minder.
En eerlijk gezegd, als het ECHT heel erg is en ik voel me ongekend beroerd, kom ik niet naar deze site, want we kunnen elkaar ook nog wel eens goed gek maken met horror verhalen. Die kan ik er dan niet bij hebben. In plaats van dat ik er dan van opknap om te delen, wordt ik er alleen maar depressief van en mee getrokken in de ellende van anderen. Dat helpt me niet.

Karina - 22-07-’16 15:14
Luuk

@Annelies en al een half jaar mensen die buiten zitten. bahhh

Luuk - 23-07-’16 08:42
zweet

zit hier achterpc en loopt druppel zweet over rug, verder allemaal idioten die zweverig zijn van geiligheid of lopen te kankeren dat dit toch ook te warm is ondanks ze zonnetjes zijn.. wat een idioten

zweet - 23-07-’16 09:22
wilhelmina

beste mensen allemaal,

Ik heb het ook gehad met die klamme hitte want het is vooral dat klamme wat het zo onuitstaanbaar maakt. ik heb een matras in d e kamer gedumpt(tip?) want daar is het koeler dan ergens anders.Dan de tuindeur open en wordt het binnen 23,5 graden dus kunnen we er weer een graadje bij hebben.Veel boeken kan ik lezen maar ik ben wel een buitenmens dus dit is niks.

Boven slaap ik met de ventilator op stand 2 en dat gaat ook. Overdag kom ik niet heel veel buiten mijn tuin ligt op het zuiden…

Eigenlijk zou ik op bezoek moeten bij mijn moeder van 93 jaar die zit in een zorgappartement weg te smelten wel met ventilator maar binnen is het zowat 29 graden. Dus ik kan de moed niet opbrengen.

lang leve de frisheid.

wilhelmina - 23-07-’16 14:22
wilhelmina

zijn we voornamelijk met vrouwen die dit niet lekker vinden? of vergis ik me daarin?

Leeftijd speelt misschien ook een rol.Ik ben boven de 50…
wat een heerlijke sneeuwfoto op de achtergrond:)

wilhelmina - 23-07-’16 14:25
Franca

Wilhemina volgens mijn zijn hier ook genoeg mannen. Het gaat verder bij mij dan niet lekker vinden. Ik haat de zomer en alles wat daar mee te maken heeft. De hype sfeer die er heerst, het geschreeuw de mensen die volkomen dol zijn. Niet kunnen slapen, prik insecten. Moeten koken in een oven. En 23 graden lijkt me heerlijk. Probeer eens te leven in mijn appartement daar is het sinds vorige week dinsdag 27 graden binnen. Zo moet ik leven tot de maand september of oktober in gaat treden, en tegen die tijd ben ik helemaal uitgeput door de klote zomer. Nee vele gingen je voor, een airco plaatsen is niet mogelijk omdat de voorkant van mijn appartement een grote glaswand is en een gat daarin boren lijkt me niet fijn en erg kostbaar als ik weer wil vertrekken met ruzie met de verhuurder. Of zoals in Frankrijk zeggen je suis dans le merde.

Franca - 23-07-’16 14:39
Karina

Het gaat inderdaad heel veel verder dan zomerweer “gewoon niet lekker” vinden. Het is er letterlijk ziek van worden. Zo veel klachten hebben (hoofdpijn, misselijk, doodmoe, niet kunnen slapen of eten…)dat je energie peil tot het laagst is gedaald en je constant over je limiet gaat tot al je reserves ook op zijn. En dan moet je nog de rest van de zomer nog zien door te komen.
Dan is er inderdaad nog de hysterie, dat je de zomer heerlijk MOET vinden en oh wat zijn we vrolijk! Om nog maar te zwijgen over schreeuwende kinderen, harde muziek, dode beestenlucht (ook wel bbq genoemd)… Het is gewoon een afschuwelijke tijd en we zullen allemaal blij zijn als de frisse lucht weer in aantocht is, de bladeren gaan verkleuren en we weer kunnen ademhalen. Dan wordt onze wereld weer wat groter, prettiger en een heel stuk vrolijker.
Voor ons gaat de zon schijnen als de zon niet schijnt. :)

Karina - 23-07-’16 17:07
Zomaar iemand

Wacht met smart tot de zon neerdaalt!!

Zomaar iemand - 23-07-’16 20:18
Luuk

@Karina ik ben nu ook aardig ziek geworden. Pff kut zomer!!!!!! Nog zo lang..

Luuk - 23-07-’16 22:23
Luuk

@Wilhelmina ik woon met zon geilers

De hele flat zit iedere dag buiten vsn 10;00-01:00 om van te kotsen.

Luuk - 23-07-’16 22:25
Luuk

Nu nog steeds 21 graden ik word gek!!

