« Warm weer door Omega … | Home |

Laatste blog?

Donderdag 27 Augustus 2020 at 1:48 pm.

Afgelopen zomer was en heerlijke zomer op 2,5 week na. Ongelovelijk dat we zo'n mooie verdeling van water en zon hebben gehad, de tuin wist niet waar die het zoeken moest en het onkruid knalde de grond uit. Daardoor heb ik zoveel tijd op de tuin doorgebracht dat ik niets gepost heb hier. En dat was wel lekker rustig moet ik zeggen!

En dat doet me denken of ik nog wel met de site verder wil. Want in de wereld komt er steeds meer begrip voor mensen die niet van de zomer houden, de medische wereld begint aan het idee te wennen en je komt het steeds vaker in de literatuur tegen. Dus wat doen we hier dan nog? En ik moet eerlijk zeggen, dat ik schijtziek wordt van de bezoekers hier die zich niet weten te gedragen en hun frustratie op een onmogelijke manier botvieren op diegene die wel van de zomer houden. De polarisatie in onze wereld is groot genoeg en ik heb eigenlijk geen zin om daaraan bij te dragen. Dus ik vermoed dat we 16 jaar zomerdepressie.net op een eind punt zijn gekomen. Dank voor iedereen die positief heeft bijgedragen aan het blog en de mooie verhalen die gedeeld zijn. De site blijft nog een maandje online en zal dan verdwijnen. Ik wens jullie al het moois toe voor de toekomst!

twee reacties

Bea

Jammer, maar je hebt gelijk. Jij ook het allerbeste!! Ikzelf heb een onderdeel (of hoe noem je dat) op Facebook gevonden. Heeft een lange naam, maar zoiets als “herfst en winter liefhebbers en zomerhaters”, zoiets. Voor wie ook erbij wil..

Bea - 27-08-’20 17:08
Marian

Jammer dat je ermee gaat stoppen en ik wens je het allerbeste.

Marian - 28-08-’20 14:43


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.