Klere zomer kut warmte

Luuk - 23-07-’16 23:19
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

Die winterhaters die het ook snel koud hebben gaan zich nooit zo beroerd voelen als ons. Want tegen kou kan je je altijd kleden en er bestaat zelfs thermokleding. Maar tegen hitte kan je weinig doen. Ook al is het binnen goed te doen je moet toch buiten komen en dan kan je niks ertegen doen. Dus wij zijn de slachtoffers en die domme mensen die niet van de winter houden moeten zich niet aanstellen en hebben niks te lijden. Ik haat ook alles aan de zomer echt letterlijk alles. Er zit echt geen enkel voordeel aan. Her ergste is het letterlijk ziek ervan worden. Ik merk dat ik erg vergeetachtig ben nu en helemaal duf van die smerige zomer ben

IemandUitDeRandstad - 23-07-’16 23:36
Luuk

@RandStad hier is het facking 27 graden binnen.

Luuk - 24-07-’16 01:13
Esther

Waarom vinden sommige mensen het normaal om op dit tijdstip karoake te doen in te tuin. Die mensen hebben echt geen greintje fatsoen. Er zijn mensen die wel willen slapen.

Esther - 24-07-’16 02:05
Fratsje

Ook bij mij is het meer dan alleen een bloedhekel hebben aan de oncomfortabele hitte en de vieze steekbeesten (o.a. muggen, wespen, teken) die de zomer met zich meebrengt.
.
Nou is het normaal voor mij best een opgave om naar buiten te gaan (ik heb goede en slechte dagen), maar boodschappen doen op warme zomerdagen, wat ik nu zo lang mogelijk uitstel, zijn een ware kwelling voor mij.

Ik heb ‘een vorm van’ BDD (in mijn geval problemen met mijn gezicht), wat er voor zorgt dat ik de zomer de zwaarste periode vind van van het jaar. Grote drukte buiten, veel mensen op straat (drukke terrassen waar je langs moet etc.), nog meer dan anders op je uiterlijk beoordeeld worden (het zien en gezien worden), mooi bruin moeten zijn, onaangename kleine fladderzomerkleding (ook al ben ik niet dik) en fel en lang licht.
.
Zodra er zonovergoten zomers-warme dagen (boven 23 graden) zich aandienen, wordt er ook min of meer van je verwacht veel buiten te zijn en volop te genieten. Ik hou van uitgaan, maar ik zit, bijvoorbeeld in een café, veel liever ‘s avonds binnen dan midden op de dag op een terras buiten in de volle zon aan de straat.

Fratsje - 24-07-’16 08:07
Fratsje

De ‘vaak opgenaaide’ sfeer buiten is, samen met de warmte, wel voor mij het ergste aan de zomer.

Fratsje - 24-07-’16 08:16
Luuk

@Fratsje geluk voor jou dat je niet in deze flat woont.

Van 10;00 tot 01:00 op de gallerij en ik moet er iedere dag langs.

Luuk - 24-07-’16 11:37
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

@Luuk Wat vreselijk voor je die 27 graden. Ik heb het wonder boven wonder koeler kunnen krijgen binnen. Het is nog steeds warm binnen maar het is 25,5 nu bij me binnen. En ik heb ook zo’n mobiele airco waarmee ik nog net kan overleven. Voor mij is 23 graden buiten het maximum (waarbij ik nog net kan functioneren) maar dan heb ik ook zoiets van het kan wel wat minder. De vooruitzichten zien er wel wat beter uit nu voor komende week. Temperaturen van 22 graden en niet hoger dan 23. Alleen vandaag en morgen nog kloteweer.

IemandUitDeRandstad - 24-07-’16 13:45
<span class='registered'>IemandUitDeRandstad</span>

Van de lente en zomer hou ik sowieso niet. Ik voel me veel vrolijker en lekkerder in m’n vel als ik lekker in winterjas loop en het vroeg donker word enzo. M’n lievelingsweer is -5 tot 5 graden en bewolkt. Maar het mag ook kouder hoor daar zit ik niet mee. Als het warmer is dan 5 graden in de winter vind ik dat altijd jammer wat eigenlijk altijd wel zo is helaas. Maar ik geniet ook met 8 of 9 graden wat het meestal is. Als het nou eenmaal zomer is dan onderga ik het gewoon als het rond de 20 graden is, maar zodra het boven de 23 graden word dan kan ik het niet ondergaan want dan word ik ziek van de hitte.

IemandUitDeRandstad - 24-07-’16 13:55
erica

Mensen, Prozac heeft een nieuwe geopend hierboven.

erica - 24-07-’16 16:09
Luuk

En al die kut reclames op tv over de geweldige zomer en hoe geweldig je leven in de zon is. Al die BBQ reclames dag jumbo.

Luuk - 24-07-’16 19:46
missvegas

Imagine:een zorgvuldig opgemaakte en geklede vrouw krijgt een emmer water over haar hoofd. Ja zie je het voor je? Zo sta ik dus mijn boodschappen te doen in de winkels. Inclusief mega zweetplekken waar een bootwerker nog niet aan kan tippen.Oh en zo zit ik trouwens ook op kantoor na mijn fietstocht. Is het niet enig?

missvegas - 24-07-’16 22:10
zweet

ja inderdaad miss, en dan kom je uit dat kantoor 30C net als vrijdag, terug op de fiets door die fuck zon en fuck warmte en het eerste wat je opwacht op de gallerij is die zannikbuur van je my god, he

zweet - 25-07-’16 09:42


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